reklama
I
inna_a
Gość
mój kiedyś jak była kasa ,no bo rozumiem,że teraz nie ma i mi prezent nie odwali, dzieckiem nie jestem, żebym nie zrozumiała,że przez to nie może. TO WTEDY KUPIŁ MI 3 BLUZKI, PŁASZCZ ZARĄBISTY, TOREBKĘ, PORTFEL, I RÓŻĘ, a w innym roku naszyjnik z literą jego imienia
nimfii a ja zapalenie pęcherza i też z bólu nie mogę..
nimfii a ja zapalenie pęcherza i też z bólu nie mogę..
Niuniunia20
Fanka BB :)
Kati tak coś pamiętałam, że to Ty mi właśnie o podologu mówiłaś Dziękuję Ci jeszcze raz;*** Dziś czuję ogromną ulgę bo nawet jak w łóżku leżałam to już nie bolały paznokcie wielka ulga Wiem, że jeśli nie bądą się dobrze nawracać paznokcie to klamry założymy żeby naprostować. A chirurg mniech mnie w dooope cmoknie nie pójdę do niego więcej! Super kochana z tym obiadkiem, ja ostatni raz byłam w październiku i nie prędko teraz pojawię się w restauracji...
Gola współczuję Ci tego chłodu w związku ale wierzę, że to minie i będzie wszystko dobrze;*
Ankusch kochana czasem może dziecko mieć kolki mimo, że jesz ciągle to samo. Współczuję Ci tych nieprzespanych nocy, kolek i płaczu Martynki, moja Wiki miała od południa do późnej nocy mega kolki oszaleć było można wtedy. Oby Martynce szybko przeszło;***
Ja też nic nie ronię na dzisiejszy dzień, mój mąż ubolewał, że nie może mi kwiatka kupić. Dziś pojechał w trasę zarobić parę zł na życie fakt 200zł ale lepsze to niż nic bo starczy na węgiel i troszkę jedzenia.
DZIEWCZYNY W DNIU DZISIEJSZYM ŻYCZĘ WSZYSTKIM WAM DUŻO SZCZĘŚCIA I MIŁOŚCI;****
Gola współczuję Ci tego chłodu w związku ale wierzę, że to minie i będzie wszystko dobrze;*
Ankusch kochana czasem może dziecko mieć kolki mimo, że jesz ciągle to samo. Współczuję Ci tych nieprzespanych nocy, kolek i płaczu Martynki, moja Wiki miała od południa do późnej nocy mega kolki oszaleć było można wtedy. Oby Martynce szybko przeszło;***
Ja też nic nie ronię na dzisiejszy dzień, mój mąż ubolewał, że nie może mi kwiatka kupić. Dziś pojechał w trasę zarobić parę zł na życie fakt 200zł ale lepsze to niż nic bo starczy na węgiel i troszkę jedzenia.
DZIEWCZYNY W DNIU DZISIEJSZYM ŻYCZĘ WSZYSTKIM WAM DUŻO SZCZĘŚCIA I MIŁOŚCI;****
andrzelika u nas w dniu ślubu się skończył dobrobyt prezentowy ;-) od tego czasu tylko rafaello albo róża....
Na ostatnie świeta w ramach wyjatku dostalam piekna biżuterie.... ale to chyba dlatego ze ciagle opowiadam jakie fajne prezenty maja moje kolezanki W koncu nie chcial byc gorszy....
Ale okej mnie nie przeszkadzaja takie prezenty.
W ostatnim roku to sie nawet juz umawialismy zeby zamiast prezentu kupic cos przydatnego do domu np czajnik, czy mikser. Nie zalezy mi na błyskotkach bo tego już mam. Najwazneijsz jest pamiec.
Ale fakt faktem za czasow kawalerskich maz mial fajne pomysly na prezent.
Na ostatnie świeta w ramach wyjatku dostalam piekna biżuterie.... ale to chyba dlatego ze ciagle opowiadam jakie fajne prezenty maja moje kolezanki W koncu nie chcial byc gorszy....
Ale okej mnie nie przeszkadzaja takie prezenty.
W ostatnim roku to sie nawet juz umawialismy zeby zamiast prezentu kupic cos przydatnego do domu np czajnik, czy mikser. Nie zalezy mi na błyskotkach bo tego już mam. Najwazneijsz jest pamiec.
Ale fakt faktem za czasow kawalerskich maz mial fajne pomysly na prezent.
Anek82
Hey dziewczyny!
w sumie zjadłam wczoraj z nowych rzeczy niż zawsze pół chałwy ,trochę dżemu morelowego i paczkę prażynek solonych ale to wszystko do południa :-(
Ja bym na Twoim miejscu całkowicie zrezygnowała z CHAŁWY - to sam tłuszcz, brzuszek dzidzi ma problemy z trawieniem takich ciężkich potraw. A prażynki? One są smażone w głębokim oleju i do tego jeszcze sól, której powinno się unikać karmiąc.
Postaraj się na jakiś czas wrócić do takiej lekkiej diety i pewnie Martynka zaraz poczuje się lepiej. To tylko moje zdanie, ale z Twojego opisu tego co jadłaś - w diecie widzę przyczynę złego samopoczucia.
Oby córusi się poprawiło.
ankusch
Anek dzięki chyba te prażynki tak nam noc załatwiły zjadłam całą paczkę a chałwy pół..ale dziś dieta chlebowa i zobaczę jak będzie noc ..w sumie te gazy też z tego że mi mleko bardzo szybko leci i mała je łapczywie i robi cały czas przerwy,popakuje i dużo powietrza się zbiera..nie zawsze też odbije i takie skutki,ostatnio tak ją kładłam po jedzeniu co linka przysłałaś czasem jej się odbije a czasem nie jakaś ciężka jest do odbijania i do gazów.
Jak ja wam zazdroszczę takich sennych dzieciaczków..
Jak ja wam zazdroszczę takich sennych dzieciaczków..
niuniunia dobrze, ze znalazł się ktoś co Ci ulżył z Twoimi paznokciami
ankusch no nie każdemu dziecię całą noc śpi.ja już z drugą noc jak nie trzecią małą karmię co 1,5 godziny jestem nie wyspana, wszystko mnie boli,a to że dla wygody wzięłam małą do nas bo ostatnio jakaś marudna, do tego brzusio nie kolki ale wzdęcia i ją strasznie męczy a ona zajmuje tyle miejsca co dorosły bo jak rozłoży swoje rączki,z drugiej strony mąż, a dla mnie ehh. i tylko budzi mnie ciumkanie jej rączki, dobrze że palców nie wkłada,uff.
onanana no widzisz rodziny się nie wybiera, ważniejsze widocznie dla nich było polowanie w ciucholandzie niż spędzenie czasu z wnusią.
Kati obiadku to tylko po zazdrościć
angie oj szefostwo się stara, w dzisiejszych czasach to ciężko o takich...a co do teścia musisz się uzbroić w cierpliwość,choć to pewnie nie łatwe będzie
margo, agalodz powodzenia w szybkim powrocie do zdrowia
margo a wyjście z pracy też fajne, więc korzystaj śmiało
u nas tez pewnie świętowania nie będzie.mój mąż rzadko mi coś kupuje, choć w zeszłym roku ładny bukiet kwiatów dostałam.dla niego to trochę szkoda kasy wydawać, kiedyś za czasów kawalera, oj to wtedy co chwila coś dostawałam, no cóż zabiegał o względy, ja zaś lubię prezentować z różnych okazji rodzinie, mnie to sprawia wielka frajdę.
ja już tydz, przeziębiona, dobrze, że mała nie podchwyciła. ale czeka mnie dentysta bo na stare lata zachciało się ósemce przebić, a że mało miejsca to raczej do usunięcia.koszt 400 oczywiście prywatnie plus zdjęcie muszę zrobić 50 zeta. mogę iść do szpitala ale tam to mogę dzień, tydzień bądź miesiące czekać na termin, no chyba że bym pościemniała że matka karmiąca itp. może jakiś lekarz by się zlitował. i skąd tu na to wszystko kasę brać,ehhhh
ankusch no nie każdemu dziecię całą noc śpi.ja już z drugą noc jak nie trzecią małą karmię co 1,5 godziny jestem nie wyspana, wszystko mnie boli,a to że dla wygody wzięłam małą do nas bo ostatnio jakaś marudna, do tego brzusio nie kolki ale wzdęcia i ją strasznie męczy a ona zajmuje tyle miejsca co dorosły bo jak rozłoży swoje rączki,z drugiej strony mąż, a dla mnie ehh. i tylko budzi mnie ciumkanie jej rączki, dobrze że palców nie wkłada,uff.
onanana no widzisz rodziny się nie wybiera, ważniejsze widocznie dla nich było polowanie w ciucholandzie niż spędzenie czasu z wnusią.
Kati obiadku to tylko po zazdrościć
angie oj szefostwo się stara, w dzisiejszych czasach to ciężko o takich...a co do teścia musisz się uzbroić w cierpliwość,choć to pewnie nie łatwe będzie
margo, agalodz powodzenia w szybkim powrocie do zdrowia
margo a wyjście z pracy też fajne, więc korzystaj śmiało
u nas tez pewnie świętowania nie będzie.mój mąż rzadko mi coś kupuje, choć w zeszłym roku ładny bukiet kwiatów dostałam.dla niego to trochę szkoda kasy wydawać, kiedyś za czasów kawalera, oj to wtedy co chwila coś dostawałam, no cóż zabiegał o względy, ja zaś lubię prezentować z różnych okazji rodzinie, mnie to sprawia wielka frajdę.
ja już tydz, przeziębiona, dobrze, że mała nie podchwyciła. ale czeka mnie dentysta bo na stare lata zachciało się ósemce przebić, a że mało miejsca to raczej do usunięcia.koszt 400 oczywiście prywatnie plus zdjęcie muszę zrobić 50 zeta. mogę iść do szpitala ale tam to mogę dzień, tydzień bądź miesiące czekać na termin, no chyba że bym pościemniała że matka karmiąca itp. może jakiś lekarz by się zlitował. i skąd tu na to wszystko kasę brać,ehhhh
reklama
I
inna_a
Gość
nimfii- ważne żeby cały czas kochał, a nie tylko w tym jednym dniu mnie prezenty są zbędnę ważne są uczucia