reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

hej
pepsi my jutro chrzcimy Lenkę :tak: , mam nadzieje że będzie grzeczna :-)
ale paskudnie na zewnątrz chociaż jak widziałam zdjęcia u szwagra to w naszym mieście w NO masa śniegu (więcej niż na Boże Narodzenie :szok:)

reklama
Hej dziewczyny!!

Tak na szybcika - my już po chrzcie, było super, wszystko udało się wg planu, Mała w kościele cudowna, chyba jej się podobało :-) Potem smaczny obiad w restauracji, i tort z kawką, i dalej świętujemy w domu.

Buziaki dla wszystkich!!

Hej maminki :-)
pepsi super ze juz jestescie po i zeLenka byla grzeczna :-)
maggipka i dla was gratki ze juz jestescie po chrzcie i ze wszystko poszlo tak jak chcialas ;-)
AniaSm powodzenia jutro na chrzcie oby Lenka byla grzeczna ;-)
Dobranoc mamusie oraz mokrego i zabawnego Dyngusa ;-)

Witamy Nowych Chrześcijan! :-)

filipkowa mama - współczuję, bo wiem co to znaczy dziecko w szpitalu.... Grzegorz na początku przeleżał tam 55dni, a później 3 i 8 dni. Dwa późniejsze leżenia były w innym mieście, więc to zupełnie było dla nas ciężkie wyzwanie logistyczne przy dwójce dzieci.

Ostatnia edycja:
Witajcie świątecznie dziewczyny!

My tez już po chrzcie, Arturek był bardzo grzeczny w kościele, byłam z niego dumna!!! Obiadek w restauracji smakowity, świetowaliśmy prawie do 18 a potem przenieślismy się do domku.
Jak złapię oddech wstawię zdjęcia.
Filipkowa mama- trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia twoich pociech!!

Buziaki dziewczyny!!

Super dziewczyny , że jesteście już po chrztach i , że wszystko się udało a najważniejsze, że dzieciaki były grzeczne!!!!
Angun widziałam fotki na FB super wyglądaliście Arturek kawaler jak się patrzy!!!

u nas dziś nawet zapowiada się dość ładnie :-) my dziś w domu siedzimy po wczorajszym nalocie rodzinki aż chce się ten ostatni dzień świąteczny spędzić tylko w 3, wybierzemy się na spacerek oby pogoda się nie zbuntowała :tak:
Angun, pepsi
, maggipka, fajnie że jesteście już po chrzcie i że dzieci takie grzeczniutkie, pochwalcie się fotkami w odpowiednim wątku :tak:
AniaSm powodzenie dzisiaj na chrzcinach ;-)
Filipkowa mama dużo zdrówka dla dzieciaczków życzę
Niunia udanego spotkania rodzinnego, :tak:

Miłego i mokrego dnia życzę :-)

Hej maminki :-)
U nas nocka w miare,sasiedzi troche halasowali a potem Sami mial pobudke na butle a od 7 juz sie krecil i wiercil i nie potrafil zdecydowac czy koniec spania czy dalej spimy :dry: ale kolo 8 jeszcze sie mu zasnelo tak do 9 :tak:
Pogoda u nas kiepska,deszczowa,pada od samego rana :baffled:
Filipkowa mama zdrowka dla dzieciaczkow,oby jak najszybciej im przeszlo.
Angun super ze i wy jestescie juz po a i tez widzialam zdjecia na FB wygladacie cudnie wszyscy a Arturek jaki wystrojony i jaki przystojniak z niego ;-)

hey kochane czasem was podczytuje. A dziś daje znać o sobie ;-) u mnie w porządku wypłata była piękna jak za 3 tyg jestem zadowolona w końcu może jakoś wszystko się poukłada i będzie lżej, a nasz Alan no dumna jestem z niego tak super się rozwija ciągle gada chcę powtarzać patrząc na moje usta, bawi się czym popadnie smoczek sam wyciąga i wkłada kiedy chcę, stópki do buzi bierze cudy nie widy robi,do wszystkich się uśmiecha nie boi się nikogo zawsze uśmiech jest jak nawet podejdzie się w milczeniu :tak:, a teraz je mi co 2 godz po 120ml + herbatka i obiadki jakiś deserek. Długaśny mi się zrobił w wózku ledwo się mieści. Noc jest piękna przychodzi 20 Alan śpi jak zabity wstanie zje o 3 w nocy raz 3 min i śpi dalej do 7..Tęsknie za wami :cool:

reklama
andrzelika dobrze że w wszystko ok, no i może wyjdziecie wkońcu na prostą, brakuje Ciebie tu na forum

no i po świętach, ogólnie do wczoraj było wszystko ok, a dziś Zosię rozkłada, ma stan podgorączkowy, marudna i szkoda słów, oczywiście wszystkiemu jak zwykle winna teściowa, której zachciało się otwierać balkon żeby coś tam powiesić w obecności małej no i dziś są tego skutki:wściekła/y: a nam szkoda małej bo za bardzo nie chce jeść, obiadek marcheweczkę z ziemniaczkami nawet spoko, ale MM:no: ewnetulanie tylko pierś,a ja wiem że ona się tym nie naje

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry