reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Witam :)
margo - kurcze, ale miałaś przygodę z telefonem , cud, że tam nadal leżał!:)
Ssabrinaa Pola też się taki śpioszek zrobiła, nada w dzień mi dużo śpi ;)
onanana - kochana piszesz spodobało Ci się, tylko czekać, a na YouTube będziemy Cię oglądać jak tyłeczkiem trzęsiesz i lekcje Zumby zapodajesz :-D
ponko - trzymam kciuki, żeby się małemu polepszyło i żebyście mogli lecieć ! Wooow!
maggipka - rzeczywiśćie długa ta Wasza Amelka - może modelką zostanie :) Zawsze się uśmiecham jak widzę chłopów z wózioarmi - fajny i miły widok! :tak:
kurcze kobit, chyba ciśnienie poleciało w dół, bo usypiam na siedząco!
dziś u nas cd intensywnego dnia:
wyszłam z domu po 11 , wróciłam o 15:20, byłam na zakupach z Polą, potem zamówiłam tort na chrzest (śmietanowo - czekoladowo - wiśniowy), potem spotkałam się z koleżanką z pracy, a w drodze powrotnej wstąpiłyśmy do cioci Ani (od półrocznego Michałka) ( mieszka z 200 m od mojego bloku) , zjadłam krokiety z mieskiem bażanta (pychaaaaaaaa), siedziałyśmy cały czas u Niej na ogrodzie, Pola pospała, dostał cysia, ponosiła ją ciocia Ania , ja też, pooglądała listki, drzewka itp , super dzień, poza tym, że mnie znowu opierniczyły buty! Jakieś kościste mam pięty i obcierają mnie buty;)
lecę coś wszamać ;)
Wszystkim bobikom urodzonym pamiętnego 11.11.11 STO LAT!!!!!! :))

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kobitki. My mieliśmy dziś aktywny dzień. Poszliśmy zapisać się do przychodni na jutrzejsze szczepienie a tu niespodzianka zmieniła się pani doktor na czwartkowe szczepienia więc zaszczepili nas dziś z biegu dobrze że kase miałam na szczepionkę 6w1 a pneumo mamy refundowane, nawet ksiązeczki nie miałam mamy jutro donieść. Olek był zaskoczony wszystkim przy pierwszym ukłuciu nawet nie zapłakał za to przy drugim darł sie jak opażony. Później poszliśmy na długi spacerek. O 15 jedzonko w domu i dalej na dwór wróciliśmy po 18. Teraz mały umyty leży w leżaczku i się bawi. Mam nadzieję że nocka będzie spokojna.
Aha Olek waży 8540 i ma 73cm.

Ostatnia edycja:
helenka - fajnie ułożyło Ci się ze szczepieniem :) Dzielny Oluś :)

onanana - wracam do pracy za miesiąc, może spotkałybyśmy się w Katowicach. A w tygodniu czy w weekend? Gola co o tym myślisz?

Ponko - zdrówka dla Filipka życzę no i gratulacje na 6 miesięcy. Nasi chłopcy urodzili się w tym samym dniu :)

ankusch - heviran mnie na opryszczkę bardzo pomógł, kiedyś też męczyłam się z nią dosyć często, a po przeleczeniu heviranem muszę mieć ostrą infekcję, żeby to cholerstwo mi wyszło. Polecam.

agutku - jestem za :-D jeśli o mnie chodzi to wolałabym w tygodniu :) Tylko ,że ja to chyba na spokojnie dopiero po Chrzcinach, bo mam jeszcze trochę innych spraw przed uroczystością;)

Gola, agutku jak dla mnie też w tygodniu. Ja też wracam do pracy po weekendzie majowym, więc jak dla mnie spokojnie może być po chrzcie:-D Ale chciałabym się bardzo z Wami spotkać jeszcze nim wrócę bo potem może byc już całkiem ciężko z czasem. A pod koniec kwietnia może juz będzie na tyle ciepło żeby karmić na dworze, bo pewnie ciężko nam będzie zgrać się z karmieniami:tak: A Katowice jak dla mnie super, tylko nie wiem gdzie tam można spacerować żeby było w miarę spokojnie. Ale fajnie:-D:-D:-D:-D:-D

Witam mamusie ;-)

Liwa coś ostatnio budzi się o 6.00, powierci się, pogada po swojemu i tak przez godz. potrafi od 7.00 zasypia na nowo ;-)ja o dziwo wyspana więc klikam od rana, :-D

pogoda u nas jak na razie pochmurna i chyba lepiej nie będzie zapowiadają deszcz ale po takim deszczu to ładnie zielono się zrobi w momencie:tak:

my dziś na USG bioderek jedziemy na 11.40, odwiedzimy parę sklepów przy okazji :tak: w tym tyg. Liwia ma mieć szczepienie ale jeszcze nam wezwanie nie przyszło z przychodni jak dziś listonosz nie dostarczy to będę musiała zadzwonić i się przypomnieć:tak:

Gola, agutek, onanana fajnie że planujecie spotkać się w realu, jak bym mieszkała ciut bliżej to bym się dołączyła do spotkania jak bym oczywiście mogła:tak:

maggipka
my też na spacerkach wiecznie same spacerujemy też by się przydało jakieś towarzystwo ileż można z sąsiadami gadać:tak:

Miłego dnia:-)

reklama
Noc tragiczna.... Wiecej w watku o smaczkach maluszka, bo wiąże sie to z bolacym brzuszkiem na skutek wprowadzania zupki jarzynowej.

Padam...
Bo i mnie cos brzuch dokucza.
Jak problemu to oczywiscie musza sie kumulowac :(

Idziemy chorowac zatem :p

Do góry