wybaczcie Dziewczyny nie ogarniam :-(
ale zaraz tu coś naskrobię. U nas kolejny ruchliwy wekend,wczoraj rano dwa sklepy w poszukiwaniu zwykłych prostych żyrandoli - kupione!, pozniej spacerek z Dzieciaczkami, Tata sprzatał. Pozniej wpadlam do domu, szybko karmienie Dzieci, w miedzy czasie szykowanie obiadu na przyjazd Wujka D. , Tata wymyslil ze chce cos z miasta, a ja zostalam z najwiekszym bałaganem sama z Dziecmi, ale dałam rade. Nocka tragiczna, trzy razy były jedzone- trzy razy(w takie noce tesknie za cyckowaniem) Pocieszyłam sie po rozmowie z Szwagierka,bo jej Córeczka ma prawie dwa latka i miała z nia to samo w nocy, wiec mam nadzieje, ze to tylko jakas zła noc była.
nimfii kurcze biedny Kubuś, Maciek na pewno nie chciał, mysle, że on już zaczał traktowac Kubusia jak równego sobie i stad może takie zachowanie Prawda jest taka, ze te Maluchy laza za Starszakami krok w krok. Skoro Maciek tez sie splakal, to znaczy, ze to nie bylodo konce przemyslane. Wiesz czym ja sie zawsze pocieszam, ze jak Marika nawet sie przewroci, to sie doslownie otrzepuje i idzie dalej,bo tez nieraz za darmo dostalo jej sie od brata. Szkoda tylkotego Kubusia,bo na pewno mu to dokucza.
gola masakra 32 lata, dzieci az mnie ciary przeszly :-(i badz tu madry i wierz, ze to jest sprawiedliwe. Gosc juz pojechal, to Mariki chrzestny, a ona wpatrzona w niego jak w obrazek. Oj wieczory juz bardzo chlodne, dobrze ze Pola juz gotowa na zime. Wy duzo spacerujecie, mi brakuje takich spokojnych spacerow, zawsze ide z dwojka to musze uwaznie obserwowac co sie dzieje.
winki tez niedawno odkrylam ipla, bo naprzyklad tvnplayer, nie dziala nam ,bo za granica, a ipla dziala normalnie. fajnie, ze masz labe, a Twoja siostra ma dzieci?czy Olinek to taki rodzynek w rodzince?
onanana chyba Cie rozumiem ile too mozna sie goscic. Fajnie ze Maja zdrowa,czyli jutro dozlobka?
niuniunia biedna Wikunia, jak wyjdziecie ze szpitala, to uwazaj na uszka, bo to cholerstwo lubi wracac. Radze sie wybrac do jakiegos dobrego, laryngologa. trzymaj sie tam dzielnie i napisz do kiedy tam bedziecie.
helenka buziaki dla Olusia, duzo zdrowka i slodyczy. mła mła
dziewczyny przepraszam, ale klawiature mam popsuta, a z tegoczegos nie umiem pisac. papapa