Witajcie kochane!!!
angie- bardzo się cieszę, że Wasza mała tak super zniosła operację ! Trzymam kciuk iza szybkie sisi i koopcię
Margana- luzik kochana, wiem, że nie miałaś nic z tych rzeczy na myśli, buzi:*
Majuska- biedna Patrycja

Niech te zębole już wylezą!!
nimfii - moja koleżanka też fryzjerka i wcześniej m iw domu włosy robiła, a dziś przyszalałam i przyciemniłam

A jak u Ciebie??
Ssabrinkoo - Ty wiesz, że ja Ciebie bardzo podziwiam, że tak dobrze sobie w UK radzisz, domyślam się, że momentami jest mega ciężko, ale masz wspaniałą rodzinkę i pewno jak popatrzysz na Samiego to wszystkie troski i zmartwienia znikają. Smutno, że koleżanka wyjeżdża...Trzymasz jeszcze z jakimiś innymi Polkami?
Laski, cały dzień zalatany miałam. Rano po 7 spakowałam Polishonka z listą, a teraz skończyłam prawie mnie. Padam na nos, nie wiem jak się zmieścimy -
Majuska chyba pod Twoim okiem zrezygnowałabym z połowy rzeczy, muszę częściej gdzieś wyjeżdżać, to w końcu dojdę do perfekcji i z mini walizeczką dam radę

D. umył mi na wyjazd auto i zatankował, posprawdzał płyny i olej, mogę ruszać!
Kochane, nie wiem czy gościu u którego będziemy spać, będzie mieć WIFI, najwyżej z komóry cosik napiszę. Pogoda zapowiada się super - pożyjemy zobaczymy

Najważniejsze, żeby nie padało!
Żegnam się kochane i wracam już 26go, buziaczki dla WAs i Waszych bobików - szczególne uściski i mega żółwik dla dzielnej Kingusi!:*
papa
GOLA&POLA