witam!
My jestesmy leniwi i nie chodzimy codziennie na spacerki ,bo pogoda tutaj okrutna. Ale jak nie ma spacerku to przynajmniej godzina na balkonie. I to w sumie to samo.
Dzis bylismy u poloznej i Oli slicznie przybiera. W tydzien przybral 270 gr i wazy juz 4370. Mierzy 57 cm i glowka 38 cm.
Ja mialm za to rozmow o depresji. ( jak dziecko ma 2 miesiace ,to kazda mama tutaj ma). Ja czuje sie super i jestem naprawde szczesliwa ,wiec pytanie czy nie myslalam o samobojstwie jest conajmniej nie na miejscu.
U nas szczepienie dopiero za miesiac ,6 in 1 ,ale za to za darmo.
sesja zrobiona, teraz zdjecia w obrobce. Jak beda gotowe to napewno sie pochwale.
anek. - wspolczuje kochana, to okropene stracic kogos z rodziny. Moze ta tragedia was zblizy ,choc ty musisz zdecydowac czy warto.
angie- trzymaj sie bohaterko. Kingunia przybierze ,bedzie miec operacjie i wszystkie infekcje sie skoncza. A nie myslala by troche dokarmiac ja MM. Moj Oli przybieral strasznie malo , wiec zaczelam mieszc cyc z MM. I teraz szybciutko goni reszte bobikow.
U nas deszcz ze sniegiem i wiatrem ,ale balkon zaliczony po powrocie z przychodni. Teraz spimy sobie smaczniutko
milego dnia