reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Hej maminki :-)
I u nas jakas dziwna kolejna nocka maly sie wiercil o 2 w nocy ale wzielam go do siebie i pospalismy do 6 no i koniec spania,jakos nie umiem sie przyzwyczaic do takiego wczesnego wstawania:baffled:
mirelka zaproszenie wyslalam ;-)
onanana wyslalam Ci priv z Goli numerem ;-)
Majuska i u nas sa cyrki przy przebieraniu jak sa tylko siuski to spoko moze sie wiercic i prezyc ale jak juz jest ta kupa a on zacznie mi skakac po wyrku i prezy sie i podnosi ta swoja dupke do gory i do tego tak strasznie mocno kopie tymi swoimi nogami to czasem mi cisnienie podnosi no ale mam nadzieje ze mu to kiedys przejdzie :-)
filipkowa mama udanych oraz slonecznych wakacji kochana wypoczywajcie jak najwiecej ;-)

reklama
Sabinko jesteś cudowna i kochana:-) Dziękuję Ci bardzo!!
Mirelko Tobie tez dziękuję bardzo za chęci. Również jesteś cudowna i kochana:-)
Gola uważaj będę Ci pisać sms;-)

Onanana właśnie chciałam Ci wysłać a tu już dwie się zaoferowały. TO nasze forum sprawnie działa :-)

Filip śpi a ja czytam o metodach usypiania innych niż u piersi. I marnie mi to idzie... moje dziecko pozostanie permanentnym ssakiem :-D W ogóle nie wiem jak się za to zabrać a metody wypłakiwania nie wchodzą w grę... muszę jakoś przemyśleć sprawę bo jeszcze zostanę najdłużej karmiącą mamą na listopadówkach ;-)

Ponko dziękuję. Ty tez jesteś cudowna i wspaniała aaa i kochana:-)
Nie martw się, będziemy razem długo karmić;-) Tyle że u ans cycuś nie ejst od usypiania bo tą walkę wygrałam kiedyś a cycanie to taki relaksik. Nastęka się nieźle:-D

chciałam Wam powiedzieć że Maja była na zakończeniu roku szkolnego u Emilki (córa brata) i babcia zameldowała że była bardzo gzreczna. Śpiewała, klaskała, śmiała się:-D:-D jestem z niej bardzo dumna:tak:

I pytanie do dziewczyn ze Śląska. Prawdopodobnie na dniach będziemy się z Golą spotykać bo chyba jest dla niej krzesełko w komisie u nas (wiecie że ona myślała że sobie z komisu odbierze- komis jest w linii prostej 500 m od mojego domu, i chyab że ja jej odpuszczę spacer i kawusię!!!!!!!). A więc pytanie- czy któraś by nie chciała do nas dołączyć i podjechać albo do mojej wsi albo gdzieś niedaleko?? Moze w K-ach (jeszcze nie ustaliłyśmy z Golą co i jak).

Acha jeszcze miałam się pochwalić zdolną bratanicą- zdała do 5-ej klasy ze średnią 5,2:-D

Ostatnia edycja:
onanana Gratulacje dla Emilki za takie piekne wyniki w nauce !!! super ze Majunia byla taka grzeczna w szkole :-);-)
Zazdroszcze wam dziewczyny tej mozliwosci spotkania,szkoda ze nie ma nikogo w poblizu mnie.
ponko
trzymam kciuki co by Filipekszybko sie oduczyl takiego zasypiania tylko przy cycu ;-) a nie wiem czy pisalas bo pytalam sie ze jakbyscie wyruszyli na wyspy to w ktore rejony??
Milego dnia maminki ;-)

Heloł kobity:)
onanana - tak nawija przez telefon , że ciężko za nią nadążyć :-D:-D. Brawo kochana dla małej - super wyniki, rodzice pewno pękają z dumy :D Pola aktualnie śpiurka - ale podświadomie już się cieszy z krzesełka, no chyba, że będzie coś nie teges, to się wstrzymamy ;)
Filipkowa mama - bezpiecznej podróży i udanego wczasowania:*
Od rana na pełnych obrotach - pranie - cały balkon wywieszony, aż miejsca brakło i 2 suche już zebrałam, obiad na szybkensa, żurro z wczoraj i na szybkensa spaghett i pieczary smażone, pposprzątałam już cały dom, zostało mi tylko zmyć mopem, ale teraz padam na twarz. D. pojechał na ryby z kumplem na noc zostają, my mamy dojechać jutro - ale jak ma być taki skwar to se chyba daruję
ponko - Pola a nie się lubi ubierać, a ni zmiany pampka, kocha na golasa być!
Ssabrinaa - o dziwo my dziś wstałyśmy 6:35!!!!! :D i Pola tylko raz jadła w nocy :)

Ssabrina nie doszło :zawstydzona/y:
Gola obrotna mamusia z Ciebie ja czekam aż m wróci z pracy miało być zejdzie z poddasz:-D w tedy Liwią się zajmie a ja z góry na dół dawaj z sprzątaniem, pranko już też zrobiłam ale takie malutkie i coś tak ogarnęłam z większa więc nie jest źle :-D :tak:
ponko powodzenia oby sprawnie poszło odzwyczajanie usypiania przy cycu
onanana oj ja bym była chętna tylko dupa blada nie mam czym dojechać m samochód trochę nie sprawny pękła nam szyba z przodu i to dość mocno można jeździć ale tylko wokół komina a mój samochodzik nas nie pomieśc, gratulację dla Emilki zdolna uczennica na pewno jesteście dumni:tak:

Idę obiad szykować m dziś w domu na poddaszu działa:tak:

Ostatnia edycja:
mirelko - i u nas w golfie pęknięta szyba, 3 lata temu jak jechaliśmy na narty zauważyliśmy malutkie pęknięcie, skleili nam , a teraz poszło praktycznie przez całą szybę !!:szok: Nie jeżdżę już golfem, bidny sie sypie, z resztą w focusie chyba dziura w podłodze bo ostatnio tak nam zalało, że cały tydzień suszyliśmy...myslałam, że okno było otwarte, ale to raczej 99% dziura :(
onanana - chciałam, ale nie dałam rady , hehe - żartuję oczywiście ;) ;-):-D:-D:-D

reklama
mirelko kochana słuchaj ja mam 2 wózki więc zawsze jakby co możesz podjechać pod mój blok albo w sumie nawet ja mogę te 2 wózki wpakować do auta i zajechać tam gdzie bysmuy się spotkały i wtedy bierzesz tylko Liwię w foteliku. Zmieściłybyście się wtedy??
Gola ale sobie teraz skalkuluj. Gydbym mówiła raz wolniej gadałybysmy raz dłużej!! To szybkie gadanie to kwestia ekonomii- a przy tym ile ja gadam to dośc istotne:-)

Edit:
Laski a Wy co?? Pogoda się zrobiła to wszystkie polażły gdzieś?/ A ja sama biedna w pracy siedzę:wściekła/y: Dziś mam lenia meeega. Zrobiłąm trochę roboty ale nie był to szczyt moich możliwości:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Do góry