Dzień dobry kochane
I zasypało świat na biało
margo no to pokazałaś mężonowi, jak niewiele obowiązków jest przy dziecku i prowadzeniu domu
, jak się czuję siostra??
PS Pola jak rano wstanie (i dobry humor ma;0) to też mnie wita pięknie uśmiechem i tym swoim HAGUU HAGYY
ponko ja to Cię kobito podziwiam normalnie, malutkie dziecko ,studia, dom. Pamiętam, że jak sesja była to ledwo żywa byłam, a nie pracowałam (dzienne st.) i tylko uczenie się miałam na głowie. Dzielna jesteś, niech Ci ten Twój pomnik u Was nad morzem postawi ;-)
W moich wyjściowych rajciochach ze szwem z tyłu oczko poszło - fakundo! Zjadlam , popisałam do Was idę skrobać auto i jadę po rajciochy
niuniunia jeśli libi grać na konsoli, to zawsze ucieszy się z gierki (oryginalne są b. drogie ponad 100 zl - 200 na pewno), albo z pada. Jak lubi dobrze i ładnie pachnieć to fajny perfum też zda egzamin, jak lubi biżuterię to obrączka z Aparta taka trójkolorowa - ja bratu brałam kosztowała 84 zł, ze stali szlachetnej jak nie trafisz z rozmiarem, mozna wymienic, tylko nie odrywać metki, cene mozna markerem maznac. + do tego np krawat jak chodzi, albo perfum taki za ponad 100 zl - prezent fajny
Apart - Biżuteria męska - Obrączka ze stali szlachetnej
Albo srebrna bransoleta , za 200 zł to już spoko jest, albo łancuszek, albo zegarek np Casio już kupisz za 200 fajny