Martika spoko, mam poczucie humoru dzięki Bogu, więc też się uśmiałam, a na serio to Ci bardzo współczuję, że trafiłas na takie babsztyle:-( Ale wracając do tych "40-tek" to powiem Wam, że jak miałam tak ze 20 lat, to tez mi się wydawało, że 40tki to stare prukwy i ja w tym wieku to już będę się poruszać za pomocą balkoniku, czy jakoś tak

...na szczęscie okazało się, że mieć 40 lat to jeszcze nie koniec świata, a wręcz wiek ten ma mnóstwo plusów zresztą same zobaczycie ;-)

A jak się jest zołzowatym mało empatycznym babsztylem to czy sie ma 40 czy 30, czy 50 lat to już nie ma różnicy;-)
Ja mam dzisiaj jakiś kryzys i doły, noc koszmarna, zjadłam wczoraj Knoppersa i orzeszki które w nim były uczuliły młodą ( chyba, bo przecież tak do końca nie wiem - zgaduję tylko ) noc mieliśmy tragiczną, zresztą już od jakiś 3 tygodni bardzo źle śpi, ja ledwie już łażę, wszystko mnie wyprowadza z równowagi, nie mam czasu na nic, do fryzjera chcę pojść i nie ma kiedy, gotuje w biegu, prasuję w biegu i już wysiadam....

Czy Was tez czasem taka niemoc dopada??
Dziewczyny czy na to uczulenie pomoże jej wapno, co radzicie, jakie to wapno kupić??
Anek musisz trenować jazdy, będzie dobrze, tylko regularnie jeżdżąc wyszlifujesz swoje umiejętności, przede wszystkim trzeba pokonac barierę w postaci strachu, że nie dasz rady, jedź powoli, nie przejmuj sie gasnącym autem, ani trąbiącymi baranami, luzik i do przodu, z każdym dniem będzie lepiej, a faktycznie jest to bardzo potrzebna umiejętność więc trzymam kciuki!!
Gola zdrówka dla dziadka!!!
BB też mi muli od rana, coraz więcej użytkowników chyba i serwer nie daje rady;-)
Buziaki dla wszystkich mamusiek i dzieciorków, bo oczywiście nie dam rady każdej z Was cos napisać.