Majuska1rzeczywiście w internecie są podpowiedzi jak skonstruować taki pozew, ale to już za mną, bo złożyłam go, a sprawę już wyznaczoną na 19 lipca i dziś jadę uzupełnić dokumenty(rachunki za miesiąc, itp.) Przedstawiałaś także wszystkie paragony na rzeczy małej czy może oni tylko uwzględniają faktury? Adwokata chciałabym na sprawę żeby podpowiedział mi kiedy mam powiedzieć że nie wyrażam zgody na widzenie męża z Ewą "sam na sam". Nie wiem czy sama mam zacząć ten temat, czy może dopiero jak zapytają mnie i czy w ogóle przyznawanie widzeń z ojcem jest rozpatrywane na sprawie o alimenty, a nie rozwód:-( W tych prywatnych kancelariach to nawet i 40 tysięcy sobie krzyczą, a ja nawet 4 nie mam
.
Gola84 jak ma się sporo miejsca w domu to na pewno warto kupić to krzesełko Chicco Poly, myślę, że Polka będzie zadowolona i oczywiście Ty też (jak już zagoją Ci się rany na dłoniach):-) Czekam na zdjęcie nabytku i napisz jeszcze za ile udało się naszej onananie ustrzelić krzesełko
. Gratulacje dla córci za kolejne osiągnięcie:-).
nimfii nawet nie słuszałam o takich pieluszkach, więc niestety nie mogę pomóc, ale jak Ewa miała odparzenie to pediatra przepisała jej taką maść z wazeliny, parafiny i jeszcze jednego składnika o którym zapomniałam i dość szybko pomogło, teraz zasypuję ją obficie mąką ziemniczaną i pupcia jak u niemowlaka;-)
angi80 dużo zdrówka dla Kingusi życzę, a Tobie dużo cierpliwości. Napisałaś, że nie przybywa nic na wadze, ale chyba istotniejsze jest to, że nie traci na niej. Mam nadzieję, że szybko powrócicie do domku
mim fajnie te pieluszki się prezentują...wyglądają na takie modne
cocca a co z Twoim serduchem, że tak źle na upały reagujesz? Gratulacje dla Frania i moja małe jeszcze nie siada sama, więc nie jest ostatnim, który nabył tę sztukę;-)
mirelka01 zazdroszczę ogrodu... my niestety dusimy się w bloku i żeby pomyśleć o rozłożeniu basenu trzeba wyjechać na działeczkę...planowałam spędzić tam wakacje z Ewą, ale niestety przez rehabilitacje musimy siedzieć w warszawie.
Ewa ku mojemu zdziwieniu jeszcze śpi, a muszę ją obudzić, bo na 10:30 rehabilitacje mamy, a później jedziemy te dokumenty do sądu dowieźć. Miłego dnia
.