reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Witam mamusie niedzieli

ja już masze zaliczyłam udało mi się też wyspowiadać więc mocne postanowienie nie grzeszyć do świąt:tak:

onanana z miłą chęcią zaproszę tylko czy masz NK nie umiem cię wyszukać w sumie tylko parę osób udało mi się wyszukać, spróbuję jeszcze raz
Gola Liwa też się nie wybudziła spała aż do 4.40, żal mi jej było nie przebrana nie wykąpana ostatnio jadła o 17stej, aż się dziwię że tak długo wytrzymała bez jedzenia:szok: ale zasnęła dopiero o 6.20, wierciła się, stękała wzięłam ja do swojego łóżka i zasnęła spała do 8.20, wróciłam z kościoła to ją umyłam i przebrałam i teraz sobie smacznie śpi:tak:
Syl fajnie że porządki już za tobą, eh u mnie tak samo z papierami przydał by się w nich porządek
ponko fajnie że możecie spędzić sobie razem niedzielę,odpoczywajcie
Miłej niedzieli:tak:

reklama
czesc dziewczyny,
u mnie w nocy wyjatkowo dwa karmienia, o 2.00 i o 5.30 ale za to potem Kinga pospala do 8.20 wiec w sumie jestem wyspana. Wczoraj tez mi padla dosyc wczesnie bo zaraz po 19.00 wiec wykorzystalam czas i posprzatalam kuchnie, tyle bylo roboty ze zostaly mi jeszcze dwie szafki to moze skoncze dzis jak moj pojdzie do pracy a Kinga spac.

U mnie wprawdzie dzis slonecznie ale zimno, tylko 5 stopni, gdzie te cudowne lato co mielismy 3 dni temu :-(. Jak Kinga poje to idziemy na spacer, tata jak zwykle spi po nocce.

ponko fajnie ze mozecie spedzic ten weekend w trojke, milego odpoczywania :tak:

martttika wazne zeby tobie praca i warunki odpowiadaly, trzymam kciuki.

Hej maminki :-)
U nas nocka ok dzisiaj,Sami dosc ladnie spal a i dal sie mi wyspac tym razem :-) U nas dzisiaj pogoda ladna,sloneczko swieci wiec pewnie po 14 wyruszymy wplener gdzies :-):tak:
martttika kazda praca jest dobra ;-) trzymam kciuki zeby sie powiodlo ;-)
agutek super ze juz wiesz kiedy wracasz do pracy,gratulacje ;-)
ponko milego wypoczywania ;-)

Kobity - ja dziś normalnie nie mam dziecka!! Śpi od 13:30! Na śpiocha dałam jej pierś i się nie wybudziła, śpi dalej:tak:

Cześć dziewczyny u nas bez zmian Olek dalej zawalony jest, jutro do przychodni idziemy na kontrole. Zjada mi połowę tego co zawsze i do tego kupki luźniejsze robi, biedny ma taki tyłeczek odparzony że jak widzi że bede go przebierała to płacze. Dziś cały dzień mamy lenia. Olkiem zajmował się tata a ja spałam po obiedzie 3 godz bo coś zaczyna mnie łamać. Miłego popołudnia kobitki.

Ależ tu cisza :tak:
Gola a mogłabyś podać linka do tych opasek szukam i nie mogę znaleźć,:no:
helenka zdrówka dla Olusia, biedny niech się już nie męczy;-)

Moja mała już śpi,wykąpana, pojedzona, sama zasnęła wierciła się z dobre 30min:tak:
ja idę pranie rozwiesić, kupiłam Ariel wybielacz na palmy po marchewce, kupie itp ciekawe czy plamy znikną większość ubranek co mamy po domu mamy w plamach,:wściekła/y::szok:
Miłego wieczorku,

Cisza taka ze jestem az w szoku :-D myslalam ze bede miec kilka stron do nadrabiania a tutaj nic :-)
U nas dzisiaj fajny dzien,cieplutko bylo ale wiaterek wial ale bylo dosc przyjemnie :tak: pojezdzilismy po sklepach i nie dalismy sie jakos Samiemu wyspac bo co dojezdzalismy do sklepu to on ledwo co zasypial i przenoszac go z auta do wozka budzil sie od razu i ogladal wszystko dookola i nie w glowie mu bylo spanie :-D teraz juz jest okapany,pojedzony i juz zasypia w lozeczku :tak:
mirelka moze warto do karmienia zakupic taki sliniak w ksztalcie kaftanika,fajne sa bo na cale cialko i wtedy na pewno ubranka nie beda sie tak brudzic :tak:
Gola ale Polunia miala spanie :-)
helenka biedny Olus,oby sie mu polepszylo jak najszybciej,duzo zdrowka dla niego oraz dla Ciebie zebys sie nie rozchorowala ;-)

Halo kochane.

Lece jutro do *Polski i pakuje caly majdan. Tysiace rzeczy synusia ,a jako niemowle nie moze miec swojego bagazu. Co za nonsens. Niemowleta potrzebuja najwiecej rzeczy. Troche sie boj ebo wieje strasznie ,a taki maly samolot lata do Poznania . Ale damy rade. No i lotnisko znowu. Ale teraz juz wiem czego sie spodziewac.
Trzymajcie kciuka przez moment bym normalnie doleciala.

Poczytam was w domku. Sciski

reklama
Do góry