Hej lasencje
nie było mnie weekend a Wy tyle naprodukowałyście, ze nie wiem kiedy to nadrobię...
Wczoraj byłam na zakupach kupiłam sobie spodnie - CUD! Materiałowe takie granatowe jedyne w których ładnie wyglądam i brzuch mi się z nich ładnie kryje choć boczki i lekki kałdunek wystaje, kupiłam 2 tuniki do getrów i 2 pary getrów. Dziś wskoczyłam na ciuchland i kupiłam sobie 5bluzek i kilka bodów dla małej early days jak nowe;D No i chyba 2 bluzeczki i spódniczkę
Jestem radosna z tego powodu
Dziś jeszcze zajadę do ccc i deichmana popatrzeć buty bo przez ten mój zabieg co miałam (usuwnaie po bokach paznokci) mam problem z doborem buta bo bolą mnie palce w niektórych... Wczoraj założyłam szpile 10cm i po 25minutach musiałam wyjść z Kościoła bo nie dałam rady już stać no ale cóż.
Otóż rozmyślam nad chrzcinami bo zastanawiamy się z mamą czy nie zrobic ich jednam w domu bo w lokalu muszę wydać ok 4,5tyś (licząc te 30osób gdybym zaprosiła) + ubranie pewnie z 500zł czyli muszę mieć te 5tyś bo alkohol mamy. A w domu jeśli wydam 2tyś z ciuchem to będzie maximum> Dodatkowo w lokalu mam wolny termin tylko 24czerwca, a w domu bym zrobiłą chyba 13maja chyba, że komunia tego dnia będzie w kościele to inną niedzielę. Dziś jadę ustalić cenę w lokalu zobaczymy co mi powie ile to będzie kosztowało i pomyślimy. Obiecałam mamie, że jeśli zrobimy chrzciny w domu to kupię jej nowe meble do kuchni takie najtańsze ale ładne bo u nas w takim sklepie mozna kupić już za 500zł nawet!
Margana fajnie, że wyjazd się udał
Super, że Natalce podpasował
MOja WIki to ma różnie na spacerach, przeważnie śpi ale czasem i nie śpi i marudzi...
Ankusch biedactwo malutkie, współćzuję Wam tego kataru... Ja bym radziła bardziej sterimal albo disnemar (drogi ok 25zł) ale są podobno skuteczne te wody morskie choć w sumie czy ja wiem, jednym pomoże, a drugim nie... Zdrowka dla Martynki!;*
Ponko gratuluję kochana 5!;* Dzielna i silna kobitka z Ciebie
A może Filipek ma problem z ząbkami? Z tego co pamiętam to chyba już jeden mu wyszedł?
Pepsi gratuluję zdanego egzaminu! Kolejna silna i dzielna mamusia
Gola cieszę się, że impreza się udała
Oby Polunia nic nie załapała ale wiesz jak byłyśmy na roczku chrześnicy mojego męża to jedna babka tam byłą chora i Wiki też nic nie załapała więc myślę, że i Pola też jest silna i nic nie załapie
Trzymam kciuki
Angie powodzenia z wizytą teścia!
Ssabrina ja już nie pamiętam kiedy się wyspałam... Ani kiedy pospałam dłużej niż 3 godz
Wiki ma dziwne ostatnio dni bo raz je w nocy co godz a raz co 3 godz nie mogę jej wyczuć kompletnie... Jestem wykończona ostatnio chyba dopadło mnie przesilenie wiosenne