reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

reklama
Nasze kochane roczniaki: Polu, Franusiu, Tymku, Malutku- w dniu 1 urodzinek życzymy wam wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Buziaki dla was od cioci Angun i Artika!!!!!!

Przepraszam was, że tak na wyrywki, ale szybko odpisuję
Anek- nie martw się kochana, ta partia szczepionki, którą Zosia była szczepiona została wycofana w całości z obiegu z powodu wytrącenia sią osadu we fiolce, takiej szczepionki nikt dzieciakom nie podał, bo sprawdza się to przed podaniem. Zwykle taki osad wytwarza się z powodu nieprawidłowego przetrzymywania szczepionek.

Gola przytulam, trzymaj się kochana!

U nas wizyta teściowej ciąg dalszy :-) przemierza z Małym kilometry po domu, niedawno wróciłyśmy z zakupów dla Artika.
Postaram się zajrzeć i popisać więcej, calusy dla was ciotki!!!

Witajcie. U nas samodzielnego zasypiania ciąg dalszy, raz jest lepiej raz gorzej, ale na pewno daleko nam jeszcze do doskonałości. Dziecko to jednak wspaniały wynalazek na ćwiczenie cierpliwości.

Ostatnio Igor pokazuje jak robi lew i ciągle robi mrrau, zabawnie to wygląda. Byliśmy dziś godzinkę na spacerze i stwierdzam ,ze po pięknej jesieni już nie ma śladu, a zimy jeszcze nie widać, ciekawa jestem kiedy zaczną bombsrdować nas świąteczne ozdoby, kolędy etc. strasznie lubię ten czas.

Dla Wszystkich wczorajszych i dziesiejszych małych solenizantów STOOO LAT, wszystkiego naj naj, również dla mam, bo to bez wątpienia również nasze święto.

Buziaczki

hej ja dzis tylko o sobie, bo mialam tragiczna noc (przestane sie podniecac kazda przespana nocka, bo pozniej jest tragedia) ale wypatrzylam na dole zabka, mamy osiem, wiec moze to byl winowajca. Bylam na bilansie, Marika wazy 8700,ma 73. Zalecenie pielegniarki dawac mleko krowie :-) oczywiscie my zostajemy na MM przez najblizszy rok ja mysle. Stwierdzila jakas nieprawidlowosc w bioderkach, wiec ide jutro sie umowic do Doktora.Dostalam @,po prostu umieram, bole krzyza, brzuch jak balon, rozszarpalam wszystkich, a w domu wariatow nie da sie chorowac Marika dala dzis w kosc znow tylko raz spala w dzien. do juterka. dzisiaj nie prasuje, mam jeszcze gary do pomycia:-(

Anus powodzenia u lekarza, gratuluję ząbka i oby nocka była spokojniejsza co by się mamusia wypasła i nabrała siły, zdrówka:tak:

Wszystkim chorym życzę szybkiego powrotu do zdrowia, kurujecie się kochane:tak:

Spokojnej nocki

anus - bidulka jesteś... trzymaj się kochana!! A Marika chudzinka jest :-)

angun - trochę mnie uspokoiłaś z tymi szczepionkami, bo przecież do głowy można już dostać z tymi kolejnymi sensacjami

Dziewczyny, zobaczcie co Mała dostała od dziadka - własnoręcznie zrobione uggi :-), z naturalnej góralskiej owczej skóry i wełny :-) Superowe co??

DSCN0944.jpg

A tu zobaczcie co zakupiłam ostatnio dla Małej, nie uwierzycie - po 3zł sztuka!!
1- kombinezon
2- kurtka na deszcz (mary-beth, winki - wam by się spodobał taki zakup, żaden spacer nie zostanie odwołany przez deszcz)
3 - kurteczka wiosenno-jesienna

DSCN0945.jpgDSCN0948.jpg

DSCN0950.jpgDSCN0951.jpg

Załączniki

• DSCN0945.jpg
    DSCN0945.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 25
  • DSCN0948.jpg
    DSCN0948.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 22
  • DSCN0950.jpg
    DSCN0950.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 25
  • DSCN0951.jpg
    DSCN0951.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 21
reklama
anus oby z tymi bioderkami nie bylo nic zlego ;-) a wczesniej nie rozbiliscie USG? Bo wiem ze za granica tego nie praktykuja u niemowlat :baffled:

maggipka buciki świetne! Zawsze tak uwazam ze najlepsze prezenty to zrobione te wlasnorecznie :-) dziadek ma talent :tak:

Ech wczoraj byl kiepski dzien.... Nie mogalm patrzec na jedzenie, bo mnie od razu brzuch bolal na mysl o jedzeniu :dry: Bylam na 2 kromkach z maslem do wieczoru. na noc wrocil mi apetyt dopiero ;-) ale ale... upieklam ciasto czekoladowe i biszkopt na tort. Dzis babke cytrynowa i ciasto toffie.... Mąż zaproponowal ze dzis wymuje łazienke :szok: W szoku jestem bo co jak co ale łazienka zawsze byla moja dzialką :-p Jego kuchnia ;-)

no i tak w skrocie.... Jeszcze biedne to moje najmłodsze dziecko :baffled: Temperature ma caly czas :-( Katar, oczy zaczerwienioene, brak sil.... A jak scieknie katar to i kaszel... Bidulek... ide kurowac chłopakow.... Oczywiscie wszystkie potrzebne leki nam sie pokonczyly :dry: Ciekawa jestem, czy mi wyzdrowieja do niedzieli bo jak nie to pewnie jeszcze mniej osob przyjdzie zeby sie nie zarazic od nich :dry:

a wiecie co.... Moja tesciowa jest w szpitalu juz na piątej chemioterapi... Chyba dzis wyjdzie.... i ona przyjdzie do nas na urodziny Kuby w niedziele mimo tego ze kiepsko sie czuje, a moja mama nie przyjdzie bo tak sobie ubzdurala :baffled: Wiecie juz mi jest naprawde glupio przed tesciami, że moja rodzina ich tak unika... Wstyd po prostu :-:)zawstydzona/y:

Do góry