reklama
Gola84
Fanka BB :)
Niuniunia - rany Boskie, co to za konował?! Biedna maleńka Musi ją boleć Najważniejsza teraz jest Wikusia, ale jak już wydobrzejecie, trzeba dojść prawdy i sprawiedliwości!! Jestem z Wami!
alma - dziękuję A wiesz, różnie mówią, jedni , że cała mama inni , że skóra zdjęta z taty, inni jeszcze, że do dziadka (mojego ojca) jest mała podobna. Zapisałąm się na oligofreno - powiedz mi ile godz TY pracujesz w tygodniu??
mary- TY się kocgana wyśpisz- super!:-)
Polcia pospała godzinkę, wstała zje i chciałam iść z Nią na sapcerek
alma - dziękuję A wiesz, różnie mówią, jedni , że cała mama inni , że skóra zdjęta z taty, inni jeszcze, że do dziadka (mojego ojca) jest mała podobna. Zapisałąm się na oligofreno - powiedz mi ile godz TY pracujesz w tygodniu??
mary- TY się kocgana wyśpisz- super!:-)
Polcia pospała godzinkę, wstała zje i chciałam iść z Nią na sapcerek
Anek82
Niuniunia20 - strasznie Wam współczuje i oby z uszkiem było jak najszybciej lepiej. Zasięgnij konsultacji jeszcze jakiegoś innego lekarza - nie może być tak, że przez jednego z nich dzidzia ląduje w szpitalu!!! 3mam mocno kciuki za szybki powrót Wiki do domku.
Dziewczyny - nie za bardzo mam wenę pisać. Zamiast być lepiej, to sytuacja robi się coraz bardziej nieciekawa. Napiszę coś więcej, jak w końcu ruszy u nas w dobrą stronę, bo qrde w końcu musi, prawda?
Moc cmokasów dla naszych BB roczniaczków:
[h=1][/h] [h=1]♥ Martynko od ankush
[/h] [h=1]♥ Zuziu od filipkowejmamy
[/h]
[h=1]♥ Kiniu od Angie
[/h][h=1]♥ Pati od Katerinki
[/h][h=1]♥ Maju od Madzi
[/h][h=1]♥ Klaudii od Kati 82
[/h][h=1]♥ Natalko od Margany
[/h][h=1]♥ wczoraj Lilianno od Ewiki
[/h][h=1]♥ Oluś od Helenki - dziś Twoje święto dzielny kawalerze!!![/h]
[h=1][/h]
Dziewczyny - nie za bardzo mam wenę pisać. Zamiast być lepiej, to sytuacja robi się coraz bardziej nieciekawa. Napiszę coś więcej, jak w końcu ruszy u nas w dobrą stronę, bo qrde w końcu musi, prawda?
Moc cmokasów dla naszych BB roczniaczków:
[h=1][/h] [h=1]♥ Martynko od ankush
[/h] [h=1]♥ Zuziu od filipkowejmamy
[/h]
[h=1]♥ Kiniu od Angie
[/h][h=1]♥ Pati od Katerinki
[/h][h=1]♥ Maju od Madzi
[/h][h=1]♥ Klaudii od Kati 82
[/h][h=1]♥ Natalko od Margany
[/h][h=1]♥ wczoraj Lilianno od Ewiki
[/h][h=1]♥ Oluś od Helenki - dziś Twoje święto dzielny kawalerze!!![/h]
[h=1][/h]
mary-beth
Helenka - 100 lat dla Olusia! Niech Wam pieknie rosnie!
Zobacz załącznik 512727
Gola - kochana, roznie bywa - czasem sie wyspie, a czasem prawie nic, ale narzekac nie moge, bo ogolnie zle nie jest. ;-)Zobacz załącznik 512727
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Witam sie niedzielnie :-)
U nas ok chociaz nocka beznadzieja byla ale chyba sie juz przyzwyczailam do takich nocek bezsennych U mnie humor marny zimno za oknem a mialam nadzieje wyjsc gdzies do tego z chlopem sie po sprzeczalismy ehh az szkoda gadac.
Niuniunia biedna Wikunia co za niedorob z tego lekarza jakis konowal normalnie chyba bym go rozerwala golymi renaming. Zdrowka zycze obyscie jak najszybciej wyszli ze szpitala.
Gola ale historia,tragedia normalnie az sie plakac chce ...
Anek kochana kiedys na pewno nadejda te lepsze dni ale trzeba czasu I cierpliwosci kochana,trzymam mocno kciuki.
mary-beth wspolczuje nocki a juz mieliscie tak fajnie z tymi nockami.
nimfii ale mieliscie dzien wczoraj biedne chlopaki najwazniejsze ze nic powaznego sie nie stalo Kubusiowi a Macius zrozumial i nie bedzie popychal braciszka.
onanana super ze Majeczka czuje sie juz lepie a pomysl z basenem nie jest zly.
Milej niedzieli ;-)
helenko Wszystkiego Najlepszego dla Olusia rosnij zdrowo przystojniaku !!! ;-)
U nas ok chociaz nocka beznadzieja byla ale chyba sie juz przyzwyczailam do takich nocek bezsennych U mnie humor marny zimno za oknem a mialam nadzieje wyjsc gdzies do tego z chlopem sie po sprzeczalismy ehh az szkoda gadac.
Niuniunia biedna Wikunia co za niedorob z tego lekarza jakis konowal normalnie chyba bym go rozerwala golymi renaming. Zdrowka zycze obyscie jak najszybciej wyszli ze szpitala.
Gola ale historia,tragedia normalnie az sie plakac chce ...
Anek kochana kiedys na pewno nadejda te lepsze dni ale trzeba czasu I cierpliwosci kochana,trzymam mocno kciuki.
mary-beth wspolczuje nocki a juz mieliscie tak fajnie z tymi nockami.
nimfii ale mieliscie dzien wczoraj biedne chlopaki najwazniejsze ze nic powaznego sie nie stalo Kubusiowi a Macius zrozumial i nie bedzie popychal braciszka.
onanana super ze Majeczka czuje sie juz lepie a pomysl z basenem nie jest zly.
Milej niedzieli ;-)
helenko Wszystkiego Najlepszego dla Olusia rosnij zdrowo przystojniaku !!! ;-)
czesc dziewczyny,
przepraszam ze sie nie odzywam ale nie mam kiedy, nawet nie daje rady zeby poczytac co u was o odpisywaniu nie wspomne. W pracy coraz wiecej obowiazkow wiec czasu brak na bb a w domu jestem o 18.00 to juz wogole na nic nie ma czasu.
onanana, anus tak Kinga chodzi do zlobka, teraz do wtorku jest w domu bo T ma wolne. Tylko nie wiem co z nia bedzie bo znow ma luzne kupki, i ciagle jakies resztki kataru i sporadycznie pokaszluje, chce zeby jutro T poszedl z nia do lekarza, niech ja oslucha. Co do jej jedzenia to sniadanie czyli kaszke zazwyczaj zja w zlobku, z obiadem roznie, od cakowitej odmowy do max 8 lyzeczek ale potem podaja jej mleko. W domu tez ostatnio roznie z jedzeniem.
Ja tez zaczelam chodzic z Kinga na basen i coraz bardziej jej sie podoba.
Niuniunia zdrowka dla Wikuni, oby jej sie uszko szybko zagoilo.
helenka wszystkiego najlepszego dla Olka, duzo zdrowka
przepraszam ze sie nie odzywam ale nie mam kiedy, nawet nie daje rady zeby poczytac co u was o odpisywaniu nie wspomne. W pracy coraz wiecej obowiazkow wiec czasu brak na bb a w domu jestem o 18.00 to juz wogole na nic nie ma czasu.
onanana, anus tak Kinga chodzi do zlobka, teraz do wtorku jest w domu bo T ma wolne. Tylko nie wiem co z nia bedzie bo znow ma luzne kupki, i ciagle jakies resztki kataru i sporadycznie pokaszluje, chce zeby jutro T poszedl z nia do lekarza, niech ja oslucha. Co do jej jedzenia to sniadanie czyli kaszke zazwyczaj zja w zlobku, z obiadem roznie, od cakowitej odmowy do max 8 lyzeczek ale potem podaja jej mleko. W domu tez ostatnio roznie z jedzeniem.
Ja tez zaczelam chodzic z Kinga na basen i coraz bardziej jej sie podoba.
Niuniunia zdrowka dla Wikuni, oby jej sie uszko szybko zagoilo.
helenka wszystkiego najlepszego dla Olka, duzo zdrowka
Cześć dziewczyny!
U nas pobudka po 6, ale po ok.pół godz.prób usypiania i głaskania w naszym łóżu łaskawie Artik zasnął i dospaliśmy do 8.30. Teraz mąż próbuje go okiełznać na drzemkę, Artur dziś jest zdecydowanie marudny.
Wczoraj znów zrobił ze 4 luźne kupy, już sama nie wiem czy to zęby czy coś innego.
Ja zdąrzyłam wziąć prysznic, umyć łepek i czytam, co u was.
Niuniunia ojej, jak przykro, że stało się coś takiego... musiał to zrobić jakiś paprak, pewnie wziernikiem dla dorosłych.. brak słów. Mam nadzieję, że uszko się szybko zagoi, nie będzie śladu i wyjdziecie do domku. Ściskam!
Nimfii to się najedliście wczoraj strachu, groźnie to musiało wyglądać. U nas też wczoraj była mała kontuzja. Artik bawił się z babcią piłą i oparł buźkę o nią a ta uciekła i uderzył brodą w parkiet, wargę tez niestety przygryzł. Dobrze, że mąż porozmawiał z Maćkiem po męsku. Miłego spotkania z koleżanką!!
Gola straszna ta historia z koleżanką męża, tak szybko postępująca marskość rzadko się zdarza.. biedne dzieciaki. Aż mi sie nie chce myślec.
Onanana mi wczoraj Artur też spał długo jak na niego-2 godz.! coś wisiało w powietrzu :-) Nakręć kiedyś Majunię jak tańcuje! Ja niestety na mojego ojca też nie mogę liczyć, nie ma przyjemności widzieć się ze swoim wnukiem, inne rzeczy są dla niego ważniejsze.. Ciekawe czy na roczku się pojawi.
Alma muszę się powtórzyć za Golą, że śliczne masz dzieciaczki. Mogę być niedyskretna i zapytać czy taka różnica wieku między nimi była celowa czy mieliście problemy starając się o rodzeństwo dla Tosi?
Mary śmiało zamawiaj saneczki z Polski, jak chcesz drewniane, to u nas nie są tak drogie, wiadomo, że transport będzie droższy.
Anek trzymam &&&&, żeby się wreszcie poprawiło!
Ssabrina skąd ja znam te nieprzespane nocki... ja dziś wstawałam 2 razy o 6 J. My też się wczoraj pokłóciliśmy...
Miłej niedzielki dziewczyny!!!!
Olusiu- kochany przystojny roczniaku- duuuużżzoooooo zdrówka dla ciebie!!!!
Zobacz załącznik 512739
U nas pobudka po 6, ale po ok.pół godz.prób usypiania i głaskania w naszym łóżu łaskawie Artik zasnął i dospaliśmy do 8.30. Teraz mąż próbuje go okiełznać na drzemkę, Artur dziś jest zdecydowanie marudny.
Wczoraj znów zrobił ze 4 luźne kupy, już sama nie wiem czy to zęby czy coś innego.
Ja zdąrzyłam wziąć prysznic, umyć łepek i czytam, co u was.
Niuniunia ojej, jak przykro, że stało się coś takiego... musiał to zrobić jakiś paprak, pewnie wziernikiem dla dorosłych.. brak słów. Mam nadzieję, że uszko się szybko zagoi, nie będzie śladu i wyjdziecie do domku. Ściskam!
Nimfii to się najedliście wczoraj strachu, groźnie to musiało wyglądać. U nas też wczoraj była mała kontuzja. Artik bawił się z babcią piłą i oparł buźkę o nią a ta uciekła i uderzył brodą w parkiet, wargę tez niestety przygryzł. Dobrze, że mąż porozmawiał z Maćkiem po męsku. Miłego spotkania z koleżanką!!
Gola straszna ta historia z koleżanką męża, tak szybko postępująca marskość rzadko się zdarza.. biedne dzieciaki. Aż mi sie nie chce myślec.
Onanana mi wczoraj Artur też spał długo jak na niego-2 godz.! coś wisiało w powietrzu :-) Nakręć kiedyś Majunię jak tańcuje! Ja niestety na mojego ojca też nie mogę liczyć, nie ma przyjemności widzieć się ze swoim wnukiem, inne rzeczy są dla niego ważniejsze.. Ciekawe czy na roczku się pojawi.
Alma muszę się powtórzyć za Golą, że śliczne masz dzieciaczki. Mogę być niedyskretna i zapytać czy taka różnica wieku między nimi była celowa czy mieliście problemy starając się o rodzeństwo dla Tosi?
Mary śmiało zamawiaj saneczki z Polski, jak chcesz drewniane, to u nas nie są tak drogie, wiadomo, że transport będzie droższy.
Anek trzymam &&&&, żeby się wreszcie poprawiło!
Ssabrina skąd ja znam te nieprzespane nocki... ja dziś wstawałam 2 razy o 6 J. My też się wczoraj pokłóciliśmy...
Miłej niedzielki dziewczyny!!!!
Olusiu- kochany przystojny roczniaku- duuuużżzoooooo zdrówka dla ciebie!!!!
Zobacz załącznik 512739
reklama
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
mary-beth pewnie zabki malej dokuczaja I dlatego to spanie takie niespokojne ma u nas od dluzszego czasu nocki tak zarwane sa ze hej ale u nas 4 zabki ida na raz jedynka sie juz przebila teraz wyczekuje reszty az sie ich doczekac nie moge co by chociaz troszke sie wyspac dzisiaj mlody jadl o 2 potem 5 a od 4 do 5:30 nie spal tylko sie wiercil i krecil
Angun u was tez kiepskie nocki sa? chyba sie dzieciaki zmowily,oby te kupki byly od zabkow a mojej kolezanki syn przy zabkach to nawet 2tygodnie mial luzne kupy z malymi przerwami. A jak tam u was dzisiaj Ty I chlop juz lepiej?
A Sami spi juz prawie 3h ciekawe czy pojdzie na druga drzemke pozniej.
Angun u was tez kiepskie nocki sa? chyba sie dzieciaki zmowily,oby te kupki byly od zabkow a mojej kolezanki syn przy zabkach to nawet 2tygodnie mial luzne kupy z malymi przerwami. A jak tam u was dzisiaj Ty I chlop juz lepiej?
A Sami spi juz prawie 3h ciekawe czy pojdzie na druga drzemke pozniej.