reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Ja to nie wiem jak mam patrzec na ten kalendarz bo u nas zaskoczylo w lutym a ja w maju koncze 26lat wiec na jaki wiek mam patrzec w tej tabelce 25czy26 :eek:
Ale was naszlo na to mleczko w tubce :-)
patrz na 25 lat bo chodzi o lata ukończone czyli luty- 25 lat miałaś w miesiącu zapłodnienia nie patrz rocznikowo :)
co do mleczka jak już poszłam i to piechotą taki hekar wiec zaszalałam kupiłam dwa MLECZKA do tego lodzika i rurki he he ale mam zapasy ;))))))))

reklama
ja jestem ciekawa, czy u mnie się sprawdzi, chociaż nie wierze w to ;-)

a ja dzisiaj mam popołudnie z allegro, oglądam wózki :-) tyle tego jest, że ciężko się zdecydować, ale chyba będziemy wybierać pomiędzy X-landerem a Mutsy, oczywiście używanymi

julieet dzieki za odpowiedz :-) i zobaczymy czy sie sprawdzi,hehe ale jakos w to nie wierze mi wyszlo ze chlopak no to bede czekac na rezultat :-D A co do wozka to mi sie te Mutsy podobaja ale ceny sa powalajace i ostatnio znalazlam podrobke Mutsy i poszukalam opini o tym wozku i byly same pozytywne,i cena byla ok no i wyglad taki sam jak Mutsy :tak: wiec jesli nie znajde nic lepszego no to ja juz mam wybrany wozeczek :-D

Sprawdziłam i wyszedł mi wg chińskiego chłopiec, a wcześniej dziewczynka (mam córkę) może coś w tym jest czas pokarze!!
jeśli będzie na prawdę chłopiec to Antosia się załamie!!
!A tak chce mieć siostrę!!!

Hej dziewczyny, też zrobiłam z ciekawości i wychodzi mi dziewczynka, a znalazłam jeszcze inny też chiński i wyszedł chłopiec ;-) Także wszystko możliwe :)

A jak to się ogólnie sprawdza bo ja nie w temacie? ;)

Alma gratuluję;)

WCHODZISZ kochana na chiński kalendarz płci w google na tej pierwsze str. i tak jest rubryka z wiekiem i szukasz mc w ktorym doszło do zapłodnienia czyli np .masz skończone 25 lat w momencie zaplodnienia a to było zapewne w lutym :) i wychodzi płeć tylko pamiętaj lata ukończone naewt jak za mc .masz urodziny i konczysz 26 lat podajesz 25 :)

Planowanie płci dziecka- kalendarz chiński
to jest link podaje dla ulatwienia :szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ogólnie, nie wiem czy coś w tym jest, ale wg chińskiego kalendarza powinnam mieć chłopca :-D

Dziewczyny, piszecie bardzo intensywnie i potrzeba czasu, żeby przeczytać posty, które utworzyły się podczas mojej nieobecności :-p i później trudno coś odpisać jak wątek poszedł do przodu.

U nas były bardzo intensywne dwa dni- w piątek byłam na zakupach i kupiłam kilka ładnych rzeczy dla mnie, które mogę nosić zarówno teraz i później. Dobrze, że jest taki duży wybór tunik i sukienek odcinanych pod biustem, gdzie brzuch się zmieścić powinien :yes: a wczoraj byliśmy na grillu. Co dziwne, pierwszy raz miałam poranne wymioty, oddając całe śniadanie zaraz po jego zjedzeniu, a po sytym jedzeniu na świeżym powietrzu nic mi nie było.. Dzisiaj jak na razie czuje się dobrze, ale nie będę jeszcze zapeszać- tylko przez cały dzień bardzo chcę mi się spać.

I wyobraźcie sobie, że moja przyszła teściowa jak dowiedziała się, że będzie chłopak to przygotowała nam listę proponowanych imion dla syna :szok: chociaż my już mamy imię wybrane od dawna, które jej nie zbyt się podoba.. Cieszę się, że ona się cieszy, że będzie babcią, ale bez przesady:confused2:

reklama
Sabrina, a co to za firma tego wózka??

miss_kumcia, jakie imię Wam się podoba?

my mamy wybrane i dla chłopaka i dla dziewczyny kilka, ale pewnie ciężko będzie się zdecydować

Do góry