reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

czesc dziewczyny,
u mnie nadal brak czasu na wszystko.
Wpadam zlozyc zyczenia naszym roczniakom:
Pola, Franus, Tymek, Malutek, wszystkiego najlepszego na te pierwsze urodzinki, duzo zdrowia i radosci

Niuniunia oj wspolczuje pobytu w szpitalu, do tego w takich warunkach, oby szybko Was wypuscili

helenka no faktycznie fatalnie was potraktowali na tym badaniu, Kinga miala juz nie raz robiony rentgen ale nigdy nie bylo takich scen, echo serca tez jej robili ale za pierwszym razem byla niespokojna i plakala i niestety nie wyszlo czytelne, dopiero drugi raz jak robilismy w Polsce to wszystko fajnie wyszlo i wiemy ze jest ok. Jak jej robili ekg tutaj w
Irlandii to pielegniarka miala taki fajny trik na dzieci ze sie na moment upokajaly i nie ruszaly i mozna bylo wszystko sprawdzic.
Mam nadzieje ze u was tez wszystko wyjdzie dobrze.

nimfii mam nadzieje ze w koncu zaczniecie wygrywac z tymi wirusami, zdrowka wam zycze, u nas nadal zero zabkow, juz nawet za nimi nie wypatruje

reklama
angie a wlasnie sie mialam pytac jak tam zabkowo u was ;-) No zobaczymy ile sie to moje dziecie pomeczy... Na razie dziaselka spuchniete, slinotok na maxa... Teraz sie zastanawiam czy powitamy zabek jeszcze przed urodzinami :-p Ale ja sie juz przezwyczailam do mojego uroczego szczerbatka :tak:

100latek dla dzisiejszych roczniaków :tak:
Rośnijcie zdrowo!!!

Hej maminki :-)
U nas ok pogoda dopisuje wiec po obiadku na spacerek,Sami teraz spi a Ja pije kawke :-)
Niuniunia masakra z tymi szpitalami,wspolczuje wam kochana obyscie jak najszybciej z tamtad wyszli,mam nadzieje ze biegunka juz przeszla Wikuni?
maggipka tez bym sie wkurzyla na pogode ehh czasem poradzi doprowadzic do deprechy a u nas to juz w ogole porazka wiecznie deszcze.
helenka spolczuje Ci kochana przezyc w szpitalu ale babsztyl byl bezczelny nie ma co a Ty dobrze jej dogadalas kochana.
nimfii wspolczuje chorobska,kurujcie sie tam szybciutko.

Wszystkiego Najlepszego Poluniu,Franusiu,Tymku oraz Mateuszku rosnijcie zdrowo kochane dzieciaczki !!!!

Dzieńdoberek mamuśki!!

Nie uwierzycie co się stało, sama w to nie wierzę!!
Moja Mała pospała dziś do 9.15!!!!!!!!!!!!
A ja z nią :-)
No tak to ja mogę żyć...

Miłego dnia!!

Dzień dobry :tak::-)

Wszystkiego Najlepszego w dniu Pierwszych urodzin dla Poli, Mateuszka, Franka, Tymka rośnijcie zdrowo,
Sto lat
:tak:

images

wpadłam tylko złożyć życzenia urodzinowe,spadam myć okna to znaczy skończyć bo jestem w trakcie mycia, mała śpi więc wzięłam się za mycie ale zaraz zapewne się zbudzi, papa zajrzę później.

Dziś u Nas pogoda nawet całkiem przyjemne trochę wieje ale grunt że nie pada więc spacerek trzeba zaliczyć:tak:

Miłego dnia

Hej kochane!!
Postaram się Was nadrobić:
aqua wielkie graty! ale sie zawzięłaś z tym odchudzaniem! Dukana znam (tzn nie jego tylko dietę), podobno niszczy organizm ale myślę ze stosowany z głową daje fajne efekty bez wynieszczenia. Ja schudłam od marca 13 kg. Idąc do porodu miałam 81-82 kg, po porodzie 74,5, potem mi zeszło do 71 i tak stanęło. Teraz w zależności ile pojem ważę 58-60 kg. Ale jeszcze muszę się brzucha pozbyć. Acha ja zawzse stosuje dietę MŻ- dla mnie najlepsza.
Goluś kochana co u Ciebie?? Babcia znów zaszlała z zakupami dla Polci:))
syl jak Wam idzie nauka spania??
Winki jak tamw domku?? rozpakowałaś się już??
maggipka ale menu wymyśliłaś. Moje to przy Waszych rarytasach jakaś porażka, teraz mi w ogóle wstyd że Wam tu napisałam co u nas było.. Kured ale Ci mała pospała!!! No nie mogę!! zazdraszcam fesssst!!
mary widziałam na FB zdjęcie Twojej modelki! Cudna jest!
Ankusch jak tam ząbki?? Wylazły już?? Graty na te pierwsze kroczki Martysi!
mirelka dziś dla nas pogoda jest lepsza także korzystajcie na spacerkach:tak:
Angie jak tam u Was?? Jak mała w żłobku?? moja chodzi od pn, póki co ok chociaż ja już dziś miałam schize że coś jej po nosie lata.... Z basenem super sprawa. Fajnie ze chodzicie ja nadal sie boję...
Cocca jak tam Mama Twoja sie czuje??
Katerinka pięknie Goli napisałaś. Mądra z Ciebie babka!!
Margana oby Natalka zawzse tak ładnie spała!!
anus spryciula z Twojej Mariczki!! Buziaki sama daje, tatę do pokoju prowadzi! Zdrówka kochana!!
Nimfii kurcze ale twoja mam wymyśliła z tymi urodzinami. Przecież ona jedna sama nei zajmie tyle miejsca zeby nie mogła przyjść!! Współczuję kolejnego ataku wirusa w Waszą rodzinkę. zdrówka dla was!!
Winki, margana my mamy Romera King Plus. jesteśmy zadowleni, Maja też:tak:

Ssabrina fajnie że młody taki rozbrykany i fajnie Ci chodzi!!
asia fajny prezent od mamy!! Naprawdę super!!
helenka kuźwa co za pinda w tej przychodni! Dobrze jej powiedziałaś. Udanej zabawy kochana!! czekamy na fotki kreacji:))

Niuniunia kuźwa tak to jest w szpitalu, bardziej się pochorujesz niż wyleczysz...:(( zdrówka dla Wikuni! Oby Was szybko wypisali!

Dziewczyny na bank którąś z Was pominęłam ale tyle mi się udało nadrobić tylko.
U nas oki. maja w żłobku grzecznie, nie marudzi jak ją zaprowadzam, jak przychodzę to się cieszy.
Moja Pati (koleżanka z pracy) wróciła po prawie 2 tyg nieobecności i się cieszę. Opowiada nam od rana wszystko.
Zabieram się teraz za robotę. tzn robię od rana z przerwami...
Miłego dnia kochane!!

A i teraz najwazniejsze:
Poluniu, Malutku, Franiu, Tymusiu wszystkiego najlepszego z okazji Waszych piewrszych urodzin!! Rośnijcie zdrowo i szczęśliwie:)) Buziaki urodzinowe od cioci onany i Majeczki:tak:
Z

Polcia, Franuś, Tymuś, Matlutek najlepsze roczkowe życzenia dla Was :tak:

Nimfii życzę szybkiego powrotu do zdrowia :tak: wiem, jak ciężkie jest chorowanie przy dwójce dzieci, a jeszcze tyle roboty masz przed urodzinami...
Maggipka gratuluję dłuuuuugiej nocki oby tak częściej ;-) u nas wszyscy wstajemy o 6 więc po 9 to już prawie południe :-p
Niuniunia uciekaj z tego szpitala, gdzie pieprz rośnie..jeszcze Ci małą czymś poważniejszym zarażą...
Helenka współczuję sytuacji w szpitalu, ale możesz być z siebie dumna, ze potrafiłaś im się postawić ;-) to dzięki takim osobom jak Ty następnym razem zastanowią się zanim kogoś skrytykują :tak:

Dzieki ja sie lepiej czyje... brzuch nie dokucza mi juz... tylko Kubus najwiekszy bidulek jest.... Spi juz 2h teraz i sie wybudza z placzem.

onanana
do mojej mamy juz brak mi cierpliwosci :baffled: ona zawsze taki odludek byla - zeby tylko czasem nie spotkac sie z rodziną mojego męza - bo co oni gryzą, czy co :baffled: wczoraj powiedziala mi wprost ze nie ma o czym z nimi rozmwiac i ze chetniej przyjdzie w sobote mi pomoc w przygotowaniach :-( i tak juz u nas bedzie co roku i z kazdej okazji :baffled: Kazde urodziny beda takie łatane... A ja naprawde bym wolala aby wszystcy przyszli w jeden dzien... a nie tak ze jedna babcia przyjdzie w sobote rano, mama wieczorem, w niedziele goscie a w poniedzialek jeszcze moja tata, a dziadkowie to juz w ogole chyba za tydzien bo teraz sa na wsi :nerd: no nic ja kazdego zaprosilam na impreze urodzinowa na 11.11.2012. kogo wtedy nie bedzie to ominie tort i salatki. nie bede wszystkiego szykowac kazdego dnia.

anus ssabrinaa [przepis jest w ksiazce kucharskiej :tak: jak obiecalam :tak:

Dziewczyny,

Jestem w pracy, więc szybciubtko napiszę tylko. Odnośnie WYCOFANEJ SZCZEPIONKI - Nimfii - bedzie Cię to interesowało.
Dostałam odpowiedź ze szpitala w którym rodziłam.
Zobacz załącznik document2012-11-08-132815.pdf
nimfii - jaki był termin ważności tej szczepionki, którą wycofali?
Angun - mogła byś przetłumaczyć to pismo na polski?

reklama
Do góry