Cocca
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. U nas nic koszmarna, Franek strasznie niespokojnie spał, na dodatek obudził się o 5 i koniec spania. A my na 11 do kościoła, więc nie dalo się dospać razem z nim. Porwaliśmy go szybko na spacer, pojechaliśmy do parku w Wadowicach, ale skubany coś jest niespokojny i nie spał w wózku, więc znowu musieliśmy cały czas chodzić, nawet złościł się jak się zatrzymaliśmy zrobić sobie zdjęcie Zależało nam , bo równe 4 miesiące temu w tym samym miejscu byliśmy na ostatnim spacerze przed porodem i robiliśmy sobie zdjęcia:-) a 18 marca rok temu w tym miejscu powiedziałam w tym samym miejscu, że w końcu się udało i będziemy mieli dziecko, była okropna pogoda a ja mu wysłałam, sms żeby się ubrał elegancko, bo jedziemy na spacer jak wrócę z pracy... mimo lejącego deszczu nie wydało mu się to dziwne Wieczór spokojnie, ale znowu przy zasypianiu, Franek się zachowywał jakbym mu krzywdę robiła, nie wiem co się stało, tak ładnie spał do tej pory.
Ponko gratulacje z okazji zdanego egzaminu!
Angie mówiłam Ci, że Kinga przyniesie Ci wiele uśmiechów! Zawsze podziwiałam moją siostrę ma 5 dzieci (stać ją na to, kocha dzieci i wszystkie bardzo chciała) w tym jednego już 16 letniego autystyka. Panięta dokładnie kiedy powiedział pierwsze słowo, pierwsze zdanie, pierwszy raz kocham Cię (u autystyków jest wielki problem z określeniem uczuć), kiedy zawołał pierwszy raz za potrzebą, dosłownie wszystko i po latach twierdzi, że on jest jej największą radością, bo nauczył ją na prawdę żyć i cieszyć się życiem. Życzę Ci mocno tego samego!
AnnaJ ja daje w kapsułkach twist off, więc nie wiem ile kropel, ale chyba 2 tam będą:-)
Katerinka super sprawa z tym basenem, gdzie chodzisz? Co do pieluszek, to nawet byłam zadowolona z tych rossmanowskich, gdybym nie miała pampków jeszcze po chrzcinach z prezentów, to na pewno znowu bym kupiła, ale ja ich używałam tylko w dzień, na noc pamki.
Ponko gratulacje z okazji zdanego egzaminu!
Angie mówiłam Ci, że Kinga przyniesie Ci wiele uśmiechów! Zawsze podziwiałam moją siostrę ma 5 dzieci (stać ją na to, kocha dzieci i wszystkie bardzo chciała) w tym jednego już 16 letniego autystyka. Panięta dokładnie kiedy powiedział pierwsze słowo, pierwsze zdanie, pierwszy raz kocham Cię (u autystyków jest wielki problem z określeniem uczuć), kiedy zawołał pierwszy raz za potrzebą, dosłownie wszystko i po latach twierdzi, że on jest jej największą radością, bo nauczył ją na prawdę żyć i cieszyć się życiem. Życzę Ci mocno tego samego!
AnnaJ ja daje w kapsułkach twist off, więc nie wiem ile kropel, ale chyba 2 tam będą:-)
Katerinka super sprawa z tym basenem, gdzie chodzisz? Co do pieluszek, to nawet byłam zadowolona z tych rossmanowskich, gdybym nie miała pampków jeszcze po chrzcinach z prezentów, to na pewno znowu bym kupiła, ale ja ich używałam tylko w dzień, na noc pamki.