Hej Maminki!
Ale nadrukowałyście wieczorem!!
Nimfii czytałam na FB, że twoi chłopacy postanowili wstać o 5, mój Artur też, chyba coś wisi w powietrzu! :-)
Niuniunia ale będziecie mieli dużo gości na chrzcinach

ja mam raczej małą rodzinę, jeszcze niektóre osoby nie dopiszą, bo zaplanowały sobie wyjazd na święta, także u nas ok.12 osób. My, podobnie jak Nimfii, płacimy 50 zł za osobę, można jeśc do woli, bo to szwedzki stół :-)
Po szczepieniu ja bym wyszła, bo pięknie dziś, ale jak dziewczyny piszą, z daleka od zgromadzeń.
Gola, ale paranoja z tym księdzem, ja wspominam b.miło parafię, w której brałam ślub (brałam w mieście rodzinnym męża), ksiądz nie robił afery podczas spowiedzi, a mieszkaliśmy już jakieś 1,5 roku razem. Ja tez zazwyczaj cały dzień sama z Artkiem, J.wraca ok.18 i wtedy go razem kąpiemy, a później padam jak betka ok.22. Mam nadzieję, że nasze malżeństwo to przetrwa
Ssabrina mój Arturek też często odpływał w tych godzinach, dlatego przesunęliśmy kąpiel na ok.18 i teraz jest ok, śpi ładnie od ok.19 do 7 rano!!
Angie b.się cieszę, że wykluczyli u Kingusi ch.Hirschprunga, malutka szybko wyzdrowieje, jeszcze tylko ta jedna operacja zespolenia i będzie dobrze!!!! Zazdroszczę romantycznego wieczoru, no i nocy oczywiście
Onanana wszystkiego naj dla Majuni z okazji skończonych 5 miesięcy!!!
Cocca, trzymam kciuki, żeby te chmury odeszły z waszego "wspólnego nieba"!
Syl Artur uwielbia machać nóżkami i wychlapuje połowę wanienki na zewnątrz.
A propo kąpieli w dużej wannie, to znalazłam taki fajny patent
Krzesełko do kąpieli Smoby Żabka (2206866766) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jak juz bobik siedzi pewnie(ok.6 mies.), to można sobie coś takiego sprawić!
No, na dworku pięknie, ale się bezie fajnie spacerkować!