reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

No to pięknie, czyli szczepili ją z tej serii, która później została wycofana:baffled: Ale co to oznacza dla mnie? Mam się czegoś obawiać czy jak?

Anguuuuuun,
please poratuj swoją opinią.

reklama
onanana, aqua - no superowo się spało. Zwykle wstajemy o 6, a o 9-10 jest już pierwsza drzemka Małej, teraz wszystko się poprzestawiało.

anek - dzięki za info, będę sprawdzać u siebie, choć ten temat szczepionek mnie już wyczerpuje

STO LAT DLA ROCZNIACZKÓW - Poli, Frania, Tymka, Malutka!!

anek preparat niejednorodny - jabym raczej pomyslala ze ewentualnie moze nie byc skuteczny... ale jakby mial zagrazac to by pewnie ci napisali. Przy czym mnie bardziej martwilo to info o wysokiej zawartosci rteci w szczepionce. widze ze na ten temat ci nie wspomnieli :baffled:

przy czym wg. artykulu dotyczyc mialo to woj. Podkarpackiego. Tylko niektore fiolki byly w ten sposob "uszkodzone" a co za tym idzie szansa jest na to ze nas ominely - chyba?

http://warszawa.naszemiasto.pl/archiwum/1963768,szczepionka-euvax-wycofana,id,t.html

i byly juz takie przypadki wczesniej... szkoda ze czlowiek nie wiedzial :(

http://www.dzienniklodzki.pl/artyku...ke-dla-dzieci,id,t.html?cookie=1#czytaj_dalej

http://www.sfora.pl/Uwaga-na-grozne-szczepionki-a5509

z tego co doczytalam to objawy poszczepienne powinny byc nagle po szczepieniu ;)

Ostatnia edycja:
Hejka u nas wszystko oki ;-)Byłyśmy na spacerku do przychodni po skierowanie na morfologie i jutro idziemy z Martynką a w środę na szczepienie :baffled:Mała teraz śpi a ja jem kanapki z pysznym serkiem białym (od teściowej) i dżemem truskawkowym i popijam herbatką :-)Noc dziś juz oki 2 pobudki od dłuższego czasu tak nie było..
niuniunia trzymajcie się dziewczyny ;-)Zdrówka dużo :**
nimffi oby szybko ten ząbek Kubusiowy się pokazał;-)
onanana właśnie ciężko dojrzeć czy są ząbki ale jeszcze chyba nie...ale tuż tuż.Super że twoja dama już zdrowa i zadowolona z żłobka :-)

Buziaczki i dużo zdrówka dla naszych roczniaków :-)

Dziewczyny przepraszam, ale nie dam rady poodpisywać. Chora jestem coraz bardzie, humor mam fatalny, bo wszystko zaczyna sie walić zawsze w najmniej odpowiednim momencie:-(Chociaz Natusia grzeczna.
No i od wczoraj Natalka jeździ już jak królowa:-) Rywalizację zdecydowanie wygrał Romer:tak:Była obawa, ze nie bedzie pasował do naszego auta, ale na szczeście pasuje. A pokrowiec z poprzedniego fotelika juz sie suszy po praniu dla nowego właściciela:-)

Polciu, Franiu, Tymusiu i Malutku wszystkiego co najlepsze w te Wasze pierwsze urodzinki!!! Zdrówka, radosci w zyciu i wielu wspaniałych chwil!

Franio, Tymuś, Mateuszek - 100 lat kochane chłopaki !!!!!!

Dziewczyny, dziękujemy baaaardzo za wszytskie miłe słowa i życzenia!
Szczególne podziękowania dla:
onany, martttiki, Aneczki! - kochane jesteście:*****

Ja dziś już lepiej, choć nie czuję się fizycznie dobrze, ale mam problem z jedzeniem. Pola dziś średnio grzeczna ;) Byłyśmy u mojego dziadzia, przyjechał mój brat. Tata Poli też był.
Dziewczyny przepraszam, nie mam siły odpisać, a czytałam. Jeszcze raz WSZYSTKIM WAM dziękujemy!!!!!!

Polishonku, Mateuszku ,Franusiu,Tymusiu.. Sto najszczesliwszych lat ,duzo usmiechow ,by mamy zawsze mialy czas.. 11962755230575887_QQWKv6pG_c.jpg

reklama
Do góry