Hej maminki :-)
Nie bylo mnie tutaj wczoraj a i w sobote malo co sie pokazalam cos nam internet sie traci a i super pogoda nadal nam dopisuje wiec w sobote wzielam i sprzatalam w ogrodzie,Sami marudzi na calego w nocy jakos kiepsko spi dzisiaj obudzil sie o 1 i niespal do 2 i potem o 4 i tez jakos niespal zasnal na chwile i znowu sie wybudzil po 5
jestem jakas niewyspana i jakos tak bez humoru dzisiaj u mnie niby powinlam sie cieszyc itd bo sa moje urodziny ale jakos nigdy mi nie jest do smiechu bo jak zwykle moje rodzinka nawet nie pamieta ze mam urodziny smutne ale prawdziwe
:-( Dzisiaj ma przyjsc krzeselko dla Samiego az sie nie moge doczekac az go w nim posadze i jaka mine wtedy zrobi :-) a no i jeszcze maja przyjsc dzisiaj robotnicy od tego ocieplenia co kiedys ta babeczka przylazla i nam sprawdzala poddasze wiec bedzie roboty dzisiaj na pawno.
Dziewczyny macie jakis sposob na mrowki?? od kilku dni zaczely mi sie pokazywac w kuchni i nie wiem jak sie tego pozbyc
winki az Ci zazdroszcze ze Oli tak super Ci spi rano,do 11 oj marzy mi sie chociaz taki jeden dzien ze spaniem
mojego to Ja zabieram kolo 5 do siebie juz zeby chociaz mi do tej 7 pospal
helenka nie denerwuj sie kochana,wiem ze latwo sie pisze a Tobie jest ciezko i sie martwisz ale zobaczysz wszystko bedzie dobrze,duzo zdrowka dla Olka.
ponko nie martw sie z facetami juz tak jest a Fifi jak urosnie to sam Ci laurki bedzie malowal i wreczal ;tak: moj A. nie obchodzi takich swiat bo u nich nic takiego nie ma wiec nawet nic mu nie mowilam.
Aneczka biedna Zosia,mam nadzieje ze u was juz lepiej,duzo zdrowka dla malenkiej.
mirelko sliczny prezencik dostalas,czerwona roza superr.
syl super ze niespodzianka wam sie udalo na pewno mama sie ucieszyla na wasz przyjazd :-)
Niunia zdrowka dla Wikuni oby jej ta goraczka szybko zeszla i mala lepiej sie juz czula.