helenka1986
Fanka BB :)
Hej kobitki wróciłam z Olkiem o 20 od teściów, byliśmy też u pradziadków na kawie i mały wrócił cały umorusany w błocie. Zwiedzał kurnik i gonił kurczaki, bawił się z psami wszystko co się dało to wymacał palcami. Śmiejemy się ze mały bamber z niego wyrośnie. Każdy zwierzaczek jej koko i tyle. Na pradziadka patrzył z pod byka a jak próbował się zbliżyć to mały płakał. Jestem zmęczona jak smok ale pocieszam się tym że mały zasnął mi jak czyściłam mu paznokcie, przełożyłam do do kojca dałam butle i śpi. Ja teraz wykąpać się lece dopuki K. nie wrócił z remanentu bo ma jego kolega u nas spać to wolę w łóżku już leżeć jak przyjdą.
Dobranoc laski
Dziękuję wszystkim za życzenia. Dostałam od K. śliczny komplet bielizny i kwiaty, no i kolację.
Winki Super że znalazłaś czas żeby napisać co u was. Fajnie masz z tymi wyjazdami.
Nimfii Ja gotuje rosół z podudzi ze skórką, tylko ze pierwszą wodę jak się zagotuje mięso wylewam i płucze mięsko, zalewam czystą wodą i dopiero do tego dodaję mase warzyw. Przyprawiam solą i pieprzem, lubczykiem, wrzucam podpieczoną cebulę żeby był klarowny. Oluś uwielbia z makaronem i warzywami jak mu pogniotę.
Dobranoc laski
Dziękuję wszystkim za życzenia. Dostałam od K. śliczny komplet bielizny i kwiaty, no i kolację.
Winki Super że znalazłaś czas żeby napisać co u was. Fajnie masz z tymi wyjazdami.
Nimfii Ja gotuje rosół z podudzi ze skórką, tylko ze pierwszą wodę jak się zagotuje mięso wylewam i płucze mięsko, zalewam czystą wodą i dopiero do tego dodaję mase warzyw. Przyprawiam solą i pieprzem, lubczykiem, wrzucam podpieczoną cebulę żeby był klarowny. Oluś uwielbia z makaronem i warzywami jak mu pogniotę.