reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Witam dziewczynki;)

Dziękuję Wam za wsparcie;***

Na USG wyszło wszystko bardzo dobrze, pan doktor twierdzi, że wręcz idealnie;) Przytyłam tylko 20 dag, he he;) i jestem bardzo radosna dzisiaj;) Powiedział, że na 70% to chyba córeczka;))))

Poxo ja wczoraj chciałam kupić buty i co się okazuje nie kupiłam bo były dziwne moim zdaniem... noga wyglądała w nich brzydko... A chciałam takie na paseczek na kostce bo czółenka mi zawsze spadają....

Miłego dnia kochane;) Lecę do szkoły;/

Super wieści ;-) ja czekam z utęsknieniem na 26-go może też się czegoś dowiem... :happy: i oczywiście się pochwalę od razu... :-p

a z butami... ja chcę jakiekolwiek!! najlepiej ecru albo złote ale o takich to można tylko pomarzyć... nawet białych nie ma takich kajaków jak moja noga (41...:sorry:) i na dodatek chcę max 3 cm obcas (najchętniej 1,5)... bo mój p. małżonek jest na płasko 3 cm niższy niż ja... mnie to nie przeszkadza w ogóle... ale nie chcę, żeby się źle czół, że jeszcze odpieprzę obcas na 8 cm... bo w końcu zamiast "my" to będę tylko "ja"... grrrr...

reklama
A ja wpierniczam banany, przed ciążą to chyba z pięć lat nie dotykałam :)

Poxo ja tez szukałam takich butów ślubnych jak Ty, było ciężko, jestem z Rzeszowa i złaziłam praktycznie wszystkie sklepy obuwnicze jakie mi do głowy przyszły, znalazłam w końcu w droższym sklepie typowo ślubnym , buty z firmy Arte di Roma, na małym obcasie ( kilka cm ) mają duzy wybór, obcasiki małe też się znajdą, skórka mięciutka, wygodne, kolor ecru bardzo ładny, może znajdziesz u siebie. Te buty służą mi też czasem teraz najakieś imprezy, więc nie był to wydatek jednorazowy .

Niuniunia, aaaaaaaaale fajnie, gratuluję córeczki, jesteś w mniejszości jak na razie :-) u mnie jeszcze niecałe 3 tygodnie do wizyty, już bym chciała wiedzieć ;-)

witam!!!muszę się podzielić z Wami wspaniałymi wiadomościami od czwartku zaczęłam czuć ruchy dziecka, codziennie jest ich więcej i są mocniejsze (to moja druga ciąża może dlatego tak wcześnie mimo, że tłuszczyku na brzuchu Ci u mnie dostatek )szkoda tylko , że nie znam jeszcze płci!!!:tak:pozdrawiam!!:-D

Witam was brzuchatki niedzielnie :-)
U mnie pogoda kijowa wiec z grila nici,z jednej strony sie ciesze bo nie mialam zbytnio na niego ochoty :-D.Ostatnio jak bylam w sklepie to widzialam mleczko w tubce i sie zastanawialam nad zakupem ale stwierdzilam ze az takiej ochoty nie mam na to mleczko :-D
Niuniunia super ze wizyta sie udala no i wielkie GRATULACJE malej damy :-D
alma ale super z tymi ruchami,ja tez juz chce je czuc :-D
A ja mam wizyte juz w srode,ale mi ten czas zlecial,juz odliczam dni dziewczyny i nie moge sie doczekac tej wizyty :-D I dzisiaj zaczelam 14tc jupiii :-D

) Powiedział, że na 70% to chyba córeczka;))))

Gratulujęj, super, córcia, ale fajnie. Ja może będę wiedziała w czwartek :)

witam!!!muszę się podzielić z Wami wspaniałymi wiadomościami od czwartku zaczęłam czuć ruchy dziecka, codziennie jest ich więcej i są mocniejsze (to moja druga ciąża może dlatego tak wcześnie mimo, że tłuszczyku na brzuchu Ci u mnie dostatek )szkoda tylko , że nie znam jeszcze płci!!!:tak:pozdrawiam!!:-D

Witaj w kubie "skopanych". Gratuluję :)

U nas pogoda barowa.
Ale dziś obiadek u teściowej czyli dla mnie leniwa niedziela :) To lubię :)

reklama
Niunia gratuluje dobrych wynikow i zazdroszcze ,ze juz w sumie znasz plec.
alma ja nie czuje ,zednych ruchow bobikowych jezcze ,ale slucham czasami serduszka i jestem spokojna.

Slubne dziewczeta. Poszukajcie butow na Allegro. Tam jest takie mnostwo butow ,ze na bank cos znajdziecie. Ja znalazlam swoje slubne slicznosci tam. niestety byly satynowe ,i gdy na sesje pan fotograf przeciagnal nas po bagnach nad rzecznych but od razu potem wyladowaly w koszu. No ale nie planowalam ich nosic w sumie.

Ja spadam z rodzinka na mecz pilki noznej lokalny.

Milej niedzieli

Do góry