reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Laski, obwieszczam, że panna Pola będzie chrzczona 22.04.12 ! Mój brat był dziś u księdza proboszcza ze swoją narzeczoną i porozmawiali - udało się !!! :-):tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D Wujo Artur może być ojcem chrzestnym :) PS ale hipokryzja księży nie zna granic!

reklama
niuniunia ja już dawno umówiłam się na wizyte dla świętego spokoju, choć teraz jak zaczęłam czytać w necie to rzeczywiście dziwne rzeczy wypisują:baffled: mam nadzieję, że będzie ok:-)
pepsi u mnmie to juz nie jest taka jasna sprawa z tym okresem, bo obecnie więcej karmie mm niz piersią, a okresu brak :-(
gola super, że sie udało! :-) Z resztą wiedzialam, że prędzej czy później się uda :-)

winki fajnie, że podróż oki, dziś Lena zajadała się jak nigdy zrobiłam jej 1/2 słoiczka mięsnego i 1/2 marchewy z ziemniakiem i pomieszałam to bardzo fajny mialo smaczek, a żuczek wcinał aż się uszki trzęsły :-D
juztynaz nasza też chodzi spać tak około 19.30 i fajnie bo zawsze można trochę relaksu zaznać czasem nawet z mężem się poprzytulać ;-)
niuniunia a może to ząbki idą i daltego Wiki taka marudka :confused: a co do kwestii rodzinnych napisz jej prawdę może się zreflektuje po czasie, że kasa to nie najważniejsza rzecz na świecie
andzrelika fajnie że się odezwałaś, idz koniecznie do gina bo zdrowie jest najważniejsze, powodzenia w pracy trzymaj się :-)
gola gratulacje dla Polci, że tak ładnie rośnie, podeślij trochę słońca do nas :-) fajnie, że udało się wam załatwić wszystko z chrztem

Mój plan na przedświąteczne porządki zrealizowany :tak: szafki i szuflady w kuchni lśnią czystością i w środku panuje nienaganny porządek, ciekawe na jak długo :-D może do świąt da rade ;-) najgorzej, że pralka porwała mi moje ulubione firanki robione ręcznie na szydełku :wściekła/y::-(i zrobiła się wielka dziura! Ale mężuś znalazł babkę co ceruje takie cudeńka i obiecała naprawić za 150 zł :szok: ale warto bo te firaneczki są piękne i są pamiątką po mamie mojego męża która nie żyje, więc było mi smutno podwójnie :-(
Tak się urobiłam, że nogi mi w d... włażą, ale się nie poddaje jutro ciąg dalszy porządków!
Pogoda u nas beznadziejna na spacer dziś poszłam dopiero o 17, bo w dzień było cholernie zimno :baffled: z niecierpliwością czekam do czwartku bo mąż zabiera mnie na zakupy do mojego ulubionego sklepu na zakupy, gdzie zawszę się opkupuję na dwa sezony wiosnę i lato :-) mam nadzieję, że łowy będą udane.

Cześć dziewczyny dawno mnie nie było u nas oki ,dzieci rosną. Wiecej problemów mam z małym ,wysypka na twarzy juz 4 miesiac i latam po lekarzach dziś wykłociłam sie o skierowanie na badania bo powiedziałam ,że żadnymi sterydami nie będe smarować.
Mała za to rośnie zdrowo nie mam z nią żadnych problemów.

I nie możliwe ,ale dołanczam się do bólu brzucha jak na okres ,ale go nie mam i pleców w okolicy nerek. Idę też z tym do gina, ale akurat teraz już wzioł sobie wolne przed świetami. Ja myślę ,że to od przedźwigania ale wole się upewnić. Cały czas noszę małą albo małego ,a do piórek nie należą. Myślę ,że w tym problem. Przykładam termos na plecy ostatnio trochę pomógł i postaram się mniej dźwigać. Dziwne ,że tyle z nas ma tą samą dolegliwość. Byłam zaskoczona ,że ktoś ma to co ja. Napiszcie co powie wam lekarz.

Miałam mało czasu na zaglądanie tutaj jestem zalatana i wogóle nie miałam laptopa cały czas a na stacjonarny nie mam szans usiasc dzieciaki nie dadza mi chwili. ;) POzdrawiam Was i dzieciaczki ;):)

Dzien dobry:)
Pola na wieczor byla troche niespokojna po szczepieniu, ale nie miala ani temp ani sladu po szczepionce:)
Noc przespala ladnie, jadla 2x i pobudka niestety o 5:/ Usnela 5:40, ale obudzila sie niecala godzine pozniej:( Gryzie pszczolke, mam nadzieje, ze pojdzie zaraz spac :)
Dzis ma byc tez ladnie, licze na dlugi spacer:)
milego dnia laseczki:)

hej u mnie kolejna niezbyt ciekawa noc z jedzeniem co półtora godziny:szok: nie wiem skąd się bierze taka maruda...
Słońce u nas też już pięknie świeci, ale co do temp to na pewno nie będzie taka super jak na południu:tak: Zazdraszczam laski :-p

P.S. Ile jednorazowo wypijają mm Wasze dzieci?

Gola czułam się że Wam się uda z tymi chrzcinami, że nie popuścisz że jak Cię drzwiami wywalą to Ty oknem hop spowrotem:-D

marttika jak cycem to nie wiem, choć nie na długo starcza, MM max 120 a przeważnie to tak 90-100 i tak z naciąganiem do 3 godz starczy,a w nocy i tak mała pipka się budzi mimo podawania butli na noc, czasem 2 a czasem częściej, ale wtedy ją cycem karmię bo nie chce mi się robić butli

u nas leje:wściekła/y:a my na 13 na szczepienie aż nie chce mi się wyłazić

Gola super że udało sie z Twoim bratem!!! Widać że jemu też zależało, będzie super chrzestnym!!!
Winki witaj w kraju:-D Jesteś mega z tym podróżowaniem!! A mężowie do Wa dojadą?? Rodzice na pewno się cieszą ze się córeczki pozjeżdżały:tak:

Nie wiem co komu miałam napisać. Czytam Was na bieżąco ale gorzej z odpisywaniem. ja wczoraj bylam na zumbie, babka dała wycisk że ho ho!! Udalo mi sie wczoraj umyć okno u Mai a jest wielkie... Muszę jeszcze umyć resztę... masakra. U nas pogoda super więc na spacerek musimy koniecznie iść. ostatnio jak ni było pogody to wystawiałam Maje na balkon i sobie smacznie spała;-)

reklama
Hej maminki :-)
Wczoraj malo bylam bo jakis taki dziwny dzien i humor mialam,brak weny do pisania,nie wiem czemu moze przez pogode,wczoraj caly dzien padal deszcz u nas i bylo zimno a dzisiaj pada deszcz ze SNIEGIEM:szok::szok: i jest zimno,jestem w szoku bo po takiej sielance co mielismy przyszlo cos takiego,no ale coz nawet przyslowie mowi ze "Kwiecien plecie troche zimy troche lata " u nas juz troche lata bylo to teraz czas na zimowa aure :no: Sami mial jakas dziwna nocke o 3 rano sie obudzil wyspany i rozgadany na calego,dalam mu butle a po butlu do mnie do lozka i jeszcze tak opowiadal chyba z ponad 30 minut,nie pamietam dokladnie bo mi sie zasnelo :-D :zawstydzona/y:
andrzelika fajnie ze sie odezwalas no i ze wszystko u was w porzadku ;-) idz,idz do lekarza i nie czytaj nic w necie bo tylko bolu glowy sie nabawisz kochana,czekamy na wiesci po wyzycie ;-)
Gola super ze na szczepienie bylo ok no i Polunia juz super sobie wazy i jaka duza juz jest :-) Ciesze sie ze udalo sie wam zalatwic z tym chrztem no i ze Twoj bracik bedzie chrzestnym,super,super,super ;-)
winki super ze podroz sie udala i ze Olus byl taki grzeczny i spokojny :tak: wypoczywajcie kochani ;-)
hej u mnie kolejna niezbyt ciekawa noc z jedzeniem co półtora godziny:szok: nie wiem skąd się bierze taka maruda...
Słońce u nas też już pięknie świeci, ale co do temp to na pewno nie będzie taka super jak na południu:tak: Zazdraszczam laski :-p

P.S. Ile jednorazowo wypijają mm Wasze dzieci?
U nas roznie Sami pije ale je miedzy 120ml a 160 ml i je co 3h a w nocy przewaznie jest jedno karmienie :tak:

No i juz nie wiem co komu dalej odpisac,przepraszam jesli kogos ominelam dziewczyny ;-)
Milego dnia :-)

Do góry