reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Sprzatanko....
a teraz mala przerwa....
Jak ja nie lubie sprzatac :-D:dry:
Ech!
Na szczescie zostaly takie poprawki kosmetyczne jak scieranie kurzu i odkurzanie.
Gdy przychodzi do sprzatania to ciesze sie ze mam male mieszkanie :p

reklama
Cieżko Was dziewczyny nadrobić...

U nas jakas kiepska nocka. Tzn. Natalka spała, ale coś sie strasznie kręciła, a dziś cały dzień jakaś taka niespokojna i marudna:baffled: To pewnie pogoda, bo mnie też okropnie głowa boli i już nie daję rady.

mycha cieżko tak stwierdzić nie widząc dziecka, ale mnie tez by to zaniepokoiło. Idx najlepiej do lekarza dla pewnosci.

dzięki Kochane dziewczynki,

no chyba najlepiej będzie jak sie do lekarza przejdę
już oczywiście się naczytałam że to objawy padaczki,autyzmu itp .... i cały dzień mam w stresie
chociaż dzisiaj już bardzo rzadko tak robi
może to od tego że ona jest taka wiercipięta żywa cały czas się wierci,mam nadzieję że to od tego
no ale lekarz mam nadzieje mi wszystko wyjaśni
oby to nie było nic złego

Witam :)
Pola przed 19 mi padla przy cycku, nie wykąpana , ale śpi - chyba już na noc ;)
Dziś intensywny dzień, bo byłyśmy w K-cach na zakupach z moją mamą, miałam kupić sobie kurtkę ,ale nic nie było. Kupiłam za to kilka fajnych ciuszków dla Poli. Pogoda beznadziejna, jak już wysiadałyśmy z auta pod klatką, to znowu śnieg z deszczem, a za moment przeszedł w grad! Wiatr taki silny, że nie mogłam otworzyć drzwi od klatki! Brrrrrr
mycha - moze faktycznie to przez to, że Nadusia to żywe srebro, dla pewności jednak najlepiej to skonsultować z lekarzem
winki - super! Trzymam kciuki za Twój biznesik!&& U nas w PL z biznesem to jakaś porażka, ale tak to już jest jak większość niestety kradnie, a od komuny nic się nie zmieniło poza nazwą ustroju. A i dla naszego rocznika, najpewniejsza jest emerytura jak ktoś pracuje w budżetówce, bo z ZUSem co będzie nigdy nic nie wiadomo ...
Sabrinaa współczuję niewyspania :-( Ojj, jak ja dobrze wiem, jak to jest ;)
angie no to teraz będziecie focić, a focić :-D
nimfii - nie przejumuj się, odkąd urodziła się Pola - też nie znoszę sprzątania i nigdy nie mam na to czasu!!
onanana - ja to żabką jeszcze jeszcze, ale kraulem jak jeszcze fajki paliłam, to myślałam, że płuca wypluję!
Margana coś wisi w powietrzu, bo mnie do wczoraj łeb pęka, Polcia dziś b. grzeczna, ale wczoraj trochę dała czadu ;)

Witam
Gola moja Liwia też przed 19stą zasnęła i śpi do tej pory jestem ciekawa czy się jeszcze obudzi, też nie wykąpana:tak:pierwszy raz tak dziwnie mi zasnęła no ale zobaczymy co z tego wyjdzie,
Mycha kochana ty nie czytaj takich rzeczy w necie bo można się nie źle nakręcić na pewno wszystko jest dobrze dla pewności skontaktujcie się z lekarzem

oj pogoda na prawdę dziś pokazuje swoje najgorsze oblicze siedzimy w domu, wzięliśmy się za rozliczenie PIT-ów uf już rozliczone i wysłane teraz tylko czekać na pieniążki:tak:

dziewczyny nie którym z Was wysłałam zaproszenie do NK:tak:

Miłego wieczoru

Cześć mamuśki. U nas wczorajsza nocka beznadziejna. Olka strasznie męczy kaszel, nie potrafi poradzić sobie z wydzielinkami, z buzi i nosa jak z kranu leci i biedny się krztusi. Wczoraj zasnął mi o 18.30 bez jedzonka i kąpania i spał do 24 , przebrałam go nakarmiłam i zaczął się cyrk do samego rana. W sumie spałam dwie godziny w nocy i dwie w dzień. Chodze dziś jak zmora. Teściowa zajeła się małym popołudniu to chociaż mogłam z męzulkiem na zakupy się wyrwać. Dziś udało mi się Ola wykąpać i śpi od 21 ciekawe jaka noc będzie.

Mały nauczył się pluć syropami, wszystko jest umazane jak daje mu leki a On się śmieje jak szalony. :)

my dziś kolejny dzień w domku, grad, deszcz, aż wierzyć się nie chce, że niedawno była prawdziwa wiosna. Ale za to w końcu zmobilizowałam się do porzadków i jakoś jak zaczęłam to idzie z górki. Jest coś oczyszczającego w takim gruntownym sprzątaniu, oczyszczającego w sensie psychicznym, czuję się wtedy zorganizowana i taka lekka, jakby te kilka wyrzuconych gratów miało wielkie znaczenie dla mojego samopoczucia. ehh, no to szoruję, czyszczę, chowam i wyrzucam. Chociaż są w moim domu miejsca do których aż boję się zajrzeć - papiery, one zdecydowanie wymagają porządku, ale chyba nie mam siły na tak radykalny krok.

A Igor smacznie śpi od 19. Dziś cały dzień był jakiś śpiący i udało mu się nawet przespać dwie godzinki, co jest nie lada wyczynem, a wieczorem też ledwie zdążyłam go wykąpać, bo już zasypiał. Ja karmię go wyłacznie piersią i chcę do 6 mca, ale ostatnio moje dziecko takie robi miny jak widzi że jem i tam miele językiem, ze aż się boję cobędzie za te dwa miesiące. Mimo wszystko nie zamierzam się poddać:-) Będzie miał większą przyjemność jak w końcu spróbuje

Spokojnej nocki

Chciałam Wam ciotki podziękować za wsparcie na facebooku, a raczej mojego gabinetu. 14 kwietnia wracam na łono prywatnej praktyki. Jeszcze raz wielkie dzięki.

mycha - to nie musi niczego oznaczać, ale zawsze warto to skonsultować z neurologiem.

Ostatnia edycja:
mirelka a mnie nie zaprosisz??:-:)-(
agutku a to Twój gabinet tak?? myślałam że pracujesz dla kogoś. Zaraz tam jeszcze spróbuję poudostępniac czy coś hehe

U nas dziś była koleżanka Aga z Martynką. Martynka jest starsza o 4 m- ce i powiem Wam różnica w zachowaniu i umiejętnościach dziewczynek jest kolosalna.
Spokojnej nocki mamuśki!! Wybaczcie że nie piszę do każdej.

reklama
onanana - bo ja w kilku miejscach jestem. Mam swój gabinet i współpracuję z Kangurem i z kilkoma innymi, ale teraz to wszystko mocno ograniczę, nie będę pracowała już po 12 godzin, przynajmniej przez najbliższe lata :) Z dwójką dzieci się nie da, nie chcę.

Do góry