Ogólnie, nie wiem czy coś w tym jest, ale wg chińskiego kalendarza powinnam mieć chłopca
Dziewczyny, piszecie bardzo intensywnie i potrzeba czasu, żeby przeczytać posty, które utworzyły się podczas mojej nieobecności
i później trudno coś odpisać jak wątek poszedł do przodu.
U nas były bardzo intensywne dwa dni- w piątek byłam na zakupach i kupiłam kilka ładnych rzeczy dla mnie, które mogę nosić zarówno teraz i później. Dobrze, że jest taki duży wybór tunik i sukienek odcinanych pod biustem, gdzie brzuch się zmieścić powinien
a wczoraj byliśmy na grillu. Co dziwne, pierwszy raz miałam poranne wymioty, oddając całe śniadanie zaraz po jego zjedzeniu, a po sytym jedzeniu na świeżym powietrzu nic mi nie było.. Dzisiaj jak na razie czuje się dobrze, ale nie będę jeszcze zapeszać- tylko przez cały dzień bardzo chcę mi się spać.
I wyobraźcie sobie, że moja przyszła teściowa jak dowiedziała się, że będzie chłopak to przygotowała nam listę proponowanych imion dla syna
chociaż my już mamy imię wybrane od dawna, które jej nie zbyt się podoba.. Cieszę się, że ona się cieszy, że będzie babcią, ale bez przesady