czesc dziewczyny,
dzisiaj u nas tak srednio. Nocka ok, dokarmilam jeszcze Kinge o 22.30 ale i tak obudzila sie na butle o 3.00 a potem zrobila mi pobudke o 6.30. W ciagu dnia standardowo trzy 30 min drzemki. Padla po 19.00 i spi. W ciagu dnia byla dosyc marudna, moze kiedys w koncu wyjda jej te zabki. Nawet dzis nie bardzo miala ochote na jedzenie, butelka ok ale banan byl be i pietruszka byla be a wczoraj pietruszka byla mniam. Mam nadzieje ze tylko dzis miala taki gorszy dzien.
Gola Kinga dopiero od kilku dni spi na brzuszku, sama zaczela sie obracac, az bylam w szoku. Mam nadzieje ze alergia juz Ci przeszla i nie jest to przeziebienie.
ssabrinaa tak to jest z tymi facetami, choc przypuszczam ze jakby nie mieli wyjscia to my sobie jakos poradzili w kazdej sytuacji a tak wiedza ze my zawsze pod reka i na wszystko zaradzimy.
No i gratki dla Samiego za obroty i dada, tatus musi byc wniebowziety. My sie nabijamy ze czekamy na tata a logopeda nam powiedziala ze skoro jestesmy w Ire to musimy zaakceptowac dada, ale moj nie jest tym usatysfakcjonowany i dalej czeka na tata
mycha gratuluje pierwszego zabka, u nas nadal zero. Fajnie ze lekarz potwierdzil ze wszystko dobrze.
onanana rozumiemy ze masz teraz malo czasu, wazne ze wiemy ze u Ciebie wszystko ok to cierpliwie poczekamy az znajdziesz wiecej czasu zeby pisac.
Winki uwielbiam Twoje poczucie humoru
Super Oli rosnie i najwazniejsze ze zdrowo. No i znowu przyklad ze z tymi naszymi facetami to roznie bywa. Ja chodzilam na spinning przed ciaza ale tylko na poczatku mi sie podobalo bo mialam wycisk ale po kilku zajeciach zaczelam sie nudzic i zrezygnowalam. Trzymam kciuki za diete i cwiczenia.
Angun bardzo dziekuje ze znalazlas chwile na zyczenia dla Kingusi. Spokojnej nocki zycze, mam nadzieje ze sie wyspisz i naladujesz baterie na kolejny dzien.
martttika wspolczuje tych odparzen, ja niestety nie pomoge, jeszcze nie mam doswiadczenia w tym temacie, dopiero wszystko przede mna