reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

marttika ja przez ten połóg to wróciłam tak zdołowana do domu :szok: ale najważniejsze, że lekarze szybko zareagowali i podali mi szybko leki, więc wszystko dobrze się skończyło, na szczęście miałam tam paru znajomych lekarzy

Czytałam teraz bloga "Piotruś moje największe spełnione marzenie..." ale się poryczałam, jak mam dziecko to strasznie się zrobiłam wrażliwa na krzywdę dzieci :-(

Edit: Dobranoc laseczki :-), idę zażyć troszkę czarnego humoru w wykonaniu Koterskiego, oglądam "Wszyscy jesteśmy Chrystusami" Do jutra.

Ostatnia edycja:
reklama
hej mamuśki.Ja znów tylko o sobie. Dziś była powtórka basenu, poszło 70. Spokojnie bym więcje popływała ale mi basen zamykają o 22. Dzięki wam wszystkim za słowa otuchy ale mi jest strasznie źle, tym bardziej ze Wam wszystkim waga tak pięknie poleciała w dół. Tylko mi się tak trzyma i co chwila ktoś mnie pyta czy jestem w ciąży. już mam tego dosyć, jestem załamana. Wiem ze sa w życiu większe problemy (sama zresztą je mam) ale ze sobą sobie ostatnio kompletnie nie radzę. Wszyscy cieszą się na wiosnę a ja jej nie chcę bo będę musiała zrzucić kurtkę, która póki co wszystko zasłania.. Nigdy nie byłam taka ukulana jak teraz. Staram sie jeśc jak najmniej ale nadal karmię więc głodzić sie nie mogę.. :-(
Angun jeśli waga nie zacznie spadać to ide do dietetyczki bo długo ze sobą nie pociągnę.

Wybaczcie że do Was nie piszę ale nie mam ostatnio czasu Was dokładnie poczytać. A poza tym moj nastrój jest masakryczny:-(

Hejka.. Jestem mam z listopada... Mój synek jest z 14 listopada.. Mogłabym do was dołączyć? :-)
witaj ,moja mała też z 14 listopada :tak:
Lasencje jutro 15 stopni a w sb do 20! :-D ​Oby się sprawdziło! :)))
szkoda że u mnie tak ciepło nie będzie
hej mamuśki.Ja znów tylko o sobie. Dziś była powtórka basenu, poszło 70. Spokojnie bym więcje popływała ale mi basen zamykają o 22. Dzięki wam wszystkim za słowa otuchy ale mi jest strasznie źle, tym bardziej ze Wam wszystkim waga tak pięknie poleciała w dół. Tylko mi się tak trzyma i co chwila ktoś mnie pyta czy jestem w ciąży. już mam tego dosyć, jestem załamana. Wiem ze sa w życiu większe problemy (sama zresztą je mam) ale ze sobą sobie ostatnio kompletnie nie radzę. Wszyscy cieszą się na wiosnę a ja jej nie chcę bo będę musiała zrzucić kurtkę, która póki co wszystko zasłania.. Nigdy nie byłam taka ukulana jak teraz. Staram sie jeśc jak najmniej ale nadal karmię więc głodzić sie nie mogę.. :-(
Angun jeśli waga nie zacznie spadać to ide do dietetyczki bo długo ze sobą nie pociągnę.

Wybaczcie że do Was nie piszę ale nie mam ostatnio czasu Was dokładnie poczytać. A poza tym moj nastrój jest masakryczny:-(
nie zadręczaj się tym , na pewno schudniesz :tak: ,głowa do góry ;-)

margana dałaś 2 razy link do łóżeczka ;-)

mi się ostatnio udało kupić podgrzewacz avent za 26zł bo potrzebuje mieć w pl jak przyjedziemy :tak: , no i znowu mogę sobie posiedzieć na allegro i zakupki robić :-)

margo ja nie dość, ze zdołowana to jeszcze ostro ogłupiała jak mi tam każdy co innego mówił:szok::szok:
onanana nie wszystkim jednak ten spadek wagi wychodzi na dobre :-( Ja ważę już zdecydowanie za mało i też musze się wziąć za siebie, więc bardzo dobrze Cię rozumiem. Tylko nie myśl cały czas o tym, bo podświadomość robi swoje. A jeśli juz myślisz, to myśl np. "ale chudnę w oczach":tak:

Ja przymierzam się dzisiaj zaszaleć na spacerze. Zazdroszcze Wam dziewczyny, zwłaszcza tym ze śląska super pogody, bo u mnie pochmurno, ale nie ma siedzenia w domu :cool2::cool2:

dziewczyny obowiązkowo dziś na spacery, u nas juz tak słonko świeci, że ohhh i ma być niby 17 stopni:-D wkońcu wiosna się zbliża jupi.

Witam mamusie :-)
ale cisza na BB, u nas nocka ok, pogoda zapowiada się słoneczna, mała ucina sobie drzemkę, ja już obiadek przygotowałam, kwiatuszki podlałam, ogarnęłam z większa domek, jutro będzie dokładniejsze sprzątanie :tak:

onanan
strasznie mi przykro że tak ci smuto i że nie cieszysz się że wiosna nadchodzi, nie dołuj się tak kochana, robisz bardzo dużo dla siebie waga na pewno zaraz zacznie spadać może po prostu nie myśl tak o tej wadze nie zadręczaj się :tak:
Miłego dnia życzę:-)
Udanego weekendu, jakie macie plany na weekend my na pewno wybierzemy się na długi spacerek rodzinny:tak:

ciekawe co u Katrinki i moniaaal nie piszą od dłuższego czasu:tak:

Staram się nie myśleć ale mam dosyć komentarzy na każdym kroku, tak choćbym siedziała i obżerała się jak głupia:-( Wolałabym chyba jednak za mocno schudnąć niż wyglądać tak jak wyglądam.

Martttika
u nas słonko faktycznie pięknie świeci ale wiatr cosik wieje, muszę zaraz oblukać czy przeszło już. U mnie termometr pokazuje 8,9 st ale pewnie jest mniej (coś mi zawsze więcej pokazuje na tym III piętrze). My standardowo niedługo zbieramy sie na spacerek. Musze kupić Mai jakąs czapę na wiosnę. Wczoraj kupiłam jej taką, ale jest za cienka troszkę, więc musze kupić coś pośredniego.

Załączniki

• DSC00106.jpg
    DSC00106.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 47
onanana a mi ciągle wmawiają anoreksje itp choroby, więc wcale to nie jest tak lepiej być za chudym...

Dlaczego u mnie nie ma słońca? W dodatku jest duża wilgotność i jednym słowem tak średnio na podwórku :-(

reklama
margana - dzięki za info! Zobaczę, czy dostanę jeszcze skierowanie na rehab Małej, bo póki co nadgania zaległości wcześniacze i rozwija się superowo.

Ale słońce tu u mnie we Wrocku dziś!! Zaraz wyskoczymy na spacer :-)

Do góry