reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2011

anek82 - mój Igi też od 13- do 17.30 obudził się tylko na karmienie, to bardzo długo jak na niego no i prawie godzinę przespał w moich ramionach - słodziak jeden, ale nie miał też problemów z zasypianiem w łóżeczku.

reklama
andzelika - czekałam na ww próbki prawie 2 miesiące, dostałam je, kiedy małemu stuknął 3 miesiąc...nie wiem, czy to jakaś prawidłowość.

Ja z bebilonu ani misia ani mleka nie dostałam :baffled:.

Z hippa fajna łyżeczka, ale ja Mateuszka karmię silikonową.

Dziewczyny, dziś mi podgrzewacz padł...cho.....ra jesna...a tak się dobrze trzymał...tyle lat...a dziś wywalił mi korki i dymek puścił....no i kolejny wydatek...ech:baffled:.

O rany, a co to za forum było? i co tam się dzialo??
ah szkoda gadac.. pisały jaka to matka 17 letnia .. i jak powiedziałam co i jak ze jak mnie skurcze złapały to zadzwoniłam na pogotowie to one ze mnie na samochód nie stac ani na taxi a która taksówka przyjedzie o godz. 2 w nocy. w piasecznie zadnej nie było a z wawy czekałabym 2 godz... dobrze ze sie wygadałam troszke .

andzelika - czekałam na ww próbki prawie 2 miesiące, dostałam je, kiedy małemu stuknął 3 miesiąc...nie wiem, czy to jakaś prawidłowość.

Ja z bebilonu ani misia ani mleka nie dostałam :baffled:.

a apropo podgrzewacza to tak to jest z nimi...

Ostatnia edycja:
Mamusia my tu na nikogo "wyroków" nie wydajemy i nie oceniamy siebie nawzajem, także myślę, że będziesz się tu czuła dobrze :-)
A mój mały zasypia "na raty", przebudził się właśnie 4 raz,znów go lulać musiałam i dojadł trochę, mam nadzieję, że teraz już pośpi spokojnie do 22, bo wtedy czas na kolejne jedzonko.

mamusia - szok! Niestety niektórzy ludzie są daremni... U nas zapewniam , fajnie jest i atmosfera super :)
agutku a to narobił zamieszania podstępny podgrzewacz! Ja za parę groszy kupilam na All Philipsa z wtyczką do samochodu, poobczaj sobie :)

mamusia współczuje przeżyć z tamtego forum :/.... u nas na pewno nikt Ci złego słowa nie powie :)

ja też zamawiałam próbki wszystkie, a jak na razie dostałam tylko te z Hippa

Moja Nadia dostała dzisiaj jakiegoś wiertla strasznego :szok: od 15 nie śpi i cały czas macha swoimi kończynami :p i w ogóle nie widać po niej zmęczenia. wykąpałam ją, nakarmiłam, odbiła położyłam do wyrka a ta uhahana od ucha do ucha :angry: no masakra jakaś :p, tatuś kończy pracę o 21 to może jemu uda się ujarzmić tego diabełka małego :tak: bo ja już nie mam sił dzisiaj

No i mały w końcu śpi, uskuteczniam plan kładzenia go przed 20, a kąpania po 19, po spokojnym jedzeniu i jest o niebo lepiej. Mnie strasznie rozstrajały te wieczorne walki włakśnie dlatego, ze od początku moje dziecko traktowało pierś jak lek na cale zło - jadł często i chętnie i jak przywdziwy aniołek, aż zaczął się psuć wieczorami. Ale mam nadzieję, ze jesteśmy na dobrej drodze, już wolę kłaść go wcześniej i ten raz częściej wstawa.ć do niego w nocy na karmienie niż oglądać cyrk przed zaśnięciem. Chociaż z tym nienajedzeniem to też różnie, bo wczoraj przed snem jadł max 5 minut i myśłama, ze pewnie przed północą będę go karmić a tu proszę chciał jeść dopiero o 1.00. Ja w dzień go często karmię, przybiera dobrze (waży już 7 kg) więc chyba nie da sobie zrobić krzywdy, w końcu to nie noworodek, nie zapomni,ze chce jeść:happy:

Dziś również uskuteczniliśmy realowe zakupy i jak A. przytargła pakę pampersów Activów i 6pak chusteczek to jednak na jakiś czas mamy spokój z wydatkami i rzeczywiście przy takiej promocji nie ma co kombinować z innymi markami, jeśli jestem pewna że te pieluchy są ok.

Zaliczyliśmy również odwiedziny babci, tym samym nasz synek wzbogacił się o superbodziak i spodenki, w sam raz na wiosnę, takie większe.

A no i zobaczymy kiedy mi przyjdą gratisy i czy wogóle dotrą - napisałam do hipp, i bebilonu. Chcę pakę ekstra rzeczy:-D

mycha i moja nie chce spać od 14 :baffled: chwile drzemneła się przy cycu odbiła i oczy jak 5zł zaraz kąpiel i może zaśnie ;-)

Angun Karmisz sama piersia??

ankusch

Karmisz sama piersia ... ?? bo chciałam sie zapytac jedna rzecz..

troszke mnie tym zmartwiłas syl84 Ja karmie sama piersia kamilka urodzila sie z waga 3460g i 55cm a teraz wazy tylko 5480g w porównaniu do twojego aniołeczka to bardzo mało wazy.. jak byłam naszczepieniu to lekarka kazała mi dokarmiac mala zupkami jarzynowymi ... ale nie wiem czy to dobry pomysł wkoncu kazde dziecko jest inne

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry