Do tych co karmią piersią - zdarzyło się wam robić to publicznie? Ja się krępuję... Choć jak kiedyś byłam przymuszona przez Małą, to zrobiłam to, ale zakryłam pierś i jej główkę chustą, którą miałam na szyi...
A jak u was?
Ja idę na całość i zwykle wymuszam organizację miejsca dla karmiącej matki. I powiem Wam, że zawsze i wszędzie (czy to lekarz, czy to sklep) nie stanowiło to dla nikogo problemu i zawsze takie miejsce się znajdowało, choćby na zapleczu
hejka!
U nas nocka taka byle jaka małą gazy męczyły ale nie dała się pomasować i robiliśmy kursy po domu a to dlatego bo przy cycu się wściekała i powietrza nałapała..dopiero koło 1.30 jakoś przysneła i zasneła u nas w łóżku spała bardzo niespokojnie o 6 już była pobudka znowu płacz i brzuch twardy..dała masaż zrobić poszły prutki i grubsza sprawa i uśmiech od ucha do ucha :-) Tatuś pogadał z córcią poprzytulał się pieluchę zmienił i poleciał do roboty a ja posiedziałam do 7.30 z małą i zasneła...U nas dziś lipna pogoda leje i brzydko na spacer nie pójdziemy mnie nadal męczy katar i ogólnie źle się czuję .
margo moja ma też takie fazy ale ona budzi się 30 min po tym jak zaśnie ;-)
Współczuję ciężkiej nocy...umordowało się dzieckątko z brzuszkiem, ale najważniejsze, że finał był jak się patrzy :-)
Mój Mateusz też potrafi spać po 30 a nawet i po 15 minut. I tak się czasem "bujamy"
dziewczyny ja dzis jestem zombie. Noc dupiata, a po polnocy musialm robic sesje zdjeciowa, bo passat sasiada zsunal sie nam na auto i oparty byl o caly tylni lewy blotnik, a na parking jest jeden lod . moj tata do niego zadzwonil, okazalo sioe , ze stanal metr od nas i tak auto sie osunelo, wierze mu, bo to super uczciwy facet na poziomie, dzis bedziemy ogladac jak to wyglada. No powiedzcie same, jak nie urok to sraczka!
Gola, współczuję Ci bardzo, znów się coś przykleiło i znów z samochodem...cho....ra jasna. Tyle dobrego, że wiadomo kto to, i że uczciwym człowiekiem jest...może pokryje całość ubezpieczenie. Tyle, że znowu trzeba będzie za tym wszystkim latać. Ech
Dziś przedostatni dzień nauki, dziewczyny, boję się, że nie zdam, zostały mi jeszcze 3 ostatnie wieki historii, jestem przerażona, mój A. odpytywał mnie wczoraj i jedna strona szła przez godzinę a ja mam tych stron jeszcze 4...
Dasz radę. &&&&&&&&& zaciśnięte. Jeszcze będziesz się 5 chwaliła w indeksie. Powodzenia.
U nas też szaro i buro i pada deszcz. Mam nadzieję, że przestanie, bo chciałabym wyjść jednak na spacerek, a poza tym muszę kupić mięso na weekend.
U nas noc spokojna.
Miłego dnia