reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Wesołych, wyspanych ,bezwrzaskowych, i bezproblemowych Świąt dla was kochane moje. Aby dzieciaczki nie chorował ,aby dużo się śmiały ,no i żeby ładnie spały. A my , żebyśmy chudły , piękniały ,i lepiej się czuły. Smacznego śniadanka

A tutaj ciekawski Oli..
photo 2.jpg

reklama
Wesołych Świąt dziewczyny!!!

Dla mnie te święta są wyjątkowe, bo właśnie na poprzednie Święta Wielkanocne ogłosiłam rodzince, że moja rodzinka się powiększy... zrobiłam wszystko wg planu... wyczekałam na odpowiedni moment przy śniadaniu, kiedy cała duża familia była razem... ależ była radość!!

Cudownie... już za tym tęsknię :-)

A tymczasem moje maleństwo właśnie skończyło 5 miesięcy i jutro będzie chrzczone!! Czas leci nieubłaganie... Cudownie...

My już po chrzcie, uff, ale się cieszę, że mamy to z głowy. Lena w kościele grzeczna, w restauracji także ( w końcu zrobiliśmy w restauracji obiad i tort, a w domu śniadanie wielkanocne).

pepsi - fajnie, że Lenka taka grzeczna i , że Chrzest Św. już za Wami :)
Nas czeka 22.04 - aż się boję, że Pola pokaże jakie ma płuuuuca ;)

reklama
Witam laleczki świątecznie;)

Pepsi cieszę się, że chrzest Wam się udał;) Gratulacje!;)

Gola wszystkiego najlepszego dla Poluni;****

Do nas jutro wszyscy się zjeżdżąją - o losie od rana mega roboty;((((

Do góry