hej kochane! Jak sie wzięłam za robotę dziś tak juz nie dałam rady Wam odpisać. Bylam w pracy od 7 do 16 (normalnie od 8-15), muszę podrabiać godziny kiedy musiałam wychodzić- jeszcze tego trochę mam.
filipkowamama moja lekarka twierdzi że Maja jest jeszcze za mała na tran itp i żeby póki co pozostać przy VIT C. rzeczywiście wyglądasz mega młodo!! 100 lat dla Zuzi!!
mirelka, Madzia,Ssabrina, takiego długaśnego posta to ja tu do Was skrobię co rano i się zastanawiam kiedy mi powiecie że mam mniej pisać hehe
mirelka rozśmieszyła mnie wizja pan z energetyki zastanawiających się o co kaman haha Kurde z tymi chlopami to daj spokój!
Madzia uważam tak jak Ty. Nie czujmy się w obowiązku odpisywać wszystkim. Ja też nie zawsze mam czas pisać do wszystkich. Jak mam zamykanie m-ca to czasem tylko skrobnę co u nas. Kochana w poście porannym pytałam jak Macius radzi sobie z chorobami??Czy nie przynosi nic z przedszkola?? haha "małej nikt nie chce na noc" niezłe!! Fajnie że Maciuś ma taką odskocznie u babci!!
martttika bardzo mi się podoba Twoje podejście! Pewnie że K. powinien ponosić odpowiedzialność za małego i uczestniczyć w jego życiu!! A ty kochana super że w siebie inwestujesz i sie rozwijasz!! Najpierw prawko, teraz szkoła! brawo kochana! A gdzie to się zapisałaś??
Ssabrina dobrze że nocka ok, oby dzisiejsza tez była udana! Kochana żeby ten katarek szybko przeszedł!! u as niestety się powikłał... Kurde widzę że i Ty masz problemy z chlopem. Ja nie wiem co oni się z choinki wszyscy urwali!!??
asia już kiedys pytałam w jakich godzinach pracujesz i czym się zajmujesz. Jesli nie masz ochoty to ofkors nie pisz
Udanego wieczoru!!
Ankusch moze jakies jesienne przesilenie Cię dopadło? Zdrówka kochana!! Mój sie mnie też czasem pyta czy książke tu Wam piszę
udanego wsiowego weekendu życzę!! maja tez by pewnie byla zachwycona zwierzątkami!!
Mary właśnie, zapomniałam Ci napisać że super że masz taką sąsiadkę!! Oby znajomość kwitła!!! Dobrze że czujesz się już lepiej!!
Angun kurde niestety kaszelek nadal jest ale w sumie dopieor w środę zaczęła kasłać to już by musiał przejść?? mam wrażenie że nosek lepszy, tzn leci jej ten katar taki rzadszy że wylatuje z kicholka a nie ma tak zapchanego. Jesli o tate chodzi to własnie ma coś w tym stylu- jakiś obieg żeby omijać żołądek. ten kleik to mu w szpitalu podali- chyba powinny wiedzieć ile?? Tata juz w domu. Kopci chyba znów dużo:-( Przykro mi to mówić ale tata chyba się już poddał. Tłumacze mu ze te papierochy utrudniają gojenie sie ran, że mu tylko szkodzą to stwierdził ze jemu już nic nie pomoże. czekamy teraz na wynik badania z wycinku czy to złośliwe jest. Co do męża sama nie wiem, czasem mi się wydaje że my nie mamy o czym gadać:-( nie wiem czy kolecja coś pomoże... Ha ha ha kochana ale się uśmiałam!! Trzeźwiej tzreźwiej ale jutro może być mega kac!!! i jaka wylewna się od razu zrobiłas!!! My też Cię kochamy!!!! P.S. Bardzo!!
Angie super że zadowolone jesteście ze żlobka!! że Kingunia sobie poradzi była pewna!! To zuch dziewczyna!!!!!!! Fajny taki dzienniczek, chcialabym miec takie co dot. Mai!
Aneczka kurcze nie martw się, te dzieci tak podmieniają zcasem, ale potem oddają, takze spokojnie!! Dużo sily i cierpliwości kochana!!
margana dobrze że Natalcia juz je normalnie!! i super że robi papa. ja mam wrażenie że moja zapomnial jak się robi "Kosi łapki".. Mojemu juz mnostwo razy mowilam że mi brakuje miłego slowa. on ngdy mnie nie komplementował, a wiadomo każda z nas tego potrzebuje. Ale jak mi stary sąsiad leci z komplementami to D. się wkurza..
magggipka zazdroszczę więc urody!musiało Ci byc bardzo miło! Super że robisz tyle dla siebie!! tak powinnno być! kochana dokładnie, ja w pracy odpoczywam. fakt faktem nieraz mam zajob jak nei wiem, mózg na pełnych obrotach ale to lubię bardzo. A to spa musiało być super!! zazdroszczę znów!! czekamy na fotki!!
helenka cieszę się bardzo ze z buźka Olinka już lepiej!! Juz 5 kg Ci zlecialo??? Wow naprawde dużo!!
Gola dzięki kochana, niestety dziś nei widzę poprawy u Mjaki, zobaczę jak będzie jutro! Ja to w sumie nie umiem nawet sprecyzowac co mnie w moim wkurza. Dobyr zniego chlop ale mam go dośc czasem strasznie!! kochana nie denerwuj sie tak! ciekaw o co Ci chodzilo??
Laski ale naproukowałyscie!! No nei wyrabiam!!! nie raz w poniedziałek po całym weekendzie tyle nie było!! Musiałam dziś przysiedziec tu bo w poniedziałek bym nie dała rady!
Nie wiem już sma co mialam Wam napisać.
Ide jeszcze na allegro chyab na chwilę i w kimonko.
Dobranoc kochane. Spokjnej nocki dla wszystkich Was!!