reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Mary Dzięki za kawusie :) Ja też właśnie piję, może się obudze. U nas dzis pochmurno mokro i zimno.

Angie Jakby mnie tak kasowali w PL za wizyty Olka to mieszkałabym już w kartonie. :)

Filipkowa Jak wypisywałam dokumenty do PUPu to bytali ile lat ma dziecko i czy ma kto sie nim opiekować, ale może wspomnę że dużo mi choruje to nie zatrudni mnie.

Sabrina współczuję nocki u nas to samo :(

Nocka kiepska Oli marudny zakatarzony z paszczy się leją litry śliny. Widzę na dole dwie nowe dwójki i spuchniete obydwie górne trójki więc pewnie wylezą. Wstawałam chyba z 10 razy. Mały niechce spać z nami nie da się nawet na śpiocha położyć, przynajmniej nie latałabym co 10 minut do niego. Całą noc bączki puszczał a nie jadł nic nowego. Mój K już na antybiotyku więc pewnie i my dołączymy, Oli smarka i kicha a mnie łeb napierdziela, super roczek będzie.

reklama
mirelka ile? :szok: 65 zl za kg ciasta.., poszaleli.... U nas ciasto Luwr jest za 23zl a tort Luwr za 28zl za kilogram :tak: to bardzo lekkie coasto wiec bardzo sie oplaca mi kupic. nawet bardziej niz robic wiec chyba go jednak kupie.... Ale kiedys sprpboje zrobic moze taka mase jak w przepisie ale jednak teraz przed urodzinami Kuby mam za malo czasu.
mirelka a zjakiego ty miasta jestes? Nie oplacaloby ci sie przyjechac do krk po ten Luwr bardziej niz brac w tamtej cenie? :-p
Możesz ewentualnie pytac o ciasto "Czarny Las". Podobne jak luwr tylko bez bitej smietanki. w Realu u nas mozna kupic pyszny "czarny Las" pakowany po pol kilo za 15zl.

anus M
aciek zwyczajowo umie ładnie i grzecznie sie pobawic, ale tez nieraz lubi rzadzic. Chyba taki wiek ;-) Kuba takze go nie rozumie i stad biora sie konflikty.... bo jak ma wyjasnic młodszemu bratu, aby za nim caly czas nie chodził, albo to że chce sie pobawić w zupelnie inna zabawe... Ale i na zrozumienie przyjdzie czas :tak: Poki co musze macka upominac, aby mial świadomość kiedy przekracza granice normalnej zabawy :tak:

Troszke posprzatalam i nawet umylam okno w salonie mialam jakis przyplyw energii jeszcze odkurzaczem musze przeleciec chate ale to juz jak mlody wstanie :-)
Julianna fajnie ze sie odezwalas no i ze sie wam imprezka udala ;-)
anus dobrze ze wirus juz was opuszcza i ze dzieci sie juz lepiej czuja.
mirelka niezle se cenia za to ciasto.
helenka oj wspolczuje takiej nocki oby te zabki szybko wyszly.

mirelka a dziekujemy, mam wrażenie, że lepiej narazie były dwie kupki, czas pokaże. no ale przejdźmy do tematu słodkości, ja też myśle, że ta cena jest mocno wygurowana za kg torta, widocznie takie mają ceny, bo pewnie juz policzyli jak za taki urodzinowy tort może z jakąs specjalną dekoracją czy cos? popytaj gdzie indziej, ale wiadomo na czym najłatwiej zarobić na tortach urodzinowych, bo zawsze na to popyt jest :-(
Ssabrina hehe czyżby na oknie były paluszki Samiego? widzę, ze sie ostro szykujesz, ale ja też dostaję powera jak ktoś ma przyjść, wtedy budzi sie we mnie perfekcyjna pani domu, bo tak to perfekcyjna pani domu woli w wolnej chwili siasc i powygłupiac sie z Synkiem :-)
onanana trzymamy kciuki za to drugie miejsce!!!!!
helenka współczuje nocki, ale skoro tyle ząbków sie pojawiło, to stad pewnie ten katar. u mnie tez oprócz wirusa to zabki dają sie we znaki. zdrówka dla Olusia.

Moje Bejbe spi, ja ide gotowac pomidorówe, tylko musze ustalić z Synkiem czy z ryzem czy z makaronem :-) pozniej do przychodni zaniesc "materiał" do zbadania. Jutro piątek, wiec juz prawie wekend :-)

Qrcze.... nudzi mi sie dziś :szok: Niemal niemożliwe a jednak.... na BB i FB wchodze juz setny raz :-p
Maciek poszedl na spacer z dziadkiem rano, Kuba wtedy spal. To ugotowala rosół, obralam sobie ziemniaki do obiadu, posprztalam dom. Myslalam ze wyjde z Kuba na spacer ale nie chcial mi jesc :eek: Dziubnol troszke jogurtu, potem troszke zupki, potem troszke mleka, caly czas za malo aby wyjsc na godzinny spacer. Teraz mi zasnol :confused2: Nie chce juz zeby spal na polu bo zimno a on przeziembiony.... No to chyba polece zrobic kapustke zasmazana do obiadu :tak: Bo juz nawet Allegro cale zlecialam i nie mam pomyslu co dalej ze soba robic :sorry:

Nimfii, Ssabrina, Anus ja też byłam w lekkim szoku, gadałam z taką babką ona jest nowa to może się tak zbytnio nie orientuję, jeszcze raz na pewno zapytam, ale widziałam cennik tort na specjalne zamówienie według życzeń klienta cena 65zł ale wiem że tyle nie dam jak można taniej kupić:)
Nimffi do Krakowa mam daleko:tak:
anus u mnie też pomidorowa ale już od 3 dni, zostało troszkę to ja dojem dla chłopa robię spaghetti al dla Liwii odmrażam pulpeta:tak: oby z kupkami się już unormowało, zdrówka:)
Ssabrina to Cię wzięło na sprzątanie, ja też się zabieram za mycie okien od paru dni ale jakoś marnie to widzę:)
onanana trzymam &&&&& za 2 miejsce a o co walczycie ?

my po spacerku ponad godz. spacerowałyśmy nawet przyjemnie się spacerowało:tak: ze spacerku znowu przyniosłam selera leżał na drodze następny do mrożenia hihih:tak:

anus akurat do tego okna Sami nie ma dostepu jest zastawione duzym fotelem :-) ale bylo juz takie brudne ze nie moglam przestac o tym myslec hehe
nimfii a to chlopaki dali Ci jakies luzy dzisiaj ??
mirelka ale masz szczescie na tego selera jeszcze troche i bedziesz sama sprzedawac :-D

Zmykam odkurzac ;-)

ssabrinaa Maciek jest na spacerze praktycznie caly czas z dziadkiem od godz 10 :) Przyszli tylko cos zjesc i poszli. A Kuba to spal rano tak jak pisalam i teraz spi.... Takze nie dlugo go mialam do zabawiania :tak:

reklama
Do góry