Kasiek, niestety nie chce pić MM od nikogo. Próbowałam też dać 3/4 mojego mleka i 1/4 MM wymieszane ale i tak nie chciał. Tylko cyś. A co do nosidła to próbowałam, ale na dłuższą metę bardzo mnie to męczy. chusta była okej ale od jakiegoś czasu za bardzo go krępuje. Całe szczęście z tym wózkiem to jest 1-2 razy w tygodniu maksymalnie i w pozostałe dni uśmiecha się albo zadowolony śpi na spacerku.
reklama
AnnaJ007
Fanka BB :)
witam.
My już od dwóch dni znowu w Amsterdamie.
Bedę podczytywała regularnie.
Gola trzymaj się i walczcie o siebie, dacie radę!!!Dobrze że masz komu się wygadać i możesz liczyć na wsparcie rodzinki i koleżanki...my tutaj na BB tez zawsze wysłuchamy...
ponko oby wiecej wyjść do knajpy ale żebyście zawsze torbę z pieluchami brali))
ninuniunia ja też bym wyjście do knajpy brała!!!My byliśmy w restauracji sushi na 1 rocznicę ślubu.
filipkowa mama współczuję ospy!!!Niech się mała trzyma i szybko wraca do zdrowia.
mikado dacie radę w samolocie!Smoczek, cycek, butelka z piciem i bedzie dobrze...jedno tylko powiem...tym razem musiałam skorzystać z przewijaka w samolocie bo była wielka kupa...i to nie jest wygodne...
My już od dwóch dni znowu w Amsterdamie.
Bedę podczytywała regularnie.
Gola trzymaj się i walczcie o siebie, dacie radę!!!Dobrze że masz komu się wygadać i możesz liczyć na wsparcie rodzinki i koleżanki...my tutaj na BB tez zawsze wysłuchamy...
ponko oby wiecej wyjść do knajpy ale żebyście zawsze torbę z pieluchami brali))
ninuniunia ja też bym wyjście do knajpy brała!!!My byliśmy w restauracji sushi na 1 rocznicę ślubu.
filipkowa mama współczuję ospy!!!Niech się mała trzyma i szybko wraca do zdrowia.
mikado dacie radę w samolocie!Smoczek, cycek, butelka z piciem i bedzie dobrze...jedno tylko powiem...tym razem musiałam skorzystać z przewijaka w samolocie bo była wielka kupa...i to nie jest wygodne...
dziewczyny ja mam do Was takie pytanie, bo w związku z tym, że moj mały miał to odparzenie na pachwinach lekarka kazała zbadać mocz, ale ani skierowania nie dała, ani nic nie powiedziała, a ja mądra dopiero w domu dopatzryłam się, że receptę mam tylko na leki No nic, te 7 zł mnie nie zbawi, ale jak pobrac ten mocz? I ile trzeba mieć w pojemniczku, zeby badanie się udało?
Martikka, to zależy czy na posiew czy normalnie. Na posiew musisz zrobić do sterylnych pojemników i "pisiorek" nie dotykał pojemnika. A normalnie (nie wiem jak to inaczej nazwać) to normalny pojemnik i ze środkowego strumienia moczu. Nam lekarka powiedziała, żeby najlepiej od razu po jedzeniu chociaż my po jedzeniu czekaliśmy pół godziny no i jeszcze zdążył mnie obsikać.
filipkowa mama a te kropleki fenistil dajesz? Nam bardzo pomogły i podpowiem żebyś kładła małą na maksymalnie miękkich rzeczach. ja Lili w łóżeczku wyścieliłam takim miękkim przewijakiem. Im bardziej miękko tym miej ją boli uwierz mi (podpowiedział mi to mąż który chorował 2 tyg przed małą). a jak patrze na zdjęcie to jakbym małą widziała.
Zobacz załącznik 474773
Co do śladów to mijają 4 m-ce a mała ma na całym ciele nadal. Najgorsze to są dziurki na twarzy (przy uszku i pod oczkiem).
Zobacz załącznik 474773
Co do śladów to mijają 4 m-ce a mała ma na całym ciele nadal. Najgorsze to są dziurki na twarzy (przy uszku i pod oczkiem).
Hejka!!
ja teraz w pracy ale mam czas na pisanie bo jestem z dzieciakami na kompach!!!
Gola takie kryzysy po latach bycia z soba kazdy przechodzi, a może takie zachowanie da mu do myślenia i więcej takich swiństw nie zrobi!!!My kryzys (bylismy razem przed slybem 9 lat) taki przeszliśmy przed slubem za tydzień 22.06 mija 10 lat i teraz jest ok nigdy juz nie nawalił od tamtej pory, ale dałam mu szansę choć sie bardzo wahałam.
Niuniania20 wyjdzcie razem a nie rocznice dla rodziny chociaz nie powinnam się wypowiadac w tej kwestji bo my coroku jak mamy rocznice jesteśm oddzielnie on zawsze w pracy za garnicą teraz też tak bedzie!!!
Julianna a może go przetrzymaj z tym płaczem i się przyzwyczi do wózka no chyba, ze mały "zacięty i uparty " jest.
Ponko Mój Korni od soboty pije mleko tylko w nocy ok 180ml i nie chce więcej (pewnie potrwa to 2 tygodnie bo co 2 tyg mu sie zmienia) a w dzień nie weżmie smoka do ust.robie mu więc kaszke bezmleczna na MM i to zjada bez problemu.
Mikado To juz tylko 9 dni do impry!!Trzymam kciuki za lot!!Ja mam teraz w sobote wesele!!!
Ostatnio mój Kornelek strasznie często budzi się w nocy i ma problemy z zasypianiem!!Wiec dołaczam do grona nie wyspanych mam ale teraz doszła mi jeszcze praca!!!Co pech to pech!!!
Nimfii współczuje awarii ja w marcu przed wyjazdem mojego T. miałam tez taka passę zła( padała drukarka, laptop, domofon , dekoder tv, tłumik w aucie)
Filipkowamama współczuje ospy moja córka miała 3 lata jak zachorowała i nader łagodnie ja przechodziła nie ma najmniejszego sladu.
Ewika87 ale Twoja malutka musiała cierpiec tyle krost!!!!!
ja teraz w pracy ale mam czas na pisanie bo jestem z dzieciakami na kompach!!!
Gola takie kryzysy po latach bycia z soba kazdy przechodzi, a może takie zachowanie da mu do myślenia i więcej takich swiństw nie zrobi!!!My kryzys (bylismy razem przed slybem 9 lat) taki przeszliśmy przed slubem za tydzień 22.06 mija 10 lat i teraz jest ok nigdy juz nie nawalił od tamtej pory, ale dałam mu szansę choć sie bardzo wahałam.
Niuniania20 wyjdzcie razem a nie rocznice dla rodziny chociaz nie powinnam się wypowiadac w tej kwestji bo my coroku jak mamy rocznice jesteśm oddzielnie on zawsze w pracy za garnicą teraz też tak bedzie!!!
Julianna a może go przetrzymaj z tym płaczem i się przyzwyczi do wózka no chyba, ze mały "zacięty i uparty " jest.
Ponko Mój Korni od soboty pije mleko tylko w nocy ok 180ml i nie chce więcej (pewnie potrwa to 2 tygodnie bo co 2 tyg mu sie zmienia) a w dzień nie weżmie smoka do ust.robie mu więc kaszke bezmleczna na MM i to zjada bez problemu.
Mikado To juz tylko 9 dni do impry!!Trzymam kciuki za lot!!Ja mam teraz w sobote wesele!!!
Ostatnio mój Kornelek strasznie często budzi się w nocy i ma problemy z zasypianiem!!Wiec dołaczam do grona nie wyspanych mam ale teraz doszła mi jeszcze praca!!!Co pech to pech!!!
Nimfii współczuje awarii ja w marcu przed wyjazdem mojego T. miałam tez taka passę zła( padała drukarka, laptop, domofon , dekoder tv, tłumik w aucie)
Filipkowamama współczuje ospy moja córka miała 3 lata jak zachorowała i nader łagodnie ja przechodziła nie ma najmniejszego sladu.
Ewika87 ale Twoja malutka musiała cierpiec tyle krost!!!!!
Ostatnia edycja:
filipkowa mama
ewika-kropelki daje, jeszcze raz dziekuje za rade:* mala sie az tak nie drapie tylko na glowce jak juz,ale wlasnie boje sie o te slady bo Filip mial o wiele mniej i nie mial wogole na twarzy a i tak jak mu te strupki odpadly to czerwone ma w tym miejscu wiec sie boje co to bedzie bo Zuzia ma duzo na buzi.Na brzuchu ma mniej niz Twoja mała ale i tak ma duzo.Bardzo duzo ma na dupce.
alma26 strasznie było ale na szczęście już po. Jeszcze tylko odra, różyczka, świnka i pewnie inne dziadostwa ;D
filipkowa mama jak już pewnie wiesz najgorsze jest 4-5 dni a później jak zaczynają przysychać to jest coraz lepiej. Ja z każdym dniem powtarzałam sobie że coraz bliżej końca a trzymało nas ponad 3 tygodnie.
filipkowa mama jak już pewnie wiesz najgorsze jest 4-5 dni a później jak zaczynają przysychać to jest coraz lepiej. Ja z każdym dniem powtarzałam sobie że coraz bliżej końca a trzymało nas ponad 3 tygodnie.
Ostatnia edycja:
reklama
filipkowa mama
Na odre i rozyczke szczepią ale nie wiem co ze swinka-chyba nie
ewika a po jakim czasie malej poodpadaly te strupy?
ewika a po jakim czasie malej poodpadaly te strupy?