reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Moja Amelka właśnie skończyła 5 miesięcy!!!!!
Matko, nie wiem kiedy to minęło...pamiętam, jak dziś jak mnie zaskoczyła w nocy swoim pchaniem się na świat, sporo przed terminem, ale żwawo :-)

Ach...cudowny to był czas. I teraz też jest cudnie. Postanowiłam więc jej odpuścić z tym spaniem - nie chce spać, to jej nie męczę, daję jej czas i moją cierpliwość, której jak się okazuje jeszcze trochę mam :-)

W Święta będą chrzciny, więc ostatnio trochę przygotowań było. Robimy w restauracji, ale całą resztę trzeba było ogarnąć - menu, zaproszenia, tort, aniołki na podziękowanie, szatka, świeca, ubranko. No i mama też musiała się trochę odświeżyć - była kosmetyczka, masaż, fryzjer.

margana - ja do 22.04 na macierzyńskim, potem wypoczynkowy, a potem dopiero zobaczę co dalej

reklama
Dziewczynki my już po święceniu :)
Jeszcze raz Zdrowych, Spokojnych Świąt! :)

Załączniki

• DSC_0314-2.jpg
    DSC_0314-2.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 54
Hej maminki :-)
Widze ze wszystkie mamusie zajete i na BB pustka taka ze hej :-)
U nas nocka fajna i poranek tez,Sami wlasnie spi tzn juz spi ponad 1h wiec pewnie za jakis czas sie obudzi albo tatus obudzi jak wroci z pracy :-) Ostatnio Sami ma b.dobre spanie w dzien a i nawet ciezko sie mu budzi :eek: wczoraj np popoludniu spal od 14 do 17 i przebudzil sie kolo 16 ale tylko po smoka,usmiechnal sie pieknie jak mnie zobaczyl a oczka mial ledwo otwarte i pojekiwal i krecil tak energicznie glowka,myslalam ze to koniec spania ale jak mu dalam smoka to on dalej poszedl spac mimo ze do niego gadalam :shocked2:
Gola Polunia wyglada super a ten koszyczek jaki sliczny,zgrabniutki taki :-)
No nic mamusie,przyjemnego swietowania dziewczyny ;-)
A i pogoda u nas ponura i chlodna:sorry:

Moja Amelka właśnie skończyła 5 miesięcy!!!!!
Matko, nie wiem kiedy to minęło...

Czas szybko leci....
Grzegorz jutro kończy 7 miesięcy. Też nie wiem kiedy ten czas minął.

Gola84 śliczne zdjęcie. Grzegorz na leżenie na plecach reaguje tylko wrzaskiem...

Ssarbina, zazdroszczę spanie Malucha w dzień. Na pomorzu też ponuro + deszcz, więc dzięki Bogu, że jest Mąż w domu :)

mim super ze sie odzywasz i ze znalazlas czas na BB przy dwojce dzieciaczkow :-) i Grzes juz konczy 7 miesiecy ojej ale ten czas leci kochana Wszystkiego Najlepszego dla Grzesia na te 7 miesiecy ktore skonczy jutro ;-)

Witam mamusie świątecznie:-)

Liwia śpi już od 10.30, m sam musiał jechać z święconką u nas jest tylko o 12stej szkoda mi jej było budzić jak tak smacznie sobie śpi,:tak::-)

Gola pięknia Pola, piękny koszyczek ja czekam aż mała się obudzi i też popstrykam jej zdjęcia
mim wszystkiego dobrego dla Grzesia
maggipka udanych chrzcin
Ssabrinaa to ci Sami też ładnie śpi, fajnie a ty kochana nie obchodzisz świąt

Miłego świętowani, Wesołego Alleluja:-)

Witajcie kochane:)
Mim - dziękujemy za życzenia, ależ ten czas gna! Wszystkiego najlepszego na te 7 mieszków Grzesia!:tak:
Ssabrinaa - Pola tak jak Wasz Sami też ma nutę do spania! Ostatnio nam bardzo dużo śpi ;-)
U nas do popołudnia było fajnie i słonecznie (tylko waitr był silny) nawet 1 godzinny spacerek zaliczyłyśmy i dobrze, bo leje jak z cebra w tej chwili, jutro może być podobnie...
mirelko - my też śpimy dziś duuużo ;)

reklama
Do góry