reklama
Witajcie Kochane!
Jesteśmy już u siebie, na własnych "śmieciach" najlepiej! Niestety trudno was nadrobić, nie jestem w stanie odpisać każdej po kolei, ale teraz już postaram się być na bieżąco.
Kochane, również składam Wam życzenia spokojnych, rodzinnych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajeczka i mokrego Dyngusa!!
W niedzielę mamy chrzest Arturka, na pewno zdam relację jak poszło i wstawię kilka zddjęć.
Jeszcze raz buziaki dla was wszystkich, miłego odpoczywania w rodzinnym gronie!!!
Jesteśmy już u siebie, na własnych "śmieciach" najlepiej! Niestety trudno was nadrobić, nie jestem w stanie odpisać każdej po kolei, ale teraz już postaram się być na bieżąco.
Kochane, również składam Wam życzenia spokojnych, rodzinnych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajeczka i mokrego Dyngusa!!
W niedzielę mamy chrzest Arturka, na pewno zdam relację jak poszło i wstawię kilka zddjęć.
Jeszcze raz buziaki dla was wszystkich, miłego odpoczywania w rodzinnym gronie!!!
[h=6]Zmartwychwstał Jezus Chrystus,
uczniom się ukazał,
Wszystkim wiernym dobrą ścieżkę wskazał.
A jako symbole, swojego odrodzenia,
Jajka i kurczaczki przysyła nam z nieba.
Oczywiście, jadła zabraknąć nie może,
więc usiądziemy przy zapełnionym stole,
Aby odegnać chłód dawnej zimy,
Do Pana Boga się pomodlimy.
Ślę życzenia, tutaj, z Przasnysza,
więc wysłuchajcie, oto te słowa:
Pełnego stołu, pysznej święconki,
zdrowia, urody i wszelkiej radości![/h]
uczniom się ukazał,
Wszystkim wiernym dobrą ścieżkę wskazał.
A jako symbole, swojego odrodzenia,
Jajka i kurczaczki przysyła nam z nieba.
Oczywiście, jadła zabraknąć nie może,
więc usiądziemy przy zapełnionym stole,
Aby odegnać chłód dawnej zimy,
Do Pana Boga się pomodlimy.
Ślę życzenia, tutaj, z Przasnysza,
więc wysłuchajcie, oto te słowa:
Pełnego stołu, pysznej święconki,
zdrowia, urody i wszelkiej radości![/h]
AnnaJ007
Fanka BB :)
Witam.
Wy tutaj życzenia aja wkurzona na tą holendreską sluzbe zdrowia.Bylam dzis zTymkiem u lekarza bo poki wPL jestem to chcialam zeby lekarz go obejrzal. I tak: delikatna asymetria prawostr., powiekszona wątroba(w bad. palpacyjnym),delikatna skaza bialkowa-bylam w NL u lekarzabo tak mi sie wydawalo ale oczywiscie gow...no stwierdzil konowal jeden.
USG bioderek w porzadku.
Buziaki dla Was wszystkich.Wszystkiego dobrego w Swięta.Odezwe sie po powrocie.
Wy tutaj życzenia aja wkurzona na tą holendreską sluzbe zdrowia.Bylam dzis zTymkiem u lekarza bo poki wPL jestem to chcialam zeby lekarz go obejrzal. I tak: delikatna asymetria prawostr., powiekszona wątroba(w bad. palpacyjnym),delikatna skaza bialkowa-bylam w NL u lekarzabo tak mi sie wydawalo ale oczywiscie gow...no stwierdzil konowal jeden.
USG bioderek w porzadku.
Buziaki dla Was wszystkich.Wszystkiego dobrego w Swięta.Odezwe sie po powrocie.
Margana
Anna całe szczęście, ze miałaś okazję pójsć tutaj do lekarza. A jest szansa na jakąś rehabilitację?
agutek my własnie musimy sie umówić na trzecią kontrolę bioderek
Ssabrina współczuje opryszczki. Mam nadzieje, ze szybko przejdzie. Świetnie działaja plasterki Compeed, jak się zastosuje jak tylko zaczyna sie swędzenie to nawet nic sie nie rozwinie.
maggipka mam jeszcze macierzyński do 17.04, 18.04 idę do pediatry po L4. A Ty cos załatwiałaś?
A z tym usypianiem to nie pomogę. Ja Natalkę od samego początku usypiałam w jej łóżeczku i tak zostało. Nie obejdzie sie bez smoka, misia przytulaka i lekkiego marudzenia, ale usypia sama.
margo spokojnie, siostra potrzebuje czasu. Takie rzeczy zwykle wymagają sporo czasu i regutarnej rehabilitacji. Najważniejsze, ze tak sie udało z tą rehabilitacją.
Angun udanego chrztu!
Niuniunia mam nadzieję, ze oczko szybko zostanie wyleczone!
Mycha cieszę sie bardzo, ze z Nadia wszystko w porządku!
Natalka wczoraj spała od 20.00 do 8.00 (karmienie 19.00 i 7.00), a dziś od 20.30 do 9.00 (karmienie 20.00 i 7.00) Mam nadzieje, ze tak juz zostanie :-)
A dziś przewróciła sie na brzuszek i spowrotem
Kochane zeczę Wam radosnych i spokojnych swiąt spędzonych w rodzinnej atmosferze!!!
agutek my własnie musimy sie umówić na trzecią kontrolę bioderek
Ssabrina współczuje opryszczki. Mam nadzieje, ze szybko przejdzie. Świetnie działaja plasterki Compeed, jak się zastosuje jak tylko zaczyna sie swędzenie to nawet nic sie nie rozwinie.
maggipka mam jeszcze macierzyński do 17.04, 18.04 idę do pediatry po L4. A Ty cos załatwiałaś?
A z tym usypianiem to nie pomogę. Ja Natalkę od samego początku usypiałam w jej łóżeczku i tak zostało. Nie obejdzie sie bez smoka, misia przytulaka i lekkiego marudzenia, ale usypia sama.
margo spokojnie, siostra potrzebuje czasu. Takie rzeczy zwykle wymagają sporo czasu i regutarnej rehabilitacji. Najważniejsze, ze tak sie udało z tą rehabilitacją.
Angun udanego chrztu!
Niuniunia mam nadzieję, ze oczko szybko zostanie wyleczone!
Mycha cieszę sie bardzo, ze z Nadia wszystko w porządku!
Natalka wczoraj spała od 20.00 do 8.00 (karmienie 19.00 i 7.00), a dziś od 20.30 do 9.00 (karmienie 20.00 i 7.00) Mam nadzieje, ze tak juz zostanie :-)
A dziś przewróciła sie na brzuszek i spowrotem
Kochane zeczę Wam radosnych i spokojnych swiąt spędzonych w rodzinnej atmosferze!!!
Mikado
Niuniunia20
dostałyśmy antybiotyk w kropelkach, już zamówiłam i jutro ma być Wiki ma bakteryjne zapalenie spojówek. Ja jestem w czarnej dooopie z gotowanmiem, jeszcze chłop mi łaskę robi że pomaga a nawet małą się dobrze zająć nie umie bo tylko do mnie chce...
Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych,
składamy najserdeczniejsze życzenia:
dużo zdrowia, radości, smacznego jajka, mokrego dyngusa,
mnóstwo wiosennego optymizmu
oraz samych sukcesów i radości z życia
życzą Beatka i Wikusia
Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych,
składamy najserdeczniejsze życzenia:
dużo zdrowia, radości, smacznego jajka, mokrego dyngusa,
mnóstwo wiosennego optymizmu
oraz samych sukcesów i radości z życia
życzą Beatka i Wikusia
Najserdeczniejsze życzenia zdrowych,
radosnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy,
smacznego jajka, mokrego dyngusa,
a także odpoczynku w rodzinnym gronie.
Niech każda z nas wykorzysta ten czas jak najlepiej!!!!
Zyczy Agnieszka i jej kochany synek Wojtus
Ja tez szczesliwa bo w koncu młody sam sie przekrecił na brzuch...i pierwszy raz wział stope do buzi u nas to duzy postep
radosnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy,
smacznego jajka, mokrego dyngusa,
a także odpoczynku w rodzinnym gronie.
Niech każda z nas wykorzysta ten czas jak najlepiej!!!!
Zyczy Agnieszka i jej kochany synek Wojtus
Ja tez szczesliwa bo w koncu młody sam sie przekrecił na brzuch...i pierwszy raz wział stope do buzi u nas to duzy postep
reklama