Witam mamusie:-)
u nas nocka ok. ale nad ranem mała jak obudziła się na mleczko o godz. 5.00, zjadła, odbiło się odłożyłam ją do łóżeczka i myślałam że zaśnie jak zawsze z tu zonk wierciła się, stękała zasnęła dopiero o 6.30, pospała tylko do 8.00 i od razu marudziła więc wstałam z łoża wzięłam ją na ręce i co małej nie do końca się odbiło męczyło ją to po odbiciu od razu uśmiech na twarzy
Angie brawo dla Kingusi, dzielna dziewczynka
Angun na pewno śliczną masz kuchnię właśnie weszłam na ich stronę takie elegancie i z gustem wszystko zaprojektowane
nad lacobel też się zastanawiam czy to łatwo utrzymać w czystości,
z miłą chęcią obejrzę twoją kuchnię jak możesz to pochwal się
Nimfii, Angun ja to już od bardzo dawna nie oglądam Rozmów w toku, masakra jakaś z tym programem, skąd ci ludzie się tam biorą
onanana to obiadek zapowiada się smacznie ja dziś nie mam pomysłu na obiad a po drugie nie chce mi się gotować, pomidorowa jeszcze została od poniedziałku ale m to już tego jeść nie będzie ja będę musiała zjeść

odmrożę na szybko cycka, ziemniaki, ogórek w musztardzie z słoika i tyle ,tak mechanizmy z blum są drogie ale wygodne, fajnie wszystko cichutko"chodzi"
u nas z kupkami nie ma problemów moim zdaniem to za dużo ich robi potrafi nawet czasem zrobić od 3-4 kup dzienne, też są mega śmierdzące ale to pół biedy od wczoraj tak nagle całą dupkę i pipulkę ma odparzoną dziś idziemy na szczepieni to aż głupio mi będzie co lekarka sobie pomyśli eh
Miłego dnia