Helołłłłł
angie - kurcze u mnie chyba nie ma opcji nagrywania, a może ja sierota nawet nie wiem o tym ?
Będę dziś wieczorem patrzeć...
anus - kurcze, malutko mała przybrała, ale i nasze bobisławy są coraz starsze, więcej się ruszają, jeśli jest tylko zdrowa to myślę, że ok. W tym m-cu mało przybrała, a np w przyszłym przybędzie 4x tyle
Spokojnego lotu! Co do kontaktów z rówieśnikami, kurcze niestety nie zawsze są inne dzieci "pod ręką"
maggipka - gratki z okazji MA -MA
U nas na tapecie ciągle Lady GaGa, Pola w kółko powtarza Gaaa - Gaaa
Mikado - może nie nawał - jak to było zaraz po porodzie, a bywały dni, że mleka było duuużo więcej niż zawsze i też musiałam w nocy odciągać ręcznie, zdarzyło się tak już kilka razy
Aneczka- ja zawsze po tym poznaję, jak Pola śpiąca- właśnie dotyka, trze uszka i oczami wywraca na wszystkei strony, aa i tak jakby ją nosek swędział bo go trze też
PS Będę oglądać Gesslerową
Niuniunia - Pola w nocy tylko cyś, potem 5 albo 6 rano cyś, ok 8 cyś potem już kaszka ( średni ojej smakują), potem cyś, i potem to już przeważnie róznie...Daję jej na żadanie.
Wikunia wszystkiego dobrego promyczku kochany:*
ankusch - gratki na 3 ząbka!!Fajnie, że malutka dobrze go znosi
Pola jak się cieszy, to piszczy, i jak się ją trzyma np na rękach to jak sprężyna się podbija
ponko Wasz mały jest niesamowity!!
Fajnie, że macie gdzie spacerować
mirelko - u mnie dziś były naleśniki - mama zrobiła dziś obiad, bo nas nie było
A więc wypad do Leonka super udany - fotki porobione. Pogoda cudna byliśmy też ponad 3 godziny na ogrodzie
Polcia wykąpana, padłą od razu (przed 19tą)
buźki:*