reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Niuniunia trzymam kciuki za badanie i zeby pobranie krwi przeszlo bezbolesnie.

margo ja jestem w Ire, czytalam ze teraz w Polsce robia specjalne masaze buzki zeby dziecko nie wystawialo jezyczka i trzymalo buzie zamknieta ale to sie zazwyczaj zaczyna jak dziecko ma 6 miesiecy no i oczywiscie planuje o to sie tutaj dowiedziec, mam nadzieje ze tutaj tez to praktykuja, jak nie to bede musiala jakos sie doksztalcic jak bede w Polsce

onanana nie poddawaj sie, 50 basenow to bardzo przyzwoity wynik, efekty na pewno wkrotce zobaczysz tylko sie nie poddawaj, wiem jak to trudno jak sobie wszystkiego odmawiasz a tu nic nie widac ale zobaczysz ze w pewnym momencie waga zacznie spadac a to najbardziej motywuje. Trzymam za Ciebie kciuki, ja nadal zero motywacji :zawstydzona/y:

reklama
Dzień dobry mamusie,

Zrobiłam wpis w plotkarni... nie chcę już "tak" pisać na ogólnym:no: Obyście miały lepsze samopoczucie niż ja.

onanana - nie łam się z tą wagą. 3mam kciuki.

angie - cieszę się z postępów Kingusi. Jesteście moimi bohaterkami kobietki.

Idę sprzątać kuchnię, później wpadnę i Was ponadrabiam.

Hej maminki :-)
Caly wczorajszy dzien mnie tutaj nie bylo a tutaj taka produkcja,podczytywalam was na telefonie ale mialam taki zalatany dzien od rana ze wieczorem to Ja juz nie mialam sily siasc na kompa.Od 10 rana na miescie bylismy wczoraj z Sami,pospacerowalismy dosc dlugo bo mialam sporo do zalatwiania a na poczcie sie tutaj tyle czeka,takie kolejki ze hej :tak: ale najwazniejsze ze zalatwilismy i podanie o paszport wyslalismy teraz trzeba tylko czekac i czy przyznaja synkowi angielski paszport,bo roznie z tym tutaj jest :nerd: Sami wczoraj robil male postepy,sam probowal przekrecania na boczek:-D siedzialam kolo niego a on mnie chwytal za bluzke i ciagnal cwaniak jeden i sie przekrecal :-D nie bylo to samodzielne ale ciesze sie ze chociaz w taki sposob wykazal jakies zainteresowanie przekrecaniem sie :tak::-) W nocy ok u nas chociaz dzisiaj w nocy Sami przebudzil sie o 1 i zaczal opowiadac cos i stekac :szok: juz myslalam ze mam po spaniu ale 5minut tak cos gugal i zasnal :tak:
Postaram sie odpisac ale wiem ze nie uda mi sie wszystkim.
ankusch witaj kochana w lepszym humorku ;-) oby takich dni juz bylo tylko wiecej ;-)
kasiek usmialam sie z tym lapkiem za okno :-D trudna sytuacja z tymi grami i komputerami jest u mnie na szczescie moj A. nie gra w nic a komputer to jedynie do ogladania czegos na youtube a przewaznie walki to sa,a w wolnych chwilach to uprawia sztuki walki (3x w tygodniu) :tak: wiec ciesze sie ze do kompa ma mniej zainteresowania bo Ja to znowu uwielbiam cos tam przegladac,ogladac no i jest BB :-D a z tym swiatlem bylo jeszcze lepsze kochana mam nadzieje ze mu ulzylo jak je zgasil :-)
angie ciesze sie razem z Toba,ze Kingusia robi takie postepy,ucaluj ja i usciskaj koniecznie,bo dzielna dziewczyna z niej a z Ciebie super mamuska i wzor do nasladowania,silna jestes ;-)
Niunia no to mialas sprzatania nie tylko wozka,ehh faceci oni robia a potem mysla.
onanana kochana nie zalamuj sie,dopiero zaczelas walke o forme wiec glowa do gory a za jakis czas zobaczysz pierwsze efekty,wiem ze ciezko jest walczyc jak sie nie widzi efektu a tyle wyrzeczen ale musisz byc silna kochana,Ja wierze w Ciebie ze Ci sie uda ;-)

No i tyle mi sie udalo mniej wiecej zapamietac:zawstydzona/y:przepraszam ze nie wszystkim odpisalam ale moj szkrabek juz cos tam powrzaskuje.

angie, brawa dla Kingusi, oby tak dalej jak i nie lepiej
onanana kochana nie załamuj się, może za bardzo chcesz, spróbuj wrzucić na luz, dalej ćwiczyć a nie wchodzić na wagę, rób to i wyłącznie dla relaksu,a efekty przyjdą, głowa do góry.
niuniunia ale miałaś sprzątania, powodzenia na usg

a ja dziś dostałam @, mam nadzieję, że w sobotę będę mało krwawić, bo kolejna porcja zumby czeka, a ja nigdy nie lubiłam ćwiczyć jak miałam @, a szkoda mi nie iść, polubiłam te moje wypadziki wieczorem.zresztą mężulek stwierdził, że nawet codziennie mogę chodzić a nie 3 razy w tygodniu:-D

Cześć dziewczyny, wpadłam na chwilę, bo jak tylko Franek się obudzi to zmykamy na spacer:-) u mnie pościel się wietrzy, pranie zrobione, ale nie powieszone a w domu bałagan, ale co tam, idziemy w końcu na spacer:-)
Onanana nie jesteś sama u mnie waga nie tyle stanęła w miejscu, co podkoczyła w górę o 2 kg, przy tarczycy, to walka z wiatrakami... jak stoi Twoje tsh? ja sie własnie wybieram do endokrynologa.
Miłego dnia Mamuśki!!!

Ostatnia edycja:
Witam.

a my byliśmy na basenie! Podobało się i Tymusiowi i mamusi! Nawet nurkowaliśmy pod wodą(Tymuś, ja nie).

Jakiś obiad musze ogarnąć a później na spacer czym prędzej bo pogoda dopisuje, jest wiosennie i słonecznie.
Buźka dla wszystkich

Hejka mamuśki, widzę że niektóre mamusie nie w humorze onanana, anek dziewczyny głowa do góry :-) czaruję i przesyłam duuuuużo pozytywnej energii :tak:
Ja dziś wybieram się do sklepu na małe zakupki tuniczkowe mam nadzieję, że będą owocne, bo specjalnie nianie ściągnęłam.

Hejka:)
Co to się dzieje jakieś doły nasze dziewczyny z bb łapią ..ja jestem już po hehhe :-D:-D
onanan oj przestań dziewczyno ta wagą się dołować bo mleko stracisz ;-) będzie dobrze..
niuniunia ale chłop ci pomógł...heheh ale dziecko ci uspał heheh
ssabrina brawo dla Samiego spryciarz mały :-) trzymam kciuki aby paszporcik dali ;-)
margo udanych zakupów :-)

Ja już jestem na luzie posprzątana chałupka,jeść z wczoraj :-) A chłop w robocie do 21 więc luzik :-)

Witam mamusie
Wpadam tylko się przywitać, mała właśnie się budzi spała tylko 20min, nic nakarmię małą i idziemy na spacer może zechce na świeżym powietrzu pospać:-)

Miłego dnia Wam życzę
Miłych spacerków, pogoda dziś słoneczna więc korzystajmy
:-)

reklama
Hej lasencje;)
u nas dziś niby wiosennie ale coś się chmurzy więc zaraz idziemy na spacerek. Dziś też siostra jest więc idziemy dalej na spacer. Byłyśmy na pobraniu krwi, Wiki się darła jak nigdy dotąd!Nawet przy kolkach się tak nie darła ale już jest spokojna. Badanie wit. D3 kosztuje 86 i 260zł :szok:więc jej narazie nie robiłam. po południu wyniki... po 15 jedziemy na usg ale jadę z nastawieniem, że jest wszystko ok;)

Już posprzatane i obiad się gotuje więc lecimy na spacer;)

Do góry