Witam
Pola przed 19 mi padla przy cycku, nie wykąpana , ale śpi - chyba już na noc
Dziś intensywny dzień, bo byłyśmy w K-cach na zakupach z moją mamą, miałam kupić sobie kurtkę ,ale nic nie było. Kupiłam za to kilka fajnych ciuszków dla Poli. Pogoda beznadziejna, jak już wysiadałyśmy z auta pod klatką, to znowu śnieg z deszczem, a za moment przeszedł w grad! Wiatr taki silny, że nie mogłam otworzyć drzwi od klatki! Brrrrrr
mycha - moze faktycznie to przez to, że Nadusia to żywe srebro, dla pewności jednak najlepiej to skonsultować z lekarzem
winki - super! Trzymam kciuki za Twój biznesik!&& U nas w PL z biznesem to jakaś porażka, ale tak to już jest jak większość niestety kradnie, a od komuny nic się nie zmieniło poza nazwą ustroju. A i dla naszego rocznika, najpewniejsza jest emerytura jak ktoś pracuje w budżetówce, bo z ZUSem co będzie nigdy nic nie wiadomo ...
Sabrinaa współczuję niewyspania :-( Ojj, jak ja dobrze wiem, jak to jest
angie no to teraz będziecie focić, a focić
nimfii - nie przejumuj się, odkąd urodziła się Pola - też nie znoszę sprzątania i nigdy nie mam na to czasu!!
onanana - ja to żabką jeszcze jeszcze, ale kraulem jak jeszcze fajki paliłam, to myślałam, że płuca wypluję!
Margana coś wisi w powietrzu, bo mnie do wczoraj łeb pęka, Polcia dziś b. grzeczna, ale wczoraj trochę dała czadu