Ta pogodna mnie wykończy!
Widzę, że sporo dziewczyn korzysta z pogody i nie siedzi na BB albo też są totalnie wyparowane i nie mają siły(jak ja dzisiaj)
Byliśmy dziś u pediatry i alergologa, zrobiłam jeszcze drobne zakupy Małemu, ale w ten upał taki plan dnia to nielada wyczyn.. Mały padł w tarkcie kolacji.
Zosieńko dużo zdrówka z okazji skończenia pół roku!!!
Winki fajnie, że już w domku po takich perypetiach.
Mycha może faktycznie zęby. Ja tez jestem zadowolona, bo ważę 56 kg (55 ważyłam parę dobrych lat temu za czasów studiów ;-). Bałam się, że zostaną mi kg, bo w ciąży dobiła do ponad 80
Aneczka, Mirelka uczyłyście dziewczynek robić kosi, szybko załapały? Mi jakoś to do głowy nie przyszło, musze popróbować.
Mirelka my Arturowi sporo takich drobnych rzeczy- ubranka, jakieś niewielkie zabawki. Od dziadków zamawiam miękki telefon-słuchawkę z V-Tech'a, projektor- pozytywkę, gąsiennicę do łóżeczka lub wózka, która gra.
AniaSm zdrówka dla Lenki!
Ssabrina jak spotkanie z bratem i jego dziewczyną, tak blisko siebie mieszkacie i nie spotykacie się często, oj praca aż tak ważna nie jest powiedz bratu!
Katarek podziwiam samozaparcia z prawkiem, jak masz tyle obowiązków na głowie! Trzymam &&&&&!!
Syl dobrze, że twój kręgosłup już wrócił do siebie, ale nie dźwigaj teraz za dużo Małego. A ty Igorkowi tak ostrożnie dietę rozszerzasz, ma jakąs alergię (ja jakoś nie umiałam się trzymać tych przepisowych 5 dni z 1 składnikiem). Jeśli chodzi o spanie i przewracanie, to poobserwuj go trochę, jeśli wybiera zawsze tą samą, to może skontaktuj się najpierw z pediatrą a może potem z rehabilitantem, bo może ma małą asymetrie ułożeniową.
Mikado gratki dla Filipka za 1 zębiszcze!!!
Jutro na 9 jedziemy na konsultację anestezjologiczną a w piątek też ok.9 zabieg