Margana
Fanka BB :)
No u nas ostatnie dwie nocki ok, spokojne jak dawniej, wiec mam nadzieję, ze juz tak zostanie.
Za to ja chora, no i przy tym oczywiscie bardziej nerwowa:-( Na szczęście Natusia była dziś bardzo wyrozumiała dla mamusi
Ssabrina współczuje kiepskich nocek. No ale na reszcie bedzie pierwszy ząbek, oby szybko sie przebił!
Współczuję też, ze ta koleżanka wyjeżdża, mam nadzieje, ze jednak uda Ci sie kogoś poznać. Ja tez we wrześniu jak wrócimy z urlopu chcę sie wybrac z Natalka na zajecia do klubu maluszka. Chciałabym zeby miała jakis kontakt z rówieśnikami, a wśród znajomych niestety brak.
A powiedz mi - Ty wiarę zmieniłaś jak poznałaś męża?
angie suuuper!!! Teraz juz bedzie tylko lepiej
Ucałuj Kingusię ode mnie w czółko
Jak poszło pierwsze jedzonko?
Gola udanego wypoczynku!
syl super, ze wszystko u Was ok. Gratuluje nowych umiejetnosci!
mirelka gratuluje nowego ząbka!
Majuska współczuje tak ciężkiego ząbkowania. Oby zębole szybko powyłaziły, a malutka przestała sie tak meczyc!
Za to ja chora, no i przy tym oczywiscie bardziej nerwowa:-( Na szczęście Natusia była dziś bardzo wyrozumiała dla mamusi

Ssabrina współczuje kiepskich nocek. No ale na reszcie bedzie pierwszy ząbek, oby szybko sie przebił!
Współczuję też, ze ta koleżanka wyjeżdża, mam nadzieje, ze jednak uda Ci sie kogoś poznać. Ja tez we wrześniu jak wrócimy z urlopu chcę sie wybrac z Natalka na zajecia do klubu maluszka. Chciałabym zeby miała jakis kontakt z rówieśnikami, a wśród znajomych niestety brak.
A powiedz mi - Ty wiarę zmieniłaś jak poznałaś męża?
angie suuuper!!! Teraz juz bedzie tylko lepiej

Gola udanego wypoczynku!
syl super, ze wszystko u Was ok. Gratuluje nowych umiejetnosci!
mirelka gratuluje nowego ząbka!
Majuska współczuje tak ciężkiego ząbkowania. Oby zębole szybko powyłaziły, a malutka przestała sie tak meczyc!