reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2011

Hej kochane,u mnie dzisiaj zakręcony dzień, mały był na noc u mojej mamy, ale od rana sprzątałam,robiłam zakupy, prałam...:)
Oluś nauczył się robić motorek ustami, cały się przy tym zaślinia, ale sprawia mu to mega frajdę :) Na spacerze w wózku sam siedzi- od jutra przechodzimy na spacerówkę :) moje kochanie uwielbia ostatnio spacery,patrzy na przejeżdżające samochody jak zaczarowany :) Jak ubieracie maluchy na taką pogodę??
Super, że u Was też dzionki słoneczne i radosne, a tym mamom,które mają małe diabełki powiem jedno- znam ten ból ;/ Jestem pewna, że Olka męczą zęby. Jest czasem wręcz nieznośny- oby przeszło jak najszybciej....

Jestem wykończona, lecę spać, dobanoc kochane i buziaki w dzióbki dla maluszków ;)

reklama
Witam mamusie

cisza niesamowita dzisiaj wcale się nie dziwę pogoda dopisała więc żal było by nie wykorzystać pogody na spacerki, spotkania w rodzinnym gronie myślę że udał wam się dzień:tak::-)

my dziś spacerkiem byliśmy na urodzinach u krześniaka m, posiedzieliśmy na tarasie kawkę wypili i ciasto tiramisu zjedli dzień udany, Liwia już smacznie śpi od 20.00:tak:

Gola
fajnie że i Wam się dzień udał i że Pola ładnie pije już z butelki ja Liwii też herbatkę, wodę daję z smoczka nr.1, uwielbiam białą młodą kapustkę z koperkiem już nie mogę się doczekać kiedy sobie ugotuję może nawet w tym tyg. dobrej nocki życzę
Margana fajnie że znalazłaś czas na BB i że Natalka tak fajnie się rozwija
Angie super macie tą pamiątkę nóżki i stópki
Ponko oj zazdroszczę piasek, plaża, morze to co kocham
Helenka powodzenia w środę na drenażu oby to już była wasza ostatnia wizyta w szpitalu z uszakami

Życzę spokojniej nocki, jutro też się słonecznie zapowiada więc humorki od rana podpiszą :tak::-)

angie Natalka wczoraj tez wiekszosć dnia była niedobra. Moze to taki dzień był. Dziś spowrotem aniołek:-) A jak u Was postępy rehabilitacyjne?
Fajniutki ten odcisk. Szkoda, ze nie pomyślałam wcześniej, bo teraz to juz nie ma sensu.

Margana u nas dzisiaj tez bez porownania lepiej. Jeszcze nie idealnie ale nie bede narzekac ;-)
U nas rehabilitacja idzie bardzo dobrze, tz niewiele mamy do roboty, fizjoterapeutka jest z Kingi bardzo zadowolona, radzi sobie naprawde dobrze i wlasciwie nie ustepuje zdrowym dzieciom, jestesmy na etapie nauki siadania i raczkowania, glowka, obroty, napiecie miesni bardzo dobrze :tak: W srode mamy kolejna wizyte, zobaczymy czy cos nowego sie dowiemy

Hej!
ja tak na chwilke powiedziec, ze przezylam jakos ten lot. Dzieci byly bardzo grzeczne,wszyscy naokolo sie dziwili, ze taka cisza. olaf wpadl w histerie jak byla odprawa bagazu podrecznego, bo pan zabral jego torbe na tasme i kazal mu zdjac buty, a on w placz i mowi taka ladna torba, i jak ja pojde bez bucikow, Marika na raczkach u obcej babki usmiech od ucha do ucha. to byl chyba najgorszy moment calej wycieczki,bo stracilam tam z 20 minut, ale zdarzylismy.
aaaaa i co ja wam moge napisac,nie ma jak u Mamusi!! takie zycie to mi sie podoba, udalo mi sie dzis nawet popalac. Marika zadowolona cieszy sie do wszystkich, ale Mama musi byc obok caly czas.
ide spac, bo ledwo zyje.

Angie, Margana super, że dziewuszki się ogarnęły i już Was nie terroryzują ;)
Angie gratulacje dla Kinguni za taką super współpracę z fizjoterapeutką, Twoja córcia jest bardzo zdolna, i przecudnie jadła pierwszy niemleczny posiłek :) i odcisk rączki i nóżki też bomba, sama chciałam zrobić Olkowi coś takiego, ale nagle z noworodka stał się 7 miesięcznym terrorystą i nie zdążyłam, a teraz to już nie ma takiego uroku, zobaczę,może zrobię mu na roczek ;) Wtedy to będzie miało jakiś sens :p
anus fajno, że dzieciaki były grzeczne, podziwiam każdą mamę za zorganizowanie do takich wypraw ;)
ponko plaża- super,też chcę :)!! do mnie słonko dotarło od razu ;) Ale, że od morza do mnie nie daleko to nie ma co się dziwić ;):)
helenka na wieś też bym się wybrała, tęsknie za ciszą i spokojem wsi, no i za lepszym powietrzem ;) 3mam kciuki za Olusia, to jest bardzo dzielny chłopiec, tyle już przeszedł.
Gola gratulacje dla Poli za ujarzmienie butli :):)!!!! Widać, jak człowieka suszy to do każdego sposobu da radę się przekonać :p

U nas super nocka, Olek jadł po kapieli o 20.30, później o 1.00 i zaraz go nakarmię, już widzę, że się kręci w łóżeczku, ale na razie grzecznie :) Pogoda zapowiada się całkiem całkiem, więc życzę Wam miłego dzionka i grzecznych bobików ;);)

Podczytalam was....

a jestem dzis nieprzytomna zeby duzo pisac :p

Po prostu musze sie jeszcze zregenerowac po weselu....
wczoraj wrocilismy o 5 do domu, chwile po tym obudzil sie Kuba. Moja mam od razu pojechala do domu wiec zostalismy sami z chlopakami. Na szczescie mlodszy zasnol zaraz po karmieniu wiec na wstepie zrobilismy sobie godzinna drzemke. Potem kolejna drzemka i spacer. Drzemalam razem z kuba 4 razy wczoraj :) Maciek tez zasnol o 13, a po 16 pojechal z babcia na Rynek i Wawel, wiec rodzice mogli sie polenic w domu w towarzystwie samego Kubusia.
Dzis juz odespalam ale dopiero teraz czuje ze mnie boli to i owo :-p miesnie i troszke kostki.

No ale najwazniejsze - wybawilismy sie za wszystkie czasy :-D
Przynajmnije za ostatnie miesiace...,
Pilam malo - wiecej wypilam wczesniej na wieczorze panienskm :dry:
ale mialam wizje taka ze wroce rano do domu i nie moge byc skacowana bo wtedy nie dalabym rady zajac sie maluchami.
Jednak wcale mi to nie przeszkadza, bo pojadlam, potanczylam i spotkalam sie ze znajomymi ktorych nie widzialam lata :-)
super!

Hej kochane i u nas nocka ok :)
Julianna_Szcz - w taki upał obowiązkowy sam bodziaczek na ramiączkach cieniuśkich , gołe syrki, jak w cieniu to goła główka, albo sama opaska - na ozdobę;), a jak spacerek i słońce to cieniuśka chusteczka, skoro ze mnie się leje , bo taki gorąc, to z Poli też
Anus - super, że tak gładko poszło !
Ale będzie dziś skwar! Już jest prawie 20 stopni - ale zapowiadali burze...

Witam mamusie :-)
u nas nocka też ok. pospałyśmy do 7.00,my już po śniadaniu, Liwia bawi się na podłodze a ja na BB u nas też pogoda zapowiada się ciekawie zaraz ubiorę i nasmaruję małą i idziemy na pierwszą drzemkę na świeże powietrze
Anus fajnie że lot tak się udał, jasne że najlepiej u mamy odpoczywajcie sobie na długo przylecieliście w jakim pięknym mieście jesteście
Ponko fajnie że jesteś zadowolona i się tak fajnie wybawiłaś na weselu to chłopaki nie byli z Wami
Julianna a gdzie wy mieszkacie? fajnie że Oli dał pospać

Życzę miłego, słonecznego i bez burzowego dnia :-)

reklama
Julianna to fajnie zapewne korzystacie z plaży, morza blisko macie do morza :-);-)
my już zmykamy Liwcia ubrana złożyłam jej na chwilą obecną leginsy i body na krótki rękaw, leginsy za pewne ściągniemy jak się cieplej zrobi :tak:

Do góry