AniaSm a najpierw robi sie jakies badania w kierunku odrobaczania?
Mnie to nawet niechetnie wypisuja skierowanie na badanie krwi u Macka
u mnie to lekarstwo można kupić bez recepty a w PL niestety nie , pogadaj z lekarzem żeby ci dał recepte , wiem że niechętnie to robią ale może jak powiesz że on się łapie za pupe itp to może ci przepisze ,
u mojego chrześnika jak w przedszkolu były owsiki to też lekarz im dał bez problemu
a jeśli chodzi o przygotowywanie posiłków to moja mama robiła dla dzieciaków (wnuków) kanapki i wszystko wycinała foremkami do ciastek i dziewczyny chętnie jadły bo miały serduszka ,kwiatuszki itp można by tak spróbować na wielu rzeczach ,może akurat Maciek podłapie
Witajcie dziewczyny!
Moje półroczne dziecię dało mi dziś niezły wycisk...padam na twarz. Praktycznie od 4 nie spałam, trochę drzemałam z nim na rękach, później to już festiwal popłakiwania, prób odkładania do łóżeczka i z powrotem branie go do nas. Także wybaczcie, nie jestem w stanie narazie poodpisywać, sorry, że tak marudzę. Może się prześpię w trakcie jego pierwszej drzemki albo strzelę sobię kawę mocarza.
Najlepszego dla Artiego !!!!!
Alma to Kornelek w takim razie chyba nie jest łasy na słodkie i dobrze, bo te kaszki to prawdziwe ulepki.
AniaSm jak tam dziś Kubuś sie miewa? Co do odrobaczania to zgadzam się z tobą.
Dobrze, że mam obiad z wczoraj, bo nie mam dziś na nic siły..
dziękuje Kuba już o wiele lepiej
,nawet apetyt ma większy wczoraj na kolacje zjadł 3 kromki z dżemem i do tego kubek mleka
a wcześniej ledwo kromkę zjadał a mleka wogóle nie chciał pić
jeśli chodzi o kaszki to w NO są niesłodzone ,jedyny cukier to ten zawarty w owocach z którego są kaszki
Gola, ja robię tak z odpisywaniem, że tworzę multiposta (pod każdym postem ikonka w prawym dolnym rogu) a potem żeby nie robić cytatów to usuwam i zostawiam tylko to, co napisałam
zdrówka dla was ,
ja robię podobnie tylko zostawiam z cytatu fragment na który chce odpowiedzieć
Dowod - Pola maniaczka bejbibumofa "od małego" heh, nie widać buzki, bo trzymam ja na kolanach
Lenka lubi walić ręką w stół albo jakiś inny blat ,za to Kuba robił identycznie
zdjęcie jak miał 4,5 miesiąca
Lenka ucina sobie już ponad godzinną drzemkę a Kuba wcina jogurt , ja sobie popijam kawe
, szkoda że z domu nie możemy wychodzić bo słoneczko świeci ale nadrobimy
u nas jutro święto narodowe więc wolne i mój w domu będzie :-)