Witajcie najwspanialsze mamuśki na swiecie:-)
Bardzo Was przepraszam, ze tyle nie pisałam. Dziekuje ślicznie za pamięć i troske o nas!!!
Jakos tak ostatnio nie miałam czasu nawet kompa włączać. Szykujemy chrzciny, 2 tyg. po chrzcinach mamy wesele i trochę spraw jest do pozałatwiania. Mąż cały maj pracuje non stop od rana do wieczora i wszystko na mojej głowie. A ja strasznie nie lubie wszystkiego zostawiać na ostatnia chwile, więc i humorek mam do kitu.
Zawsze jak znalazłam małą chwilkę żeby zajrzeć do Was to rezygnowałam, bo myślałam sobie, ze pewnie jest tyle do nadrobienia, że nie dam rady, a głupio tak czasem wpaść i tylko o sobie napisać
A tak generalnie to u nas wszystko ok. Natalcia rośnie jak na drożdżach
Dziś ją przesadziłam do spacerówki, bo w gondoli się juz ledwo mieściła, a i głupio też wygladała. Wyglądało jak bym z 10-miesięcznym dzieckiem w gondoli chodziła;-)
Rozwija się fajnie. Rehabilitacja pomaga. Na brzuszek przekręca sie swietnie od dawna, ale miała duzy problem żeby sie obrócic spowrotem przez to zwiekszone napięcie mieśni grzbietu. Ale od kilku dni juz jej to wychodzi, wiec jestem bardzo zadowolona i dumna z mojej córeczki:-)
Rozgadała sie strasznie, krzyczy i piszczy tak, ze czasem mozna pomyśleć, ze coś jej się stało
Nauczyła sie robić "prrr" ustami i cmokać;-)Jest bardzo radosna i roześmiana. Oczywiscie jak coś jej nie pasi to potrafi pokazać różki;-), ale generalnie jest bardzo grzeczna. Sięga po wszystko co jest w zasiegu reki. Wokół własnej osi przemieszcza sie rewelacyjnie, troszkę nawet przesówa sie do tyłu. Czasami próbuje stanąć na kolanka, ale to jeszcze czas;-)
Wcina wszystko przepieknie, je juz pieć posiłków dziennie o stałych porach, a noce nadal ładnie przesypia:-)
Chociaż przez ostatnie 3 noce budziła sie o 4.00, leżała sobie w łóżku i robiła właśnie "prrr"
Śmiesznie to brzmi tak usłyszeć nagle w środku nocy, ale mam nadzieje, ze to sie skończy. Nie wiem o co jej chodzi z tą 4.00
Dziewczynki postaram sie już częściej wpadać i chociaż napisać co u nas. Mam nadzieje, ze u Was wszystkich dobrze, dzieciaczki zdrowe i zadowolone! Moze uda mi sie kilka stron nadrobić to coś poodpisuję.