Hej maminki :-)
Wczoraj wieczorkiem juz nie mialam czasu ani sil tutaj do was zagladac a po 22 juz bylam w lozku i nie pamietam kiedy zasnelam,normalnie padlam na ryjek
Wczoraj moj wyrownywal sciany papierem sciernym wiec potem szybko sprzatanie i ze sie szybko uwinal to polozylismy tapete,troche sie ugonilam bo pomagalam chlopu a i jeszcze mlodym trzebalo sie zajmowac chociaz byl dosc grzeczny i tez w miedzyczasie spal wiec bylo ok,jak skonczylismy to kolejne sprzatanie,wszedzie ten klej byl ehh no ale jakos sie uwinelam a potem jeszcze jakas babka przyszla sprawdzic poddasze czy mamy uszczelniona gore ta wata,ehh dupe zawracala nam w nie najlepszym momencie no ale "nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo" okazalo sie ze mamy tylko w jednym miejscu i to tak troszeczke a tak cale poddasze jest gole
wiec sie nie dziwie ze w zimie to my mozemy ogrzewac i ogrzewac a ciepelko w diabli idzie no ale okazalo sie ze zrobia nam to za free bo mamy dziecko i dostajemy zasilek wiec nie mamy za wysokich zarobkow itd
no ale kobita chyba siedziala i spisywala wszystko jakies 2h bo potem jeszcze dzwonila do firmy i umawiala termin,ehh jak przylazala kolo 17 tak poszla dopiero kolo 19
a taka gadula z tej baby ze szok a Ja jeszcze musialam skonczyc sprzatac a potem kapac Samiego a ten juz taki marudny pozniej wieczorem byl ze kapanie w kilka minut trzebalo zalatwic a to chlop stekal bo glodny ejj no haloo Ja mam tylko 2 rece a wszystko sama musze robic
No a dzisiaj jak bedzie pogoda to bede sciagac zaslony z sypialni bo sa dosc brudne a i w dodatku grzybek sie na nie dostal a z tym to Ja do pralni musze pedzic z malym bo one ciezkie sa jak cholera i strasznie duze wiec szkoda mi mojej pralki a nie chcialabym jej przeciazyc zwlaszcza ze jest nowa,wiec sporo roboty na dzisiaj tez mam :-)
helenka Gratuluje drugiego zabka!!!! ale szybko wam to idzie
:-)
ankusch u nas Sami tez ma czasem takie dni ze nie chce spac w dzien albo spi tylko inni mu nie daja no ale u was to chyba juz sprawa rozwiazana i wiadomo czemu mala marudzila zabek wyszedl GRATULACJE dla Martynki !!!!;-) a co do sciskania to moj Sami czasem sie tak mocno wtula w moja szyje i probuje mnie gryzsc dziaslami,super uczucie jak on sie tak w tuli mocno :-)
margo wspoczuje Ci no i Twojemu bo w sumie to jego tata zaczyna sprawiac klopoty oj a przez takie cos potem wy sie sprzeczacie,mam nadzieje ze u was sie szybko sytuacja wyjasni i bedziesz miala nianie i bezproblemow wrocisz sobie do pracy
Co za tragedie normalnie,bija i zabijaja sie az strach normaslnie wyjsc z domu,mam nadzieje ze ten jeden chlopak wyjdzie z tego i bedzie ok.
Gola w zimie u nas w sypialni okno i parapet wyglada tak jakby ktos tam czasem wiadro wody wylal
okropnosc normalnie ale tylko w naszej sypialni tak jest bo w innych ok,no a suszarka jest super zwlaszcza na nasze ubrania,spodnie czy mojego chlopa robocze bo ciezko sie susza w zimie w lecie spoko bo na zewnatrz wystawie jak nie pada oczywiscie hehe :-)
Cocca brawo dla Twojego oraz Frania ze tak sie super razem spisali no i najwazniejsze ze tatus mial tyle zabawy ;-)
angie super ze z siostra teraz mozesz spedzic troche czasu,wykorzystajcie ten czas jak najlepiej kochana i oby wam pogoda sprzyjala;-)
mim polski system jest chory normalnie,mam nadzieje ze uda Ci sie zalatwic jakis wczesniejszy termin.
mirelka1 pisalam do Margany wiadomosc prywatna tutaj na BB ale na razie cisza wiec moze warto by bylo jej wyslac sms-a
A Sami od dluzszego czasu nauczyl sie tak buczec na ustach razem ze slina i pluje,najlepiej jest jak go karmie a on sobie przypomni o tym i z pelna buzia zupki zaczyna pluc
No i mam porobione juz leje u mnie
kiedy do mnie slonce zawita juz tak mam 2 tygodnie no normalnie idzie sie wsciec