W
reklama
filipkowa mama
Fanka BB :)
Spokojnych i przede wszystkim rodzinnych Swiąt Wielkiej Nocy!!!
U nas niestety znowu szpital-Filip początki oskrzelowego zapalenia płuc a Zuzia juz ma katar.....ach Zycie....
U nas niestety znowu szpital-Filip początki oskrzelowego zapalenia płuc a Zuzia juz ma katar.....ach Zycie....
Wesołych Świąt dziewczyny!!!
Dla mnie te święta są wyjątkowe, bo właśnie na poprzednie Święta Wielkanocne ogłosiłam rodzince, że moja rodzinka się powiększy... zrobiłam wszystko wg planu... wyczekałam na odpowiedni moment przy śniadaniu, kiedy cała duża familia była razem... ależ była radość!!
Cudownie... już za tym tęsknię :-)
A tymczasem moje maleństwo właśnie skończyło 5 miesięcy i jutro będzie chrzczone!! Czas leci nieubłaganie... Cudownie...
Dla mnie te święta są wyjątkowe, bo właśnie na poprzednie Święta Wielkanocne ogłosiłam rodzince, że moja rodzinka się powiększy... zrobiłam wszystko wg planu... wyczekałam na odpowiedni moment przy śniadaniu, kiedy cała duża familia była razem... ależ była radość!!
Cudownie... już za tym tęsknię :-)
A tymczasem moje maleństwo właśnie skończyło 5 miesięcy i jutro będzie chrzczone!! Czas leci nieubłaganie... Cudownie...
DarkAngel20
Początkująca w BB
Zdrowych i spokojnych swiąt Wielkej Nocy. Pociechy z Maluszków i jak najmniej zmartwień.
reklama
Niuniunia20
Fanka BB :)
Witam laleczki świątecznie
Pepsi cieszę się, że chrzest Wam się udał
Gratulacje!
Gola wszystkiego najlepszego dla Poluni;****
Do nas jutro wszyscy się zjeżdżąją - o losie od rana mega roboty;((((
Pepsi cieszę się, że chrzest Wam się udał
Gola wszystkiego najlepszego dla Poluni;****
Do nas jutro wszyscy się zjeżdżąją - o losie od rana mega roboty;((((