reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Gola - bo to taka rodzina... Pewnie go synek poprosił, myśleli może, że mój ojciec zrobi mi awanturę i zmienię zdanie, a tu taka niespodzianka - mój ojciec powiedział, że mnie popiera
Gola84
Fanka BB :)
PS Musiałam na szybko wysłać odpow, bo Polcia coś zaczęła popłakiwać przez sen - ale już jestem Dziś wyjątkowo poszła spać o 12tej, bo musiałam nasmażyć nalesniorów, a Ona miała jakieś siły z kosmosu chyba dziś, bo szalała cały czas po wszystkich pokojach. Zawsze chodzi spać ok 10-11 Wstanie to szybko zje naleśniczka z serkiem homo i ruszamy na miasto, z drogi przedzwonimy jeszcze do cioci onany
Syl - u nas na odwrór, wczoraj i przedwczoraj było już bardzo zimno i jesiennie, a dziś czyste niebo i sonko od rana, tylk ochłodno stosunkowo jest
Ankusch - pozazdrościć sąsiadów! Tacy - to skarb!!
Ale mirelka narobiła mi smaków ta kaszanką! Kapustką - mmmm
nimfii - ja mam jeszcze z zimy, jak się mała urodziłą włąśnie na każdą pogodę z Nivei, wtedy byłam średni ozadowolona, a teraz już dwa razy użyłam - było 10 stopni i jest super, polecam też jak potworek pisze Linomag A+E - to był pierwszy krem Polci (potem Oilatum jeszzce miałam)
onanana - ja do Ciebie zadzwonię jak pojde na zakupy z mloda, bo tu nie mam sieci!
tzn u nas w pokoju i w duzym u rodzicow nie ma, jest w kuchni i u Poli - ku...a parter! A tata se jeść do roboty robi w kuchni - idzie na druga zmaine, a polish spi
onanana
Gola to jest taka knajpo hotel: Piramida Hotel Spa & Wellness *****, Tychy
Gola84
ankusch - nie tylko TY tak mówisz, hehe, albo zajęte przez 2 godziny, albo nie odbieram A czy mlesio od kózki też macie - uwielbiam!!
Dżizass, onana - gdzie TY nas bierzesz?? Widzę, że nawet na SPA można iść A to dicho Piramida, to kiedyś w Chorzowie chyba było ,nie??
Dżizass, onana - gdzie TY nas bierzesz?? Widzę, że nawet na SPA można iść A to dicho Piramida, to kiedyś w Chorzowie chyba było ,nie??
reklama