anus0207
Fanka BB :)
Alanku, Kubusiu, Liwiusiu, Olenko samych radosnych dni, slicznych zdrowych usmieszkow i duzo zdrowka ,och jak Wam zazdroszcze tej daty narodzinjest taka "jedynkowa"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Winki - to chyba jeszcze teraz wina terminu. Mój brat pracuje teraz w Norwegii (gdzieś na kole podbiegunowym - ni cholery nie umiem nazwy miasta zapamiętać) i po to, żeby być z rodziną na Święta Bożego Narodzenia i niedługo po wrócić, też musi wybulić ponad 6 tyś. PLN Masakra jakaś...
Wiecie co ,jestem mega glupia i dopierow wczoraj zabralam sie za kupno biletu dla mojej mamy. Z Poznania do Kopenhagi ( Kopenhage mam 20 min od Malmö) lata tylko SAS czyli takie normalne linie lotnicze. Nie ma zadnych tanich. No i ja madra bilet kupowalm na za tydzien. Kosztowal mnie 2890zl. No mam nauczke na przyszlosc. Nie chce mamy z walizka ciagac do warszawy ,zeby taniej leciala ,alnie gdzies do wroclawia. Troche mnie zatkala tacena. Szeczgolnie ,ze lot trwa 45 min.