reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2011

mamy dzidziusiów ząbkujących- polecam taki duet:

szczoteczka-do-zebow-na-palec-z-pojemnikiem.jpg
+

c_big4881019.jpg

reklama
Chodzi mi nie o to, czy będą pogniecione, ale mama mi głowę suszy, że prasowaniem zabija się zarazki/bakterie i ona wszystko prasowała, i że się powinno...

kurde zapomniałam przecież dziś leci Gesslerowa a wiecie dziewczyny że ci co zgłaszają się do tego programu to muszą wpłacić aż 100tyś :szok::angry:
lecę oglądać

No co Ty?!:szok: Znam restauracje i ludzi, którzy brali w tym udział, ale o czymś takim nie słyszałam...
Twoje dziecię też się opalało?

Majuska -u mnie chyba cos podobnego. Skoki rozwojowe mnie wykoncza. Moje dziecie chce byc tylko na rekach. Lozeczko ,mata, dywan wszystko jest beee. Musze go poobkladac zabawkami to mini szansa ,ze zajmie sie soba na troszke. I spi po 30 min. Wczoraj w sklepie zrobil scene bez powodu, ryk jak nie wiem co.Az mi bylo wstyd.

No to i ja sie niestety przyłączam...
Hejka dziewczyny!!

Tak was czytam i myślę sobie... czy wy za każdym razem prasujecie dzieciaczkowe ciuszki?

Prasuję, bo lubię :-) Prasowanie zabija zarazki, ale to bardziej tyczy się noworodków i tych młodszych niemowląt, chociaż jak kto woli :-) Znam dziewczynę co z tego względu cały czas SOBIE bielizne prasuje :-)

Gola nie smutaj się!:tak:

No co Ty?!:szok: Znam restauracje i ludzi, którzy brali w tym udział, ale o czymś takim nie słyszałam...
Twoje dziecię też się opalało?

podobno restauratorzy występujący w programie podpisują z TVN-em wielostronicowe umowy które zobowiązują ich do milczenia pod groźbą dużych kar finansowych :tak:
Moje dziecię się nie opalało, śpi w cieniu :tak:

Ssabrina u nas taki upał że nie da się wysiedzieć w słońcu ja w sumie lubię jak jest gorąco ale znowu dla dzieciaczków takie upały też nie dobre
Ponko zdrówka życzę
Pepsi ty się kochana odzywaj do nas nie ma co się obrażać, weekend się pięknie zapowiada to na pewno wybierzecie się na pikniki do lasu, fajnie pozdrawiam
Gola mam nadzieję że już dobrze u ciebie, humorek lepszy
onanana jak tam badania Mai, za pewne wsio ok

eh coś mi nie wychodzi te cytowanie :szok:nie skumałam :angry::rofl2:

Liwa już śpi, szalała, szalał aż padła:-)
idę pod prysznic umyć spocone ciało od słońca:angry:

Miłego, spokojnego wieczorku:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej
Sabrina polecam zakupić porządną kurtkę p/deszczową i kalosze ja do tego zestawu planuję jeszcze dokupić spodnie p/deszczowe :tak: , u mnie ciągle pada i inaczej to bym wogóle z domu nie wyszła
maggipka ja nie prasuję ,chyba że coś jest bardzo pogniecione , za to piorę każdą zakupioną rzecz dla dzieciaków a potem je susze w elektrycznej suszarce z funkcją żelazka ale tylko raz (no chyba że potrzebuję coś szybko wysuszyć bo nie mam gdzie powiesić) ,nawet butelki już nie wyparzam po każdym jedzeniu tylko co drugi raz

o rany moja mała coś zasnąć dzisiaj nie może :sorry:,a u was widać pogoda dopisuje bo postów malutko

A ja nie prasuję bo nie lubię i szkoda mi na to życia:-) Patrycji przestałam prasować jakies 2 tygodnie temu, jak załatwiła 3 bodziaki w 15 minut..stwierdziłam, że mam to gdzieś:-p..sobie mało co prasuje, tylko wyjściowe ciuchy, stary sam sobie prasuje i starsze dzieci też, albo i nie prasują wogóle. Płuczę zawsze pranie w płynie zmiękczajacym, potem rozwieszam mocno strzepane i idealnie rozprostowane i daje sie nosić;-) gdybym chciała wszystko wyprasować dla całej naszej piątki to właściwie nie przestawałbym prasować;-)

U nas kolejny płaczliwo- marudzący dzień, nawet już w wózku na spacerze robi sceny, wykręca się na boki, przekręcić na brzuszek się chce, no porażka, nigdy tak nie robiła. A przesiadłyśmy się do spacerówki od paru dni i nawet jej się podobało i grzeczna była, dziś nawet to wzięło w łeb:no: Byłysmy dzisiaj na kontroli u neurologa, sprawdzic jak to nieszczęsne wzmożone napięcie mięśniowe, no i jest już wszystko dobrze, a nawet Patrycja umie więcej niż jej wiek wskazuje, a mianowicie leżąc na brzuszku obraca się dookoła o 360 stopni, tak więc uspokoiła mnie ta wizyta. Niestety w drodze powrotnej stałyśmy w strasznym korku, żar się z nieba lał, ja nie mam klimy, dziecko mi się darło bo jej gorąco było, jedynie co to dałam radę zdjąć jej buciki i skarpetki, żeby łapki powietrzyła, stałam w tym korku i sie modliłam, żeby cos ruszyło, a tu doopa...koszmarne przeżycia, wróciłam wykończona i mokra, a Paćka to samo...co to będzie w lecie, jak z takim maluchem autem gdzieś pojechać, ugotujemy się:szok::no:

reklama
Witajcie upalnie dziewczyny!

Melsuję się tylko, że wyjeżdżamy do znajomych, zajrzę do was po niedzieli. Przepraszam, że wszystkim nie odpiszę, ale mam stertę prasowania i pakowanie mnie czeka.
Ankusch wszystkiego naj dla Martysi z okazji ukończenia 6 miesięcy!!
Golunia- głowa do góry!!!
Ponko- zdrowiej szybko!!!

Laski, korzystajcie z przepięknej pogody, na pewno się gdzieś wybierzecie, bo pogoda ma być piękna.
Całusy, papa!!!

Do góry