Cocca
Fanka BB :)
Dziewczyny, Franek mi dzisiaj żyć nie dał, teraz leży w łóżeczku i co chwilę się budzi, mam głowę jak balon. Jeszcze mnie w pracy baba tak wkurzyła, przysłała mi wniosek na dodatkowy urlop do wypełnienia na 2 tyg. Piszę do niej mail, że należą mi się 4, ale nie odpisała (pisałam ze służbowego maila na służbowego z potwierdzeniem odczytu, więc wiem, że dotarło), więc dzwonię to księżniczki, żeby wyjaśnić (dzwonię ze służbowego tel. na służbowy, najpierw zajęte, zajęte, zajęte (ma informacje, że ja dzwonię, bo wszyscy tak mamy), potem mam sygnał a pipa mnie zrzuciła W końcu zadzwoniłam do swojej kierowniczki, żeby z nią wyjaśniła, bo ja nie mam czsu przy dziecku sprawdzać co chwilę maila lub do niej wydzwaniać a za chwilę mi nie przyznają tego urlopu, bo nie dostarczę wniosku na czas. Kurcze na szczęscie nikt tej kobity nie lubi, włącznie z moją kierownik i dyrektorem (kierownik od razu zgłosiła dyrektorowi, są małżeństwem:-)) ma jutro wyjaśnić sprawę, jak nie to prosiła, żebym jej podesłała paragraf
Maggipka dzięki dobra kobieto!
Niuniunia widzę, że nie jestem najlepiej nastawiona na wizytę, mam nadzieję, że mimo wszystko będziesz zadowolona:-)
Angie kurcze okropna wiadomość.
Majuska z tym zabiciem smoka mnie rozbawiłaś kurcze mój tak samo jak Twój wraca z pracy i na komputer, na szczęście nie gra, tylko musi się zrelaksować, więc siedzi na necie... wczoraj też mieliśmy spięcie na ten temat na dobranoc. Z nich to faktycznie duże dzieci
Kasiek faktycznie potem jak się pomyśli to taka sytuacja śmieszy, choć wtedy do śmiechu CI na pewno nie było!
mirelka my też cały czas w domu, pogoda do d... straszna wilgotnośc jakby mgła była, cały czas mży i jest nieprzyjemnie.
Ankusch super, że już lepszy nastrój:-) w trakcie urlopu nie mogą, jak będziesz chciała wrócić, mogą zlikwidowac Twoje stanowisko. Chamstwo.
Martttika spokojnie, Fifi ma 3,5 miesiąca, zdąży się jeszcze "przekręcić" :-) a co do kadrowej, to niestety kadry mamy na zewnątrz a w firmie mamy tylko babkę od spraw administracji personalnej, która pozjadała wszystkie rozumy i nie ma z nią żadnej dyskusji!
Maggipka dzięki dobra kobieto!
Niuniunia widzę, że nie jestem najlepiej nastawiona na wizytę, mam nadzieję, że mimo wszystko będziesz zadowolona:-)
Angie kurcze okropna wiadomość.
Majuska z tym zabiciem smoka mnie rozbawiłaś kurcze mój tak samo jak Twój wraca z pracy i na komputer, na szczęście nie gra, tylko musi się zrelaksować, więc siedzi na necie... wczoraj też mieliśmy spięcie na ten temat na dobranoc. Z nich to faktycznie duże dzieci
Kasiek faktycznie potem jak się pomyśli to taka sytuacja śmieszy, choć wtedy do śmiechu CI na pewno nie było!
mirelka my też cały czas w domu, pogoda do d... straszna wilgotnośc jakby mgła była, cały czas mży i jest nieprzyjemnie.
Ankusch super, że już lepszy nastrój:-) w trakcie urlopu nie mogą, jak będziesz chciała wrócić, mogą zlikwidowac Twoje stanowisko. Chamstwo.
Martttika spokojnie, Fifi ma 3,5 miesiąca, zdąży się jeszcze "przekręcić" :-) a co do kadrowej, to niestety kadry mamy na zewnątrz a w firmie mamy tylko babkę od spraw administracji personalnej, która pozjadała wszystkie rozumy i nie ma z nią żadnej dyskusji!