Majuska Majka tez ma basenik (taki z półzadaszeniem) ale nie chce mi się o dmuchać więc wsadzam ją w wanienkę i na balkonie sobie chlapie
A od kilku dni po moim powrocie z pracy wskakujemy razem do wody- ja pod prysznic a ona siedzi w wanience i się odświeżamy
Gartuluję zębola!!!!!!!!!!!
Julianna Maję też zawsze motywuje taki doping podczas jedzenia
Niuniunia trzymam kciuki za nową pracę&&&&& Co miałabyś robić?? Bo uczysz się na fryzjerkę prawda?? Super że tą prace dostalaś, teraz i tak będe kciuki tzrymac żeby Ci sie dobrze pracowało
Egzmain na bank zdalaś!! Gratki ząbką!! oo wlasnie czytam ze odpisalas na moje pytania w poście do mirelki wcześniej
Super że masz prace w zawodzie!! Cieszę się bardzo
Gola super masz z Dziadziem!! Ty wiecznie w ruchu dziewczyno!!!
Margana super że Natalcia aldnie siedzi!! No i gratuluję usłyszenia słowa MAMA
Ssabrina bawcie się dobrze!! (mimo zwiększenia obowiązków)
Ponko nie jestem w temacie Waszego wyjazdu- muszę poszuka we wcześniejszych postach.. Widze że męczysz sie cały czas z zapaleniem... fatalnie. Rozumiem Twoją frustracje bo ja się tez kiedyś tak męczylam. Pamiętaj ze A. powinien się leczyć jednoczesnie żeby nie robić koła błędnego..
mirelko u mnie tez taka duchota że przed chwilą się kąpałam a już czuje że sie pocę.. masakra. Maja pije w ciągu dnia wodę i cycka 3-4 razy. Szczerze to nie wiem ile wody wypija.. Gartuluje ząbka!!!
Mikado wielki dzień coraz bliżej!!! Trzymam kciuki za powodzenie calej akcji&&&&&&&&&&& Kurcze mam nadzieję że to nie błona!!!
ankusch nie martw się miękkimi cycochami i nie myśl że pokarm się kończy!!! ja mam flapy jak nie wiem i to juz długi czas a Maja nadal pije i naprawde ma co
Winki kurde GRATULUJĘ zębolka!!!!!! Super że do PL jedziesz!! Siostra tez?? A ja dziś patrze a alma Ci psoze że obejrzala wszystkie filmiki na fb Olinka. i myslę "kurde a czemu ja Winki nie mam w znajomych??" i trochę poszukalam i wyslalam Ci zaproszenie. Zaraz pójde oblukać czy przyjęłaś!
Anek, Majuśka,Ponko współczuję kryzysu..
nimfii mialam pisac o tej karcie... na początek jest 3% rabatu a potem można zdobywać kolejne %. ... a widzę że
Gola już też jest w temacie
alma kurde jestem pod wielkim wrażeniem jaki Kornelek jest sprawny!!!!
marttika kurde ale polecialas z tym prawkiem!! A dopiero co Cię kopałysmy w tyłek na zachętę... OGROMNE GRATULACJE I SZACUN
Dolcia witaj wśród nas
Angie buziaki dla Kinguni!!!! Super że masz takiego szefa!!
Dziewczyny mialam częściej zaglądac a tu zaś dooopa.
W pracy duuuużo roboty. Mam całą moją starą robotę + teraz mam wystawiac noty odsetkowe (program mi jeszcze tego nie ogarnia- musze się w nim pobawić a nie mam kiedy), potem klienci chca umorzenia to znów pisma musze pisać... ech roboty coraz więcje. I jeszcze koleżanka jest na urlopie a ja zakopana w fakturach.. ale ja laski kocham moją robotę!! naprawdę!! Czas mi bardzo szybko leci.
Maja jest kochana jak nie wiem. Na widok niani bardzo się cieszy. Jak wychodze do pracy to robi mi ładnie papa i cieszy się bardzo (??). Niania ją chwali ze jest gzreczna
Kuma już że jak coś spadnie to robi "bam" i ostatnio D wypadl dlugopis a ona siedzi. patrzy i mówi "bam"
Poza tym dada, baba, i MAMA
troszkę też piewa oraz piszczy
Spi dośc ładnie bo zasypia (sama bez żadnego marudzenia w łóżeczku- mało kiedy przy piersi) ok 20 i wstaje ok 5-6. Przeważnie jeszcze dosypia. Zupki je dosc ładnie (niania gotuje). Nie bardzo z buraczkiem jej smakuje a tak to szama. kaszki i desrki uwielbia- nie można się obijac z ich podawaniem bo marudzi. Ostatnio dalam jej kawąłki owoców to sobie podjadała.
W upały tak jak pisałam kąpiemy sie po mojej pracy obie lub Maja na balkonie sie pluska w wanience. Teraz byliśmy na basenie (w pon i wczoraj) i było super. polecam Wam naprawdę wybrac się tak, bez żadnych instruktorów, choćby na 10 minut na początek. ,świetne orzeźwienie i relaksik nie tylko dla szkrabków
Ja w pn miałam zumbę, we wt posżłam na basen ale późno dosyć i tylko 50 basenów i chwilę na saunie posiedziałam. Wczoraj wyjątkowo wieczor spędziłam w domu i dziś też (@mnie nawidziła). to tyle u na. Ale się rozpisałam... wybaczcie.
Kocham Was wszystkie bez wyjątku!!