reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

reklama
Hej maminki :-)
U nas w miare ok kilka pobudek bylo w nocy a rano mlody wstal o 5:30 :baffled: zjadl butle I usnal o 6:30 na 1h.

Katerinka Wszystkiego Najlepszego dla Patrycji,rosnij zdrowo cukiereczku !!!

Nadrobie was pozniej maminki mlody wzywa ;-)
Milego dnia ;-)

Katerinka dużo dużo zdrówka, słonka i słodyczy Patrycji życzymy.
ps. co tam u WAS?

nimfii ale wiesz co długo trzyma go ta gorączka, ciekawe co to jest :-( przypomina mi to troche objawy tego (bo Olaf to miał)
http://www.we-dwoje.pl/choroba;rak;stop;i;jamy;ustnej,choroba,203.html
tylko, że Olaf miał jeszcze krostki na rączkach. Miałam sie jeszcze spytac, bo niedawno doczytałam, ze Kuba jeszcze nie ma ząbków, a Maciek kiedy miał pierwsze ząbki?
szybkiego powrtou do zdrówka.

My już po śniadanku - jajo na miekko. Mój syn po raz pierwszy w zyciu zjadł takie jajo (a ma 4 lata prawie), w ogole mnie wtym tygodniu zadziwia bo zjadl ser żółty, paluszki rybne - czyżby wkońcu postanowil rozszerzyć swoją diete??
u nas nocka tragiczna, pobudka co 2 godziny i to z płaczem, Marika co chwile chciała jesć, dawno już takiej nocy nie pamietam :-(wrrrrrrrrrrrrrrrrr, ide po kaweee

Dziewczyny orientujecie sie ile w Waszych miastach kosztuje wizyta domowa do Dziecka chorego?

Ostatnia edycja:
katerinka 100latek dla Patrycji :tak: Mam nadzieje ze u was wszystko okej ;-)

anus Maciek nie ma wysypki :no: ale slyszalam juz o tym bostonski cudzie -dramat :dry:
W Krakowie wizyta domowa prywatna lekarza to 150zl. Ale obsluga jest wtedy profesjonalna ;-)

Mackowi ten katar zaczol sciekac... wkurza sie na maxa bo mu ciagle wyplywa.... Goraczka mu skacze co chwila z 37 na 38 lub 39 stC. Syn sasiadki identycznie przechodzi tylko ze on juz kaszle. Goraczke tamtem chlopaczyk ma juz od piatku. Zobaczymy czy my tez dojdziemy do kaszlu.

Katerinko - WSzystkiego najlepszego dla naszej olejnej solenizantki! Zdrówka Patrysiu, marzeń spełnienia i samych radosnych dni!

Dzień dobry kochane

maggipka - zajebistego masz chłopa! :):tak:

asiu - nie robię nic szczególnego, muszę codziennie odkurzyć całe mieszkanie i umyć wszędzie podłogi, bo u nas jest 4ka dorosłych + brudzące wszystkim i wszystko dziecko ;) I co ok 3 dni kurze i lustra, jakbym sama mieszkała pewno raz bym odkurzyła i zmyła na kilka dni i byłby spokój, kto mieszka w więcej osób wie jak jest ;) A wszyscy w robocie - w tygodniu to ja gotuję dla wszystkich i sprzątam, w weekend najczęściej gotuje moja mama

anus - dzięki, a wiesz, że dziś nocka super - dwa karmienia, sen spokojny u młodej i pobudka o 7 :D. Kurde wiecznie sprzątam, ale mój tata to mega bałaganiarz nie wyniesie śmieci, szklanki nie umyje , mama nie ma czasu, bo z jednej roboty wraca do drugiej tu na miejscu. Wkurzam się, ale wiem ,że jakbym sama była - to tak jak asi pisałam nikt prócz Poli by mi nie bałaganił, a tak to sprzątam ciągle i gó...no widać! (za przeproszeniem ofkoz;) hehe .
Chyba ansze córy się telepatycznie porozumiały, bo i u nas super jedzenie wczoraj! ;) Jaka u Was pogoda, ile macie stopni??
I widzę, że starszak ma apetyt - super.
Wizyta domowa - raz brałam przy zębolach Poli 70 zł, nie wiem ile teraz ( to było 5 m-cy temu)

Aneczko - wczoraj to normlanie jak na Syberii na Śląsku, mega śnieg i zimno! Biało się zrobiło w pół godziny! A iwesz kochana, że młoda też najchętniej je z tatą - tzn z jednego talerza ;)

Ssabrinko - gratki dla Samika za tego górnego zębola! :*

winki - spokojnego lotu! Daj znać, jak Oli i czy byliście w końcu u lekarza

nimfii - kurcze, z tymi choróbskami! Mam nadzieję, że się nie zarazicie! A idziecie do lekarza??

Nocka super, wstałąm jak nigdy w bdb nastroju, może zdarzy się dziś coś miłego?? Dawn oisę tak nie czułam. Dom odkurzony, podłogi, kible i umywaly umyte. Pola zjadła kromę z szyneczką i śpi od 9:50.
Pogoda super, zero stopni i świeci słonko, wstanie Panna P. i wyruszamy z Michałkiem i Oskarkiem na spacerek :)

buziaki :*

PS sorrki za czcionkę, poprzestawiałam coś

Gola to dobrze, ze Polcia dała pospać :-) to rzeczywiście masz rece pełne roboty. U nas dzis 8 stopni ma byc, a narazie jest 6 :-) tez zbieram sie do koleżanki. Miłego spacerku. U nas na "wsi" wizyta 50zl , wiec nie tak zle
nimfii to drogo 150zl. Kurcze to zeby tylko na katarze sie zakonczylo. Zdrówka, zdrówka.

Młoda tez przysneła, ide sie szykować. Udanego dzionka

Gola - alez Ty jestes super zorganizowana!!! :-) U mnie tez tak bylo, ale odkad Mia sie urodzila, to wrzucilam na luz ze sprzataniem i teraz jest odkurzanie kilka razy w tygodniu, mycie podlog to dzialka M. - raz na 2-3 tygodnie, a kurze, lazienka, kuchnia i pralnia codziennie. ;-)

Nimfi - duzo zdrowka dla Macka! Oby mu szybko przeszlo!

U nas SNIEG!!! Wczoraj zaczal padac i lezy do dzis. Tak slisko bylo wczoraj, gdy wracalismy od rodzicow M., ze szok! A ten kurcze zapomnial zmienic opony na zimowe i musial wieczorem sie tym zajac! Ale dobrze, bo ja przeciez z nim jezdze, a teraz tak slisko, ze bym chyba umarla ze strachu jak by mi gdzies samochod wpadl w poslizg!

Hej dziewczyny korzystam z okazji że młody zasnął, sam wziął owieczkę i poszedł pod kojec żeby go położyć, Gorączkuje mi od wczoraj i ma kaszel szczeka jak pies, własnie dzwoniłam go zarejestrować do pediatry żeby go osłuchał. Jak wstanie to pójdziemy. W nocy budził się co godzinę, wyglądam jak zombie a Oli ma strasznie oczka podpuchnięte. Wkurzam się już bo u nas ciągle coś, nie może być spokoju. Lece się szykować.

reklama
Gola super ze Polunia tak ladnie spala I sie wyspalas ;-) ale masz sprzatania i masz racje im wiecej osob tym wiecej sprzatania ehh czasem dorosli brudza bardziej jak dzieci :nerd: Milego spotkania I spacerowania ;-)
nimfii biedny Macius oby mu szybko przeszlo I nic powazniejszego z tego nie wyszlo ,zdrowka zycze. Ale se cenia u was za wizyty domowe :szok:
maggipka chlop na medal no normalnie takiego to ze swieca trzeba szukac.
Margana humorki Samiego sa znosne nie marudzi juz tak i nawet zabawi sie sam ladnie :tak:
winki bezpiecznego lotu I daj nam znac jak tam Olinek sie czuje.
helenka I u was chorobowo,zdrowka zycze.
mary-beth wow snieg!!! ciekawe kiedy u nas spadnie ?
anus milego spotkania z kolezanka ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry