winki fajnie, że podróż oki, dziś Lena zajadała się jak nigdy zrobiłam jej 1/2 słoiczka mięsnego i 1/2 marchewy z ziemniakiem i pomieszałam to bardzo fajny mialo smaczek, a żuczek wcinał aż się uszki trzęsły
juztynaz nasza też chodzi spać tak około 19.30 i fajnie bo zawsze można trochę relaksu zaznać czasem nawet z mężem się poprzytulać ;-)
niuniunia a może to ząbki idą i daltego Wiki taka marudka
a co do kwestii rodzinnych napisz jej prawdę może się zreflektuje po czasie, że kasa to nie najważniejsza rzecz na świecie
andzrelika fajnie że się odezwałaś, idz koniecznie do gina bo zdrowie jest najważniejsze, powodzenia w pracy trzymaj się :-)
gola gratulacje dla Polci, że tak ładnie rośnie, podeślij trochę słońca do nas :-) fajnie, że udało się wam załatwić wszystko z chrztem
Mój plan na przedświąteczne porządki zrealizowany
szafki i szuflady w kuchni lśnią czystością i w środku panuje nienaganny porządek, ciekawe na jak długo
może do świąt da rade ;-) najgorzej, że pralka porwała mi moje ulubione firanki robione ręcznie na szydełku
:-(i zrobiła się wielka dziura! Ale mężuś znalazł babkę co ceruje takie cudeńka i obiecała naprawić za 150 zł
ale warto bo te firaneczki są piękne i są pamiątką po mamie mojego męża która nie żyje, więc było mi smutno podwójnie :-(
Tak się urobiłam, że nogi mi w d... włażą, ale się nie poddaje jutro ciąg dalszy porządków!
Pogoda u nas beznadziejna na spacer dziś poszłam dopiero o 17, bo w dzień było cholernie zimno
z niecierpliwością czekam do czwartku bo mąż zabiera mnie na zakupy do mojego ulubionego sklepu na zakupy, gdzie zawszę się opkupuję na dwa sezony wiosnę i lato :-) mam nadzieję, że łowy będą udane.