reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Angie rozmiar F nosiłam w podstawówce:szok: miałam już mały biuścik idąc do komunii, moje 75H sprzed ciąży ma lekko małą miseczkę:baffled: jak karmiłam miałam 80J. Wiem, że waga to nie tragedia, niegdy nie byłam szczupła, ale od 3 lat, mam sporą nadwagę, i nawet fizycznie czuję się gorzej, nie jestem taka sprawna jak kiedyś, JAK zrzucę 15 kilo będę zadowolona ze swojego wyglądu (a nie mam tyle samozaparcia do takiego zrzucania) a wcale nie będę jeszcze szczupła...

reklama
Cocca kazda z nas chetnie by cos w sobie zmienila wiecej lub mniej, mamy tutaj przyklad onanana ktora nie poddaje sie i dzielnie cwiczy i dba o diete. Wiec trzeba byc dobrej mysli i wierzyc ze nam sie tez uda.
Ale i tak twierdze ze najwazniejsze jest to jak my same o sobie myslimy.

Dokładnie każda by coś zmieniła, ja mimo że jestem szczupła to też mam coś na celowniku :-D mój ciążowy brzuszek, ale jak mam lepsze dni to mi to nie przeszkadza, a mój też mówi że teraz lepiej wyglądam :-)

http://www.hipp.pl/aktualnoscihtml/konkursy/koszulki-kibica/?no_cache=1
wklejam linka do konkursu z Hippa ja się chyba skuszę bo i tak cały czas te słoiki kupuje

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny, mam chyba po prostu gorszy dzień przez chłopa:sorry:

Mam nadzieję, że Pepsi się tak łatwo nie obraziła, mnie tu jeszcze w ciąży któraś z dziewczyn dogadała i przez chwilę, miałam dość forum, ale szybko mi przeszło:rofl2:

Ja też dziś mam gorszy dzień i pomimo tak ładnej pogody mam dołek :-(ale jutro będzie nowy dzień i mam nadzieję lepszy, a mnie na forum jeszcze nikt nie obraził swoim wpisem, ale wszystko przede mną ;-) mam nadzieję, że pepsi wróci do nas i będzie dalej z nami pisała :-)

Też mam nadzieję, że Pepsi wróci. Brzuch mnie dalej boli, może to moje oczekiwane @ :-) Mam jeszcze pytanie, używa któraś z Wam może klimatyzacji? Mój Malec śpi na razie z nami na poddaszu, już dziś mamy tu 27 st. mamy klimę (to 100-letni dom, niebardzo dało się dobrze wyizolować, zresztą na poddaszu zawsze jest cieplej), tak sobie myślę, że przecież są kraje gdzie nie da się bez klimy i tam też dzieci mają, Wszyscy mi trąbią, żeby wybiła sobie chłodzenie z głowy. Nie mówię o chłodzeniu do 19 st, przy 35 st. upale, ale dzisiaj mogłabym obniżyć trochę i przyjemnie spać, zamiast się męczyć.
Zmykam dziewczyny w końcu spać.Spokojnej nocy Mamuśki!

cocca ja w mieszkaniu nie mam klimy, a czasem by się przydała :tak: ale w aucie jak jeżdżę z Lenką to używam, nastawiam tak na 21 stopni i mam nadzieję, że się jej nic nie stanie, w następnym tygodniu wysyłam męża na czyszczenie klimy, bo za miesiąc jedziemy na upragniony urlop nad morze, od nas jest 7h drogi, więc klima będzie jak zbawienie w taką pogodę jak dziś :tak:

Cocca kochana moja ja wiem o czym mówisz z tą otyłością - ja też mam chorą tarczycę i przez nią przytyłam 20 kg w miesiąc i nie mogę ich już zgubić od prawie 2 lat. Czuję się tragicznie. Moja kondycja jest słaba, zawsze uwielbiałam sport i ćwiczenia, nałogowo ćwiczyłam, a dzis ciężko mi nawet głupie brzuszki robić... Naprawdę jest ciężko jak ma się tą nadwagę ja mam nadwagę 20kg i chcę wreszcie się jej pozbyć. Moja tarczyca jest teraz po ciąży lepsza bo tsh mam w normie ale jeszcze musimy je obniżyć no i moja endokrynolog powiedziała, że jak skończę karmienie to na dietę porządną przejdę, do tego proszki wspomagające odchudzanie i ćwiczenia i powinnam dać radę. Przy tarczycy też możemy brać proszki odchudzające, stosować dietę. Jak tylko będziesz mogła już ćwiczyć to dorzucisz i ćwiczenia i napewno kochana i Ty dasz radę;* Jak chcesz to mozemy odchudzać się razem - przynajmniej będziesz rozumiała mnie, a ja Ciebie bo wiemy co to za cholerstwo ta głupia tarczyca. Zazdrościłam mojej cioci która też ma chorą tarczycę ale tą nadczynność przy której się chudnie... ech... kochana główka do góry, ja przez mojego męża też ostatnio miałam gorsze dni i czułam się już całkiem tragicznie ale powiedziałam mu - wiem, że to chamskie było - że jak nie będzie się mną już całkiem zajmować i np "przytulanki" będą u nas tylko raz na jakiś czas jak jemu się będzie chciało to ja zacznę się rozglądać po innych chłopach. Po tych słowach od razu inny chłop;D zobaczymy jak na długo...

Hej kobitki.
Nie mam zbytnio czasu w ostatnich dniach na udzielanie się na forum ale udało mi się was nadrobić.
Jutro jedziemy do Gdańska z rodzinką naszą, mam nadzieję że Olek dobrze zniesie podróż i pobyt do niedzieli. Jest mega marudny w ostatnich dniach. Ma już dwa zęby a widzę że lada dzień górne jedynki będą wyłazić a do tego co 2 godziny musimy ćwiczyć z Olkiem nasze nowe zabawy, dziś się zezłościłam i nie chciało nam się wracać do domu więc pokulałam go na kocu na trawie i bujaliśmy się na bujaczce w parku, śmiał się w głos tak mu się podobało.

Agutek Udało mi się załatwić małemu rehabilitacje i opiekę neurologa w Dziennym Ośrodku Rehabilitacji w Toruniu, w poniedziałek dowiem się kiedy zaczynamy. Masaż buźki nam nie idzie, Olek płacze w trakcie, dziś pani neurologopeda kazała mi odpuścić na kilka dni aż się unormuje sprawa zębów. M

Miłego weekendu laseczki.

reklama
Uciekam spać, wszystkim mamuśkom życzę miłego długiego weekendu, a patrząc na mapę pogodową u tych z PL na pewno pogoda dopisze, mamuśkom zagramanicznym ;-)przesyłam cieplutkie uściski :-) Udanej majówki!

Do góry